probleme motor
![]() ![]() ![]() |
probleme motor
alex man. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
- hxw
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O fi pompa de benzina?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Si mie mi-a facut la fel , de cateva ori , si-a revenit singura
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
MaDaLiN.05 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 August 11 ![]() |
Si eu am o dacia Solaenza din 2004 1.4 mpi si ceva d genu mi se intampla si mie......Merg c merg si incepe motorul sa se inece si nu mai traga dak o las p liber vreo 30 d secunde sau opresc motorul isi revine si iar face acelasi lucru.......
![]() Prima data am schimbat discu de ambreaji.......si am mers c am mers si iar a inceput....dupa aceea am fost la un service si mia zis k e un pistonas d sub filtru care da drumu la benzina si se blocheaza...l'am cumparat si p ala si mai merg ceva timp si face la fel :angry:Am fost din nou la service si am vrut sa o bag p tester si acolo mi sa zis k degeaba o bag p tester k dak nu se aprinde nimic la bord nue d la electricitate....... nu shtiu c sa mai cred.....dak mah putetzi ajuta lasatzi raspuns multzumesc ![]() ![]() |
--------------------
Solenza
1.4 mpi confort
2004 1.4mpi confort
- VL 05 RWA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
sa nu fie din releul care alimenteaza pompa cu carburant , masoara presiune in rampa .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bobo78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 March 11 ![]() |
de vina e sorbul pompei de benzina care e in rezervor (ansamblul cu totu) trebuie sa scoti pompa si sa cureti sorbul
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Domnu' madalin, mai usor cu mirc-ismele si atacul la persoana, ca nu suntem la rubrica de mesaje de pe libertatea.
This post has been edited by Maskatu: 9 Aug 2011, 13:16 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(MaDaLiN.05 @ 8 Aug 2011, 20:50) si ceva d genu.......Merg c merg si .... dak o las p liber vreo 30 d secunde mers c am ............... zis k e un pistonas d sub.................bag p tester .......zis k degeaba...........tester k dak nu .............. bord nue d la electricitate....... nu shtiu c sa mai cred.....dak mah putetzi ajuta lasatzi raspuns multzumesc ![]() ![]() Madaline, nu e vorba de ortografie, la aia a renuntat aproape toata lumea, dar partea pe care am colorat-o cu rosu din ce ai scris reprezinta o desconsiderare a celorlalti. This post has been edited by corbex: 9 Aug 2011, 12:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
cauta la prieteni care au solenza si schimba rampa cu injectoare+bobina inductie+corp clapeta,le incerci pe rand cate o piesa/ansamblu
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
atunci schimba/curata numai injectoarele vezi ca sunt posturi despre curatat injectoare SN/Sloenza/Logan se curata la fel
schimba si bujiile pune NGK Iridium BKR6EIX This post has been edited by nikuniku: 9 Aug 2011, 19:44 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Domnul madalin a intrat in concediu 15 zile pentru a isi revizui scrisul si atitudinea fata de colegii de forum.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alex man. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 09 ![]() |
am gasit probleme... bobina de inductie, am schimbato cu una de pe o supernova si merge ceas..acum vream sa stiu daca merge sa o repar pe a mea sau schimbata cu alta
|
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
- hxw
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ce sa mai repari de ea ? Fii fericit ca ai gasit cauza si gata . Ce e o roata sa o indrepti , o echilibrezi si gata ? Bobinele astea parca sunt in primul rand sigilate , apoi nu e de gluma , ca iti poate lua foc masina de la o belea din asta .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:27 |