Cel mai reusit model Dacia
![]() ![]() ![]() |
Cel mai reusit model Dacia
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Logan pentru ca am
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Nova , DSN (mi se pare cea mai frumoasa dacie) am votat pur estetic!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dacia 1300 frantuzoaica..cea mai frumoasa si cea mai reusita, restul sunt...in fine sunt ce sunt...de la 1310 pana la Logan sunt nereusite..parerea mea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
am votat lastun! de ce?! ete asa!
nu e nici un model reusit! de ce? ptr ca e dacia!!! made in ro!e clar?! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Complet de acord! Mai bine un topic : A reusit Dacia sa faca un model?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Serios?
QUOTE(eudin_umarian @ 25 Feb 2006, 17:34) am votat lastun! de ce?! ete asa! nu e nici un model reusit! de ce? ptr ca e dacia!!! made in ro!e clar?! ![]() ...da' chiar serios? QUOTE(Adrian_Solenza @ 28 Jul 2004, 23:25) AICI A FOST UN PASAJ (NE)ADEVARAT ! QUOTE(klaus @ 5 Aug 2004, 14:15) Am votat supernova, considerand ca Logan nu este o masina facuta de dacia, ci de renault si asamblata la dacia. L.E. - In virtutea afirmatiilor lu' Ake ma vad nevoita sa editez postul meu si sa protestez impotriva lu' sticky lasandu-va pe voi sa ghiciti ce am votat ![]() This post has been edited by Danielle: 26 Feb 2006, 07:43 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Danielle, Lastunul a fost un proiect de care s-a ocupat Constantin Stroe.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Putea sa-l faca si in Congo daca oficial se cheama Dacia e romanesc!
si intra in discutie. This post has been edited by amc: 25 Feb 2006, 19:48 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
numa observatii pertinente... una si una...
Va atrag inca o data atentia ca sectiune de Statisctici nu e Cafenea. Eventual mai cititi o data primul topic, da ... ala in fata caruia scrie Lipicios. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
parerea mea e ca dacia 1100 ii cea mai tare
![]() Imaniginativa una renovata la perfectiune....a classic... ![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Am votat Logan....
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Le-am condus pe toate si in mare proportie le-am si avut.Votez lgn cu toate ca este mai mult Renault.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Logan, in mod cert. Probabil si Solenza, 1100 si 1300 din anii '70. Restul nu ma incanta deloc.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
desi propietar de Nova, am eu ce am cu solenza, asa ca am votat-o
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ZKR... parerea mea ... cu toate ca nu am condus decat dizal ...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca Logan este prea scumpa la ce ofera si prea mare, iar DSN a suferit de bolile copilariei, consider ca cea mai buna Dacia de pana acum este Solenza. Are dotari multiple si cel mai bun raport performanta/pret. Este o masina care face fiecare leu, iar pentru fiecare leu dat pe ea obtii mai mult decat la un Logan.
Alte modele care mi-au atrans atentia: Dacia Break pentru masina de familie si Dacia 1100 pentru senzatii. Am mers ca pasager cateva sute de km cu o astfel de masina pe drumuri de munte si deal si ai super senzatii (derapeaza usor si ai scart de roti cand iei curbe cu 50-60km/h). Cu toate astea, am votat Solenza. |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Lastunul a fost un proiect interesant, daca reusea rupeau gura targului cu masinuta aia, pacat si-au bagat picioarele in ea si nu au facut-o ca lumea. Daca e sa ma uit la momentul lansarii pe piata, concurenta, etc... SOLENZA! Loganul incearca, dar nu prea are cu ce. Daca promovau desteptii de la pitesti Solenza in halul in care promoveaza reno Golanu , era mult mai tare ca loganu. De ce credeti ca a iesit Solenza din productie dupa ce a aparut Loginul? Nu mai vindeau baetii nici un golan daca mai era solenza.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
sity_boy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 18 October 05 From: Buzau ![]() |
1300
![]() Attached thumbnail(s) Imag010.jpg ( Size: 50.71k ) Number of downloads: 22 |
--------------------
Dacia/Hyundai
1300/Accent
1979/2008
- BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
S-a votat in bascalie. Nu pot sa cred ca Lastunul poate fi apreciat atat de mult...Sondaj fara rost...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Dacia 1300 din toate punctele de vedere
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Din sondaje reiese ca berlina e mai reusita ca masina decat supernova ... he he ... sa fim seriosi.
In rest, solentza si logan, e firesc sa fie din ce in ce mai reusite .. ca doar lumea in general evolueaza nu regreseaza. Hai bafta ... si sa nu uit: succes celor care considera batrana berlina mai reusita ca astea mai din zilele noastre. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
DSN - o consider cea mai "sportiva"
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(calin.c @ 28 Aug 2004, 21:29) cei care au votat logan ce garantie au? a constructorului? hai sa fim seriosi .oricum pt anul 2004 nu este o masina serioasa sint curios cum se deschid usile dupa citeva luni daca o ridici pe un cric.si dsn si slz daca le ridici pe un cric nu mai stau usile la locul lor. nici la mama mercedesului nu se inchid/deschid usile daca sta masina pe cric.este normal,ptr ca ii schimbi punctul de sprijin.poate doar la o masina cu roll cage reusesti. |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
DACIA 1300.Este masina mea preferata.La atata amar de ani zgotolul este insesizabil,nu miroase a benzina sau de la motor si arata minunat.Este cea mai buna limuzina.......eu nu as vinde-o nici pentru zile! This post has been edited by Sorin Motreanu (D 1300): 5 Apr 2006, 23:14 |
--------------------
-
-
--
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
--
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am votat Dacia Super Nova. Mi se pare o reusita pur romaneasca, o masina ieftina si fiabila.
Sunt posesor de Berlina |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Fara discutie Dacia 1300 intre 1971 si 1980 cat s-a respectat proiectul R12.R12 s-a produs cred ca din 1968 pana in 1980 a fost o masina f. reusita si fiabila in categoria ei si a rezistat atitia ani pe piata.Daca in RO s-ar fi facut piese si manopera de calitate 1300 ar fi fost o masina excelenta .A fost depasita moral fiind conceputa acum 40 de ani.
Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 20:11 |