Masina zgariata rau
![]() ![]() ![]() |
Masina zgariata rau
silverboy3 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 16 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA SOLENZA
RAPSODIE
2004
|
|||
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca o sa inceapa colegii pe aici sa tipe ca ce vrei tu sa faci e furt,inselaciune,etc.Sunt numai pocaiti...Oricum,daca zici ca e de cheie,nu stiu daca ii mai poti face ceva.Bafta
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Nu vad unde e problema tehnica. Se muta la Asigurari si Daune.
On topic, nu iti incheie nimeni asigurarea fara inspectia masinii. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
silverboy3 |
![]()
|
pai cum dracu sa fac, pot sa o las asa daca mai apare alta zgarietura asti imi fac toata aripa:
![]() |
--------------------
DACIA SOLENZA
RAPSODIE
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Adica tu ai acum masina zgariata, si vrei sa-ti faci casco ulterior, ca sa ti-o repare?
Sincer eu asa am inteles. QUOTE(silverboy3 @ 25 Jan 2007, 16:59) m-au apucat toti dracii si am inceput sa injur ca la usa cortului, asta din cazua ca nu mi-am prelungit nici acum casco QUOTE(silverboy3 @ 25 Jan 2007, 16:59) |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
silverboy3 |
![]()
|
ai inteles bine, deci masina am gasit-o azi zgariata rau si vroiam sa fac ceva sa maschez zgarietura aia, ca sa pot sa mi-o fac pe casco. stiu ca nu e normal dar sunt disperat si bani de vopsit nu mai am, am avut accident si masina deabia am facut-o si ca sa fie ghinion total aripa care am vopsit-o si am facut-o pe aia mi-a zgariat-o de noua
![]() probabil ma intelegeti ca alta solutie nu mai am. vreau sfaturi nu cer mai mult de atat |
--------------------
DACIA SOLENZA
RAPSODIE
2004
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Exceptia asta nu prea este. La Generali parca am auzit ca nu faceau poze, dar nu stiu cat o sa tina si treaba asta. La mine cu masina ridicata vineri si casco facut luni, s-au facut frumos poze. La BCR Asigurari.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
silverboy3, eu inteleg ca esti disperat si n-ai bani, dar ce vrei tu nu prea se poate, ca nu-s astia de la asigurari chiar asa de prosti si n-oi fi tu primul care se gandeste sa-i fraiereasca.
Ca sa nu mai amintim ca ce vrei tu e fapta penala. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Topicul se inchide. De asemenea, va reamintesc ca pe acest forum nu se accepta astfel de discutii ce constituie instigari la savarsire de fapte cu caracter penal. Oricum raspunsul ti-a fost dat si exista si PM. Bafta si mai multa grija pe viitor!
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 14:12 |