Suv marca DACIA?, cand o vedem pe strazi?
![]() ![]() ![]() |
Suv marca DACIA?, cand o vedem pe strazi?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 19 Jan 2007, 07:36) Daca exista varianta cu schimbator automat bun o cumpar. In Europa de Vest multi oameni fac trecerea la schimbator automat, si asa am de gind si eu. Ajuta mult la traficul din Bucuresti. Parca vad insa ca vor scoate 4x4, troliu si alte chestii mai putin utile pentru un orasean, dar cutie automata, ESP, etc - ciuciu. Mda, cred ca la un 4x4 de oras se gindesc si producatorii si clientii ![]() |
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(andu911 @ 20 Jan 2007, 04:38) [...] Oricum nu stiu cum se apuca Renault de facut Suv dupa Logan, cand si-asa ei nu au niciun model. E ca si cum ar fi aparut skoda touareg, in loc de vw touareg. Touareg a fost initial proiectul celor de la Skoda. VW l-a preluat si l-a modificat un pic dupa care i-a pus sigla de VW si gata! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
iar aberatia asta cu touareg proiect skoda, de unde le scoateti fratilor, touaregul provine dintr-un proiect comun porsche si vw , iar produsul porsche este evident chayen sau cum dracu se scrie, nare nici o treaba touaregul si nici n-a avut vreodata cu skoda, a si sa nu uit, colaborartea era ceva de genu porsche cu tehnica si vw cu bani
![]() ![]() This post has been edited by paul_s: 20 Jan 2007, 19:41 |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:39 |