Probleme din fabrica policioara hayon
![]() ![]() ![]() |
Probleme din fabrica policioara hayon
danut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra C
- ----
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Purfix! Ori gasesti unul destul de inalt, ori pui citeva straturi suprapuse.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ori iti iei o masina la care portbagajul este izolat de restul masinii. Asta este situatia masinilor in 2 volume sau 2 si 1/2 volume, toate au acel spatiu, nu este doar la dacia (desi poate aici e un pic mai mare.
Incearca cu purfix cum a zis Marty, sau cu chedere mai gros sa pui pe margine policiarei |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
danut, nu sunt chiar 5-6 cm. Incearca sa lipesti cu super-glue niste garnituri de obertain pe bumbii aceia de caucic ai poilicioarei (care teoretic ar fi trebuit sa o tina lipita de hayon). Nu o sa mai troncane la fiecare groapa. Plus ca ai putea sa incerci sa infasori in scotch piciorusele care prin policioara de suportii boxelor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
bogdan, daca mai pune si garnituri de obertainer se distanteaza si mai mult. Tu nu vezi ca vrea sa scape cumva si de mirosul emanat de ceea ce transporta in portbagaj ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai, acum sa mananci si usturoi si sa nu-ti miroasa nici gura nu se prea poate. Purfix-ul ar fi o solutie in cazul asta (sa nu mai vina duhoarea) dar nu stiu unde se gaseste un purfix atat de gros (cativa centimetri), plus ca oricum o sa iti troncane policioara.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
florinc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mai troncane ca se sprijina pe cheder. |
||
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|||
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am venit cu ideea odata sad.gif . Rezolvarea o gasesti in Chitila in interiorul vamii Romtrans la firma Enid Impex (parca). Acolo se comercializeaza niste tuburi pentru izolat tevile de aer conditionat (si nu numai) de diferite forme (diametre etc.) Incearca-le si mai vorbim. Tine foarte bine loc de cheder si mai ales acolo in spate unde vrei tu sa-ti pui. Eu am deja o mostra in masina iar daca vii joi la intalnire o sa ti-o arat si poate incropim ceva. :wink:
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ceri prea mult de la viata. "Mirosul" e valabil la orice masina cu hayon. Nici un producator nu se chinuie sa etanseizeze la modul absolut volumul porbagajului pentru ca nu asta este ideea. Si pe mine ma inebuneste cind cumpar de la rotiserie si in drum spre casa salivez abundent din cauza mirosului smile.gif
Ideea e insa alta, mai bine renunti la transporturile de ceapa. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Vlade, chiar si cu tubul ala de cauciuc, tot cred ca o sa mai ajunga miros inauntru. Nu prea ai cum sa izolezi complet portbagajul. Ba mai mult, s-a tot spus despre masinile cu pretentii. Astea nici macar nu au policioare, ci un fel de panza care se trage sa acopere golul portbagajului. Sistemul e conceput tocmai pentru a elimina zgomotele, dar panza aia numai etansa nu e.
|
--------------------
Dacia
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
mirosu`i una iar troncanelile sunt alta. Mirosu`-i bucuria omului; mai tine o sacosa, o punga prin portbagaj; se descurca el. De ce " bate " policioara aia ?
Pai e din plastic imbracat ( la aburi ?) in pasla aia albicioasa. Dupa o saptamana de dansuri intre plastice, pasla aia se roade si ; evident va dansa plasticul intre plastice (sic! ) = troncaneli enervante. Solutie : pe partea fixa, aia lata de vreo 1,5 cm si lunga de latimea policioarei, am lipit cu prenadez mocheta subtire la culoare. Nu se mai aude nimic. smile.gif |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
Bine ca nu vreti sa scoateti mirosu` din break, ca mare diferenta nu-i.
|
--------------------
solenza confort AC
---------
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Eu am rezolvat problema cu mirosul adunand toti bradutii odorizanti care s-au consumat si punandu-i pe surubul interior de la stop. Asa ca am facut acum colectie de vreo 10 breaduti. Cand deschid portbagajul miroase frumos, plus ca anihilieaza si eventualele duhori de la ce mai transport eu. In special ceapa.
|
--------------------
Dacia
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
Corect.
|
--------------------
solenza confort AC
---------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:34 |