Dati un vot, PLS
![]() ![]() ![]() |
Dati un vot, PLS
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Si-nc-o data!
744 voturi. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
1/745 !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ca sa vezi ce face un mass in lista de yahoo....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Mona |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 January 07 ![]() |
Aha, deci voi i-ati adus pe primul loc... Ia uite ce va roaga o blonda: cand mai intrati, aruncati un ochi si pe perechea 046. Poate le veti da lor votul. E sora-mea, da nu numai de aia ma bat pentru ea. Eu chiar cred ca merita. Merrrsi!
|
--------------------
VW
Passat
2003
- bv44rdr Daca nu-i poti convinge, zapaceste-i!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce ne facem??? Cu cine votam acuma??
![]() ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 25 Jan 2007, 17:23 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cu ai nostri..
Eu oricum nu pot ca am ip comun si a fost alt coleg mai iute de mina ca mine. Maine il fac, cum ajung cum votez... ![]() This post has been edited by tribunul: 25 Jan 2007, 17:26 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Mona |
![]()
|
Macar faceti o comparatie! si promit ca, de acum, contribui si eu cu raspunsuri. De exemplu sunt toba pe subeictul truse, stingatoare. Desi cred ca s-au lamurit lucrurile... Deci 046?
![]() |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
Alydor |
![]()
|
e mult prea in urma ca sa mai ajunga pe locul 1.... raman la ai nostri... sorry.. daca veneai mai devreme...
asa ca ... http://www.mywedding.ro/pages/galeria1.php?tot=61&pag=1 numarul 038 Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 25 Jan 2007, 19:09 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Mona |
![]()
|
Se voteaza de vreo 8 zile si pana la final mai sunt aproape 25. Iti dai seama deci ca mai sunt sanse. Iar 046 numai azi, si fara "ajutoare speciale", a primit 57 de voturi. Deci... se poate incerca! Merrrsi!
![]() |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Lasa si tu id-ul tau de messenger si mai vorbim
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Care e premiul pana la urma ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
XMihai |
![]()
|
Da, chiar asa care e premiul? poate fii impariti cu noi?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Da chiar, macar cu o sarma si o sticla de vin de la nunta nu ne alegem si noi ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
V-ati casatorit in cursul anului 2006? Puteti deveni castigatorii concursului Mirii "Anului 2006". Pentru aceasta nu va ramane decat sa ne trimiteti o poza pe adresa concurs@mywedding.ro iar perechea castigatoare se va bucura de o vacanta de vis de sapte zile in Tunisia.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Mona |
![]()
|
Da, asa-i, premiul e o vacanta in Tunisia. Dar nu-i vorba de premiu, sor-mea ar fi concurat la fel si pentru o sticla de sampanie. E vorba totusi de a face diferenta intre miri, ca si din poze se vede cat interes si-a dat fiecare: rochie, aranjamente, alea alea. Cei care au trecut prin asta, stiu.
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
XMihai |
![]()
|
Cum ramane cu id-u de messenger?
![]() Ca poate deconecteze si reconectez placa de retea de vre-o 100 de ori ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
813 - la 10 voturi distanta de primul...
apropo ne miscam mai cu talent???? ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Mona |
![]()
|
Mihai, sunt sigura, dar foooarte sigura, ca poti face gestul asta si fara sa te conving eu pe mes
![]() La ce sora am, zic ca merita... |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
XMihai |
![]()
|
Sora ta merita, dar mai depinde si de tine
![]() ![]() LE: Cu talent ne miscam ![]() Locu unu...numai unu....sunt mereu pe locu unu ![]() This post has been edited by XMihai: 26 Jan 2007, 00:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Hai baietii!!!! Macar unu din noi sa vada Tunisia, sa avem cu ce sa ne laudam la Zavoianu
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
835
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
038 - 841
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
Mona draga stii ce mi se pare ciudat? Ca tu te-ai inscris aici doar petru a aduna voturi pentru surioara ta... No offence dar mi se pare dubios sa intre cineva pe un forum cum e daciaclub , doar pentru a aduna voturi pentru cineva... Drept pentru care eu raman la cel care a cerut prima data chestia asta, deoarece are putin mai multa vechime aici... Stii noi suntem ca o familie mare mare aici...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sunt pe locul 2 ce facem, ne miscam mai cu talent??
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1st place! merita miresica
![]() @Mona: ziceai ceva de o blonda?! io' nu vat decat o bruneta pe o barca....nu am vrut sa spun "dusa cu barca" ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Alydor |
![]()
|
Mass pe lista de messenger si vezi cum creste numarul de voturi... eu asa am facut
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mona, pui niste poze ceva? Ca daca esti suficient de draguta renunt la colegul meu si fac lobby pt tine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:00 |