Informatii Test de Legislatie, In cazul suspendarii pe loc
![]() ![]() ![]() |
Informatii Test de Legislatie, In cazul suspendarii pe loc
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumim. Daca ai proaspete in cap niste formulari cat mai "capcana" chiar si aproximative de intrebari cu variantele de raspuns...ar fii super, pentru ca maine probabil le vei uita
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Da-ne te rog un exemplu de intrebare legata de puncte-amenda si/sau puncte penalizare . Multumim .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bai baieti mi-e cam greu pentru ca erau f. prost formulate... Am dat examenul acum 5 ore si sincer nici nu tin minte toate intrebarile...
Exemplu de intrebari legate de puncte-amenda/penalizare : "Se pedepseste contraventia <orice contraventie> : - prin puncte-amenda si puncte de penalizare - prin puncte-amenda si suspendarea permisului pe 30 de zile - prin puncte-amenda si suspendarea permisului pe 60 de zile" Cam asa aratau. Deci trebuie sa stiti f. bine ce reprezinta fiecare contraventie in parte, si ce aduce dupa ea... Eu am avut noroc ca eram bine pus la punct cu acea parte a legislatiei, de unde am si capatat cele 10 puncte zic eu... Am avut vreo 5 intrebari foarte ciudate care m-au dat gata. Ideea care mi-am facut-o dupa acest examen, trebuie stiut orice coltisor al legislatiei, pentru ca altfel din intuitie nu poti raspunde la ciudateniile din testele astea. This post has been edited by A l e x: 4 Jan 2007, 19:04 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebarile alea ciudate erau interesante.
Contraventiile, daca trebuiesc invatate toate exact din ce clasa de amenda fac parte, e jale... JALE! |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
GunX |
![]()
|
E adevarat ca la examenul de restituire permis, numai o singura varianta este corecta, din toate variantele de raspuns, sau este doar un zvon?
Multumesc. P.S. N-a mai dat nimeni examenul intre timp in Buc, nu exista nimeni sa ne mai spuna cam cum sunt intrebarile, la ce perioada esti reprogramat daca nu obtii admis etc? http://bpr.b.politiaromana.ro/Comunicate/C...ilor%20Auto.htm This post has been edited by GunX: 22 Jan 2007, 17:39 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:17 |