Cine joaca table?, pe messenger
![]() ![]() ![]() |
Cine joaca table?, pe messenger
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor ...putin offtopic, dar ajutati-ma si pe mine....de ceva timp mie nu imi mai merge sa ma joc pe Yahoo Messenger desi am instalat si dezinstalat de n ori Java si am si ultima varianta de mess!
Ma scoate si pe mine cineva la liman? P.S. Am incercat de ieri pana azi pe 2 pcuri. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
poate daca dai si ceva detalii... gen imi apare o eroare "x" poate reusim sa te ajutam...
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevaratii de pe prima pagina....ati dat messu' si ati fugit care pe unde a apucat
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sah careva?
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(Lexy @ 24 Jan 2007, 02:53) Adevaratii de pe prima pagina....ati dat messu' si ati fugit care pe unde a apucat ![]() MA simt cu musca pe caciula !!! dar nu am fugit fata dar nu prea ne intalnim sa jucam vazui ca m-ai bagat in lista ..astept cu nerabdare partida .. de table evident ! QUOTE(altisone @ 24 Jan 2007, 04:28) EU ! dar pe mess nu prea avem table ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ci_co, unde te ascunzi? Lasa inventarul si hai sa te invat table!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah las ca e groasa gluma tre sa-l termin azi !! si ce ziceai de table nu te-ai saturat de martz-ul dat de AlinI?? vrei si de la mine ??? te rezolva tata dar mai tarziu .... acu is cu inventaru asta jegos mai am mijloacele fixe si am scapat !
Salutare, Ci_co Editez: si cele 2 mart-uri luate de la mine >:) ![]() This post has been edited by Ci_co: 26 Jan 2007, 14:55 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
cosmin800331 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 September 06 ![]() |
Da' table lungi stie careva?! Se gaseste vreun program de table lungi pentru PC? Daca DA, puneti aici link-ul, va rog!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- GL-05-UJR
|
|
Sony |
![]()
|
Joaca cineva table, azi?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:19 |