Proiectoare Logan, spatiu liber prector-spoiler??
![]() ![]() ![]() |
Proiectoare Logan, spatiu liber prector-spoiler??
lau_swat |
![]()
|
||
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 2 Apr 2007, 12:59) cum e prins proiectoru? ca am lovit un caine a naibi caine,pacat ca nu l-am si omorat ![]() ![]() Si traducerea in limba romana: Cum e prins proiectorul? Ca am lovit un caine, al naibi caine, pacat ca nu l-am si omorat ![]() ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
+ plus + plus + plus + plus +
al naibi caine = al naibii caine ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Ce sistem de fixare jalnic...daca impingi cu degetul 1 cm cade proiectorul inauntru...Aici chiar ca isi merita denumirea de dacie...
Am niste copiii in fata blocului care mereu umbla si le imping inauntru. |
--------------------
nu am
**
**
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am prins ochelarii de la proiector de parasoc cu cate 2 holzsuruburi scurte. Si nu am mai avut probleme
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si io si io!
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Me 3
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
Poze,poze...
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
lau_swat |
![]()
|
yeah right
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
klaus |
![]()
|
Pentru cine nu stie cum arata un holzsurub scurt infipt in ochelarul (suportul) proiectorului si spoiler:
Attached thumbnail(s) DSC00207.JPG ( Size: 394.58k ) Number of downloads: 736 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mai ce suruburi, ca la mine prostia aia din plastic e prinsa in niste dribluri dalea de plastic parca 2 am vazut ,unu seamna ca cel de la grila de sub stergatoare,ala mai mare nu mai zic am tras cu amadoua mainile de el si nu a vrut sa iasa,bine asta intins pe jos ca nu am elevator
![]() ![]() ![]() deci gata am reusit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 9 Apr 2007, 14:19 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Bad_Wolf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 September 07 ![]() |
Am si io o intrebare , cum se elimina spatiul liber dintre far si spoiler in zona semnalizatorului ? In partea drepta fata am o distanta de aprox. 1 cm , in partea stanga este ok.
This post has been edited by Bad_Wolf: 5 May 2008, 14:08 |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
Pedala |
![]()
|
![]() pedal2theMetal Group: Members Posts: 78 Joined: 24 June 04 From: Galati ![]() |
Loganul meu a avut bara fata inlocuita la un prestigios service VW si Audi. Din pacate oamenii de acolo nu stiu sa repare logane si mi-au scos peri albi cu sintagma "nu mai iese ca in fabrica".
Au taiat gaurile la proiecotare mai mari decat trebuie, ramanand un spatiu de 3 mm de jur imprejur. Am refuzat lucrearea de 2 ori ca intr-un final sa puna niste mastic negru care sa acopere toleranta. Nu va mai zic de suprafata neagra nevopsita a barei care a fost usor gazata sau de impuritatile de sub vopsea si lac. M-am saturat. Am facut o poza cu telefonul, se intelege cat de cat. In realitate arata mai urat decat in poza. IMG00487_20100202_1450.jpg ( Size: 520.29k ) Number of downloads: 520 IMG00488_20100202_1450.jpg ( Size: 493.71k ) Number of downloads: 453 This post has been edited by Pedala: 3 Feb 2010, 16:48 |
--------------------
Dacia & Opel
Logan 1.4 Laureate 2005, 1310 CL 1.4
1998
- AstraG 1.6i 3 usi "Fac sport extrem cu Dacia, o calc, imi place senzatia!" - Ombladon. - posesor Dacia 1310 CL
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Sunt atatea service-uri Dacia in tara si tu iti faci masina intr-un service vw-audi? Baietii aia cred ca au facut putina practica pe masina ta.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
si sa fim seriosi cu ce te deranjeaza? Fac pariu ca daca opresti 10 barbati pe strada, (am zis barbati nu femei ca sa zici ca ele nu se pricep) si le ii pui sa priveasca partea din fata intrebandu-i : ce ti se pare neinregula la bara asta de fata? N-o sa se prinda decat maxim unul din 9 ca s-a schimbat bara si nici ala n-o sa stie exact care e fixul tau! Crede-ma ca la fel pateste si un posesor de nemtoaica reparata in Service Dacia, e normal sa se intample fenomene de genul asta la prima incercare.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
Pedala |
![]()
|
![]() pedal2theMetal Group: Members Posts: 78 Joined: 24 June 04 From: Galati ![]() |
Loganul meu a ajuns intr-un service VW-Audi pentru ca asa a vrut asiguratorul si eu n-am avut nimic impotriva... la inceput.
Daca m-ar mai pune sa ma duc o data, i-as infinge sigla de la Dacia in frunte. Coloac peste pupaza, cei de la service-ul VW-Audi au schimbat si suportul de numar (care nu era deteriorat) inscriptionat IATSA Galati, cu unul ce le poarta numele. Si l-au pus si pe factura, 4 ron. Acum le fac si reclama... ah This post has been edited by Pedala: 16 Mar 2010, 17:10 |
--------------------
Dacia & Opel
Logan 1.4 Laureate 2005, 1310 CL 1.4
1998
- AstraG 1.6i 3 usi "Fac sport extrem cu Dacia, o calc, imi place senzatia!" - Ombladon. - posesor Dacia 1310 CL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:05 |