ce viteza are?
![]() ![]() ![]() |
ce viteza are?
bc_17_ral |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
- bc 17 ral
|
|||
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa-ti faci o idee, iti arat o poza de pe vechiul album daciaclub. Nu mai stiu cine este proprietarul pozei.
Attached thumbnail(s) viteza2.jpg ( Size: 16.26k ) Number of downloads: 427 |
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
5*35 = 175km/h, unde 35 e viteza la 1000 ture in treapta a 5-a.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu stiu cum ai ajuns in treapta a 5a la 5000 ture cert este ca mai mult de 4500 a mea nu s-a dus intra-5a si aveam 180
iar daca e punel pe georgeb are o poza la 5000rpm intra a5a are sub 180 cica 200 dar nu se stie in ce prapastie a facut poza.... |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
ZaiR... daca a ta nu se duce mai mult de 4500 in a 5-a du-te prin service si mai verifica bujii, filtru benzina si aer, injectoare... si mai pune-i si tu un pic de benzina de 98... si ia da-i o liniuta pe autostrada...scuze autostrazi...
DSN-ul meu se duce pana peste 6000 rot/min, adevarat ca cu vant puternic din spate, iar acul trece binisor de 185 Km/h si are 75K. ca sa revin la topic: au fost alta explicate pe forum foarte concis ca viteza de rulare la o anumita turatie a motorului difera de la o masina a destul de mult. Cauze: de la dimensiunea anvelopei, uzura si presiunea anvelopei...pana la erorile de indicare a turometrului si vitezometrului. Cred ca cel mai sigur ar fi sa treci prin fata unui radar de politie si sigur o sa-ti spuna ei ce viteza ai + PV de rigoare.... a... si sa nu uit...dar vezi ca te costa un permis. (si daca vrei sa fii sigur de viteza ceri buletinul metrologic al radarului ca sa vezi ce abatere are) |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Poate in treapta 4,ca in a 5 a nu treci tu de 5200 nici in cadere libera ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La 6000 de ture in treapta a V-a intra limitarea, deci mai mult nu se poate, oricat ai vrea.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 14:59 |