geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice
madcos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|||
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Cat te-a costat manevra
2. Ai pastrat si sistemul mecanic cu tija ? |
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
si ptr restul de curiosi: m-a costat 800.000 ptr ambele geamuri si am pastrat macaralele vechi,dar cu mici modificari la axul manivelei ca sa intre in locul axului motorului.totul este facut acasa prin parcare.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
mosule, de unde ai gasit tu motorase de Cielo ca eu am cautat prin mai tot Bucurestiul, prin Banat si alte locatii si inca nu am dat de ele. Peste tot era o lipsa totala de asa ceva. Si eu vreau sa imi pun asa ceva la geamurile de pe fata, ca pe spate cred ca o sa anulez si manivela deja existenta din constructie, sau daca reusesc sa iau o Dacia Sport, nici nu mai am nevoie de asa ceva pe spate... deci sunt curios si interesat oricum. Pune si niste poze sa vedem ce ai facut... poate vedem ceva diferit..., sau cine stie...
|
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
aici discutati in continuare DOAR despre geamuri electrice. Am facut split in alt topic cu xenoanele
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Niste poze vrem sa vedem si noi.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
madcos |
![]()
|
o sa incerc sa pun niste poze, dar nu prea curand.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
ok dar cat te-au costat motorasele de cielo si UNDE le-ai gasit?????(ai zis ca te-a costat 800000 pt ambele geamuri ,pe langa motorase si niste capete de cablu ce altceva ai mai schimbat?:
This post has been edited by B30KDT: 18 Jan 2006, 11:30 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
madcos |
![]()
|
motorasele le-am luat sh de la un electrician daewoo,cu 300.000/buc. la nova,mecanismul se bazeaza pe un cablu,care este actionat direct de manivela.eu am scos axul motorasului si l-am inlocuit cu axul manivelei,asta dupa ce l-am facut la strung de la 12mm la 10mm.motorasul l-am fixat intre fata de usa si capitonaj,caci la mine imi permite capitonajul care este de supernova sau gti
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
soldiersofjaharmy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 January 06 ![]() |
eu am pe nova geamuri electrice ionizate doar pentru fata iar la cele de pe spate le-au fost scoase manivelele
am observat ca geamul coboara si urca foarte greu cand vreau sa il deschid parca se taraie ce e de facut? sa mearga asa frumos? |
--------------------
dacia
nova gti
- hd 06 aay
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Un motoras mai puternic, sau eventual vezi sa nu fie lamele de plastic prea stranse pe geam.
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
madcos |
![]()
|
cel mai probabil sunt garniturile de cauciuc(alea cu puf) pe care culiseaza geamul,dar la care s-a uzat puful.asta este principala cauza la geamuri,caci de aia este pus puf pe garnituri(culise),ca sa alunece.ca o proba vezi in dr. caci este geamul mai putin folosit(logic) si ar trebui sa mearga mai bine.oricum nu strica nici sa ungi macaraua.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
MAI,parca SYL avea pe nova,care nu stiu daca o mai are ,electrice pe fata!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
soldiersofjaharmy |
![]()
|
amandoua nu mai merg nici cel din stanga nici cel din dreapta
defapt merg dar ca un melc astepti dupa ele de plangi uneori le mai ajut cu mana acum nu prea ca e iarna si mai bine e sa fie cald inauntru |
--------------------
dacia
nova gti
- hd 06 aay
|
|
madcos |
![]()
|
schimba culisele alea si o sa vezi dif.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
madcos |
![]()
|
mai baieti,cum pun niste poze?explicati-mi pas cu pas.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Dai add reply, pe urma dai browse-cauti poza la tine in calc, dai accept, apoi dai pe Adauga Acest Atasament si la sfarsit adauga raspuns si gata!
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
madcos |
![]()
|
deci motorasul este pus direct pe ax si prins contra de "colierul" ala facut de mine dintr-un indicator rutier taiat cu flexul
![]() Attached thumbnail(s) IMAG0014.JPG ( Size: 302.24k ) Number of downloads: 93 |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
madcos |
![]()
|
multumesc pentru ajutor.acum cu poza sa vad motive ca nu va puneti si voi.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
|
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
soldiersofjaharmy |
![]()
|
Eu trebuie sa chem pe cineva pt a ma ajuta si pe mine cu problema geamurilor care merg greu oricum dee la voi dee aici am aflat multe pt a rez problema dar nu prea ma stiu la asa ceva
Ce as vrea sa stiu voi care aveti nova unde postati ca sa mai pot afla si eu mai multe de la voi????? Adi |
--------------------
dacia
nova gti
- hd 06 aay
|
|
madcos |
![]()
|
ce anume vrei?da-i search pe forum.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
soldiersofjaharmy |
![]()
|
orice apare legat de nova de ex cum a fost si topicu asta despre geamuri electrice
![]() |
--------------------
dacia
nova gti
- hd 06 aay
|
|
AlexM. |
![]()
|
da-i search cu nova. vezi ca nu te va lasa sa pui cuvinte mai mici de 3 sau 4 caractere.
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:23 |