Taxa de urgenta, normalitate sau anormalitate?
![]() ![]() ![]() |
Taxa de urgenta, normalitate sau anormalitate?
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ca taxa de urgenta exista, e normal. Ca trebuie sa o platesti de doua ori pentru a obtine acel lucru in dublu exemplar "dintr-un foc" este anormal.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Numai în România se întâmplă asta, sau nu
![]() Trăim în Romania doar... |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(Illusi0n) Ca taxa de urgenta exista, e normal. Da' de ce ma rog? Oare nu sunt o institutie publica alimentata din greu de la bujet, adica si de la mine? Mie nu-mi da nimeni nimic in plus pentru a-mi face treaba! Apropo, am uitat, fara taxa eliberarea se face dupa 10 zile si cu taxa pe loc!!! De ce nu-mi da naibii chestia aia pe loc fara nici o alta taxa!? Azi - maine vom merge la urgente cu cineva si ni se va cere o taxa de urgenta! PENIBIL MAI!!! RUSINE SA VA FIE!!! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu stiu cum mai e cu cazierul, eu stiu ca nu se platea nici o taxa daca il vrei eliberat in regim normal (unde normal inseamna 3-4 zile). Daca mai nou au pus taxa, e chiar nelalocu' ei treaba asta.
Taxa de urgenta... Toti platim impozite ca sa ne dea statul ceva inapoi. Deci avem aceeasi prioritate in a obtine ceva inapoi de la stat. Dar daca unul dintre noi se grabeste, sau nu mai vrea sa stea la coada, spune-mi pe ce criteriu se departajeaza asta. E un servicu suplimentar zic eu, pe care-l primesti daca platesti. Oarecum ca si la instalarea CATV: ti-l instaleaza gratis sau "cu tarif normal" in termen de ... zile sau in aceeasi zi daca platesti suplimentar. Pentru ca sunt oameni care au "aceeasi prioritate". Asadar iata "taxa de urgenta". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
N-ai inteles.
Stau la rand, ajung la ghiseu si vreu doua caziere (pentru una si aceeasi perosna), daca nu platesc taxa de urgenta ma intorc peste 10 zile, stau iarasi la rand si-mi ridic cazierele, ok? Daca platesc taxa (doua taxe) iau cazierele pe loc! Daca n-am bani in buzunar decat pentru o singura taxa iau un cazier iar pentru celalalt ma intorc dupa 10 zile!!! Din punctul meu de vedere e ztrigator la cer! Bine, taxa se plateste la administratia financiara, am simplificat doar. Sotia mea a platit o taxa, s-a dus la politie si a comandat un cazier, pentru celalalt trebuind sa se duca inca odata la administratia financiara! PENIBIL! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
marksman |
![]()
|
Asa cum zici tu nu e normal sa se intample. Normal era sa fie o singura taxa de urgenta (puteai sa ceri sa-ti elibereze si 10 exemplare ale cazierului) sau daca nu platesti taxa de urgenta sa ti se elibereze cate exemplare ai cerut, peste ... zile.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
In 2004,cand am dat de carnet,taxa pt. cazier la urgenta era [daca mai tin minte bine] 70000 rol cu tot cu timbru fiscal.
Urgenta insemna 7 zile si am platit la posta. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de acord cu taxele de urgenta. Au fost momente in care as fi platit oricat, mii de euro, pentru o hartie amarata fara de care nu puteam continua ce aveam de facut. Si fiecare zi intarziere a costat zdravan!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lucian BLK @ 8 Feb 2007, 23:32) N-ai inteles. Stau la rand, ajung la ghiseu si vreu doua caziere (pentru una si aceeasi perosna), daca nu platesc taxa de urgenta ma intorc peste 10 zile, stau iarasi la rand si-mi ridic cazierele, ok? Daca platesc taxa (doua taxe) iau cazierele pe loc! Daca n-am bani in buzunar decat pentru o singura taxa iau un cazier iar pentru celalalt ma intorc dupa 10 zile!!! Din punctul meu de vedere e ztrigator la cer! Bine, taxa se plateste la administratia financiara, am simplificat doar. Sotia mea a platit o taxa, s-a dus la politie si a comandat un cazier, pentru celalalt trebuind sa se duca inca odata la administratia financiara! PENIBIL! daca nu te grabesti, stai la ghiseu 1 minut, pana depui cererea. si apoi e randul urmatorului. daca te grabesti si platesti taxa, stai la ghiseu 15-30 min. urmatorul are de asteptat mai mult. trebuie sa platesti cumva faptul ca ocupi mai mult din timpul repsectivului functionar si-i faci pe ceilalti sa astepte. |
-------------------- |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Probabil au introdus taxa de urgenta ca sa dispara spaga.
Si asa s-a oficiat spaga, acum se numeste taxa de urgenta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lucian BLK |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 9 Feb 2007, 10:49) s-a oficiat spaga, acum se numeste taxa de urgenta BINGO |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nope, fiindca:
1. daca e taxa (si e trecuta in acte) nu e spaga - in sensul ca n-o baga nimeni in buzunar; 2. Vrei sa fii tratat special (de exemplu, primind ceva peste rind). De ce sa nu platesti? Nu-ti convine taxa, trebuia sa te trezesti cu X zile mai devreme. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lucian BLK @ 8 Feb 2007, 21:37) ...Intamplarea face ca tot acum isi schimba si locul de munca si in domeniul ei de activitate are nevoie deasemenea de cazier. Ei bine stimabililor a fost nevoita sa plateasca doua (da doua) taxe de urgenta pentru eliberarea cazierelor respective!!! Nu stiu ce parere aveti voi dar eu zic ca nu e normal!... Pe un cazier este un loc in care se scrie scopul pentru care a fost eliberat documentul cu pricina. Mai multe scopuri, mai multe caziere, chiar daca practic are acelasi continut. Eu stiu asta de multi ani, dar nu m-am revoltat fiindca nu exista www.daciaclub.ro ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:24 |