Nu am sunet la placa de captura PC, Va cer sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Nu am sunet la placa de captura PC, Va cer sfaturi
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dupa ce ai pus acel cablu pe line in, ai verificat volumul din windows? sa nu fie cumva line in pe mte...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
foloseste alt soft decat cel venit in pachet. pinnacle studio sa win dvr ar fi ok
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu la TV tuner am un cablu "intern" ca cel de la CD-ROM la placa de sunet. Cu mufe subtiri cu cate 4 conectori la ambele capete.
Verifica sa nu fie la fel si la tine. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
in plus, verifica standardul ales din soft pentru video si imagine ( sa fie Pal / BG)
si volumul sunetului din aplicatie, nu doar din WIN This post has been edited by jimbo: 31 Jan 2007, 11:59 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Verifica setarea LineIn din Volume Control RECORDING nu de la Playback.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
eu am 2 mufe audio in placa de captura. una pe in si cealalta pe out. din out am pus jack jack in placa de baza pe microfon, am debifat atat la recording cat si la playback casuta pentru blocarea sunetului de la microfon. la camera video am un cablu cu o intrare si doua iesiri, 2 jack si una ptr video cu picioruse. o mufa jack intra in camera video si una in placa de captura pe in, la fel si mufa pentru semnalul video. ca soft folosesc power vcr si la setarile de playback in loc de line in am microphone. sper sa-ti fie de folos, mie mi-a luat jumatate de zi sa rezolv problema asta. poti sa cauti pe net, depinde si de modelul de placa de captura pe care il ai (eu am una care are probleme cu sunetul parca un connexant 2238, nu mai stiu exact ca mi-am reinstalat windowsul). incearca power vcr, debifeaza casutele din proprietatile de la sunet si vezi sa ai driver bun la placa de captura si fa rost de cabluri. succes !
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Scoti jack-ul de la boxe sau ce folosesti din placa de sunet si il infigi in iesirea audio a placii de captura.
Daca asa se aude, e de la setarile placii de sunet; daca nu, vezi driverele, aplicatia si setarile pt placa de captura. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si eu am un tv tuner, tot cu chipset Philips 7135. Am pe placa lui o mufa cu 2 pini de la care pleaca un cablu ce se conecteaza pe placa de baza intr-o mufa asemanatoare cu cea de la audio CD Rom. Vezi ca in setarile tunerului sa bifezi la audio Wave, nu Line in. Bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:06 |