[VIDEO] Accident in benzinarie, killer tyre
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Accident in benzinarie, killer tyre
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Ce inseamna sa fi la locul potrivit in timpul potrivit
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Catamai ghinionul!
Scuze, dar ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
cauciuc serios
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Uite de ce e bine sa vina un angajat de la benzinarie sa-ti bage benzina
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O roata, la vremea ei...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce interesata era benzinareasa sa puna furtunul la loc.
Nasol, dar tot nu pot sa ma abtin de ras. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Pai eu cred ca niciodata nu e bine sa lasam garda jos ca uite ce se poate intampla chiar si din senin!Benzinareasa a procedat corect:s-a deplasat chiar la fata locului,a vazut ce s-a intamplat,a dat la o parte rotile ca victima sa poata astepta ajutoarele mai usor si punand furtunul de benzina la loc a evitat vreo nenorocire ulterioara. Eu in Austria alimentam camionul cu motorina si a luat foc pur si simplu pompa de la care alimentam.Am fugit repede la casa sa alertez personalul dar cum nu stiam cum se zice foc in germana am strigat eu foc in engleza dar degeaba ca ei nu pricepeau o iota si am avut proasta inspiratie sa intru in spatele tejghelei si l-am apucat de piept pe cel care incasa banii sa-l duc la pompa sa vada cum arde dar tipul impreuna cu cel de la bar si cu vreo trei clienti m-au pus la podea imediat si pana am reusit sa fug am incasat vreo 10 picioare si 20 de pumni si cand au vazut ca am fugit doar pana la camion si fac semne disperate au venit fuguta sa vada ce vreau defapt.Imediat au intrerupt curentul au stins incendiul cu stingatoarele si probabil ca mi-au cerut scuze dar eu nu aveam cum sa inteleg.
|
--------------------
a
b
c
|
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
domnu' bulan,
scuze, dar ai patit-o mai rau ca asta cu cauciucu' ![]() |
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Ce-i aia frate, o roata?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce roata o fi aia? Pare ca e de F1 si pare real accidentul...
La viteza cu care a venit roata, nu cred ca a scapat prea intreg tipul ala... This post has been edited by VladG: 18 Jan 2007, 16:29 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
roata de camion,autobuz,tir pare sa fie
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' cat ghinion sa ai?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Interesant
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
O fi avut 3 prezoane?
Ca am auzit ca daciile noastre sunt un adevarat pericol. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sunt doua roti.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Auch!
![]() Curat ghinion. De-aia mă duc la Petrom unde-mi pune angajatul benzină! |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
si tu stai linga masina
![]() Acuma pe bune .... nu e de ris.Curat ghinion. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e de ras !!!
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Chiar de plins este,numai in pielea omului respectiv sa nu fii.Ce viteza aveau cele 2 cauciucuri cind l-au secerat, uite asa un ghinion dasta poate sa-ti schimbe viata...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:42 |