D'ale alegerilor (noi vs. voi)
![]() ![]() ![]() |
D'ale alegerilor (noi vs. voi)
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Io nu prea inteleg ce rost are sa dea cineva copy-paste la articolele din presa.
Mai corect (si pentru publicatiile amintite) este sa se dea un link catre articol si pe forum sa apara doar un comentariu personal. Asa, toata lumea citeste presa. ps. Bineinteles ca tampiti sunt in fiecare partid. Dar tampenie organizata la nivel guvernamental ca la noi in tara in ultimii patru ani, io n-am vazut de cand sunt. Sau i se spune... mafie? Mafia social democrata... :twisted: Dunque, stimate domn misterb, faceti bine ca amintiti si de prostiile celor din opozitie, faceti foarte bine. Dar as vrea sa vad si daca veti avea taria de a posta si un articol despre magariile celor de la putere. Sa va dau un link? Sau zece linkuri? Sau o mie? Mmm? Cred ca daca ma straduiesc, va pot furniza cel putin 30-50 de articole despre coruptia celor de la putere PE ZI. Curios cum nu citati din nici unul... :inger: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Mai corect: opt :wink: Sau mai bine... 14? :twisted: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ne trebuie nici un link, maddan! Numai cind ma gindesc la Mischie, Oprisan, fratii Seche, Vanghelie, Nastase, Tritza Fanitza (ce nume!!) ma apuca greata! Astea sint marile realizari ale guvernarii PSD!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Moneytalks, la noi corect e "de cand lumea si pamantul". Caci de cand s-a nascut natia asta din "incoruptibilii" de romani si din "trejii" de daci, a fost guvernata de indivizi esentialmente corupti.
Da, in ultimii 14 ani a fost coruptie cat cuprinde. Si in timpul "guvernarii" (as zice anarhiei) crestin democrate, la fel. Dar in ultimii 4 ani chestia s-a organizat ceas. Adica inainte se fura pe rupte, pe apucate. Acum se fura cu tidula. Cu metoda. Cu contracte pe fata, beton, din care singurii care pierd suntem noi. Inainte era plin de nepotisme. Acum astea au degenerat intr-o structura mafiota (de fapt in mai multe, concurente), fiecare clan avand regulile sale, sefii sai, si portareii sai. Iar mafia asta isi defineste propriile reguli: atat prin intermediul legiuitorului - Parlamentul, unde au ajuns sa mai vina doar oamenii de mana a doua, ca executanti ai ordinelor sefilor de partid, cat si prin intermediul administratiei locale si a dirijarii fondurilor (externe cu precadere) de catre structurile guvernamentale. Acel zero barat de Nastase (l-am avut profesor la Drept International, si pot spune cu mana pe inima ca este un zero barat, de un cretinism care atinge schizofrenia. Altfel, baiat finut... :twisted: ) este seful doar a unui clan. Nici macar cel mai puternic. Cel mai puternic clan este cel al presedintelui Iliescu. El este acel drac gol care invarte totul. Si in jurul caruia graviteaza absolut TOATE clanurile mafiote din Romania. Basescu este un individ singular. Este un mafiot penitent - a si zis-o de altfel. D-aia vrea ca, in timp ce isi asuma natura murdarita de politician, sa schimbe pur si simplu generatiile. Ei uite, ca io nu ii impartasesc optimismul, pentru ca stiu ce looseri se orienteaza pe la 25-30 de ani spre politica. Si din pacate si generatia "noua" de politicieni este la fel de corupta ca si cea veche. E de ajuns sa te uiti la catelul de casa al PSA, domnul Ponta, care a inceput deja sa maraie si sa-si arate coltii spre stapani. Dar nu maraie ca l-ar interesa cetatenii pe care ii reprezinta. Maraie ca vrea si el o portie de ciolan! Asa ca pe mine ma ingrozeste pur si simplu aceasta clasa de politicieni schizofrenici, de care isi bate toata lumea joc in afara (uitati-va numai la jocul pe fata al Rusiei in Transnistria! Pai cu o asa lipsa de oua in pantalonii domnului Nastase, nu valoreaza doi bani statutul nostru de tara NATO. Dimpotriva, ne leaga de maini si de picioare in fata unor banditi), si care taie si spanzura in interior. kaspersky, pentru ca din pacate nu doresc (inca) sa emigrez, mie nu mi-e doar greata, imi este chiar groaza. D-aia ma enervez cumplit cand vad cum cineva incearca sa faca apologia unei institutii mafiote, aratand doar paiele din ochii opozitiei. Ar trebui sa-si vada barna din ochii partidului de guvernamant, care a falimentat tara asta! ps. cand am spus clanuri, trebuia sa adaug ca si opozitia reprezinta interesele unor clanuri. Dar atat timp cat nu sunt la putere, ele NU pot fi numite mafiote. Cand ajung la putere, atunci se vede daca indivizii ajunsi acolo au suficienta coloana vertebrala incat sa reziste presiunilor mafiote din partea propriilor finantatori. Basescu mi-a aratat timp de 4 ani ca are aceasta coloana vertebrala (desi n-a avut-o inainte). Ramane de vazut daca va mai rezista 4 ani. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
fara suparare constat ca aici pe acest forum cel putin la acest capitol (politica) nivelul de intelegere este foarte limitat fiecare rezumandu-se sa eticheteze pe cineva doar pt ca are alte opinii pe principiul cine nu e cu noi e comunist sau dusman al poporului. Dsigur exista si exceptii.
Acest mod de a gandi, specific unei clase cu gandire rudimentara si simplista si nici decum a elitelor si intelectualitatii ( pe care tot o flutura unii ca ar fi tinta electoratului Aliantei) nu poate decat sa ma faca sa ma retrag din aceasta polemica adusa in prag de marlanie de adepti ai politicii Basescu. Cineva ma indemna sa ma uit in jur (probabil pe acest forum sau mai bine spus la acest topic) sincer nu vad decat cativa fanatici orbiti de ura si de a injura tot ce tine de PSD sau ce este impotriva Alinatei, oameni cu creierul inflamat care refuza sa priveasca si fata cealalta a oglinzii imbatandu-se cu apa rece ca tot ce este venit din partea Aliantei este pur si neprihanit, ca acolo exista numai competenti si genii, probabilo frustrati ai sortii care spera sa puna mana pe ciolan in urma unei rasturnari de putere. Acestia nu pot fi decat niste activisti notorii sau niste oameni cu ochelari de cal care indiferent ce face sau nu face actuala guvernare bine sau rau, tot aia e. E normal ca badarania si mitocania sa aibe multi adepti, care aleg mecanic fara macar sa se gandeasca de ce o fac si mai ales pe cine aleg. Oricum pt cei mai "infierbantati" sa stea linistiti ca oricat ar dori ei sa ajunga PSD-ul la nivelul PNTCD adica 1% acest lucru nu se va intampla (oricum asta dovedeste lipsa de realism) mai bine spus Alianta se chinuie cat de cat sa ajunga PSD-ul din urma sau mai bine spus sa fie cat de cat o contrapondere si chiar daca il vor depasi sa nu uitati ca sunt 2 partide si nu unul. Asa ca fara sa fiu profet si bazandu-ma pe realism si nu pe basme PSD nu va avea mai putin de 30% chiar daca pierde alegerile, poate in cel mai rau caz 25% asa ca ......... ura si la gara. tongue.gif biggrin.gif |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca exact asta faci tu, refuzi sa vezi barna din ochii PSD, tot ce faci e sa ataci Alianta. Te-a intrebat maddan de ce nu postezi si artiocole despre coruptia din psd, articole muuult mai numeroase, n-ai zis nimic. Asa ca toate acuzele din posturile gemene de mai sus ti se aplica la perfectie si tie. Jignesti oamenii aiurea, sincer, facand chiar tu ceea ce ataci la altii.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
maddan |
![]()
|
Domnule misterb (ca sa ma exprim asa), io am sictir si de unii si de altii. Da' in timp ce privesc cu scepticism eforturile D.A. de a parea o alternativa (poate n-ai aflat, dar nici macar nu se agita sa para neprihaniti), privesc cu sila si cumplit dezgust toata clica de cefe groase si ochi bulbucati care molfaie zi de zi din bugetul Romaniei: i.e. din banii mei si ai celorlalti romani. Aceasta clica poarta, de patru ani, un nume: PSD. Este dirijata pe un sistem mafiot ca la carte si are o singura tinta: supravietuirea cu orice pret. Cu ORICE pret. Si aici nu intra nici considerente politice, nici considerente economice, ci pur si simplu considerente de mafie. De criminali. Si de incapabili.
Stai linistit, nu viseaza nimeni un Basescu in costum de cavaler pe cal alb. Ba omu' chiar si recunoaste ca NU este asa ceva. Dar incearca sa aduca ceva normalitate intr-o tara de nebuni, si putina lege intr-o tara de nelege. Si de nelegiuiti. Ca o face cu bata... poate ca asta e singura cale. Cand oi vedea ca postezi si articole care pun degetul pe rana supuroasa a partidului de guvernamant, atunci o sa te cred. Dar atat timp cat continui sa postezi articol dupa articol (din cel mai curat si mai uscat ziar din Romania, Adevarul, ce sa zic!) care ne agita in fata "pericolul PNL-PD", NU o sa te cred cand spui ca NU vrei sa faci propaganda. Propaganda se face prin mai multe feluri, nu doar vorbind de bine pe amici, ci mai ales dand cu noroi in dusmani. In rest, referirile dumitale la capacitatea noastra intelectuala nu fac decat sa coboare discutia la un nivel de mahala... Asta e, fiecare cum este obisnuit. Si cand ne fugareau minerii pe strazi pentru ca purtam ochelari erau unii care aplaudau, mari intelectuali de altfel... Acestia traiesc inca si astazi, deh... ps. Ma doare fix undeva cat castiga PSD-ul in alegeri, oricum sunt unul dintre cei care nu merg la vot, pentru ca nu vor. Dar mi se face greata cand vad cum se face apologia mafiei guvernamentale pe un forum public. Aaa, stai, ca nu e public, e privat.... :twisted: |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu jignesc si nu am jignit pe nimeni in schimb am fost jignit. Eu am recunoscut si am spous ca nu consider ca PSd este neprihanit si fara pata am spus asta si o afirm in continuare. Este prcatic vorba de a alege din 2 rele ce este mai putin rau atat si nimic mai mult. Este normal ca partidul la putere sa beneficieze de o "atentie" mai mare din partea presei in special in a relata bombastic lucrurile rele si a enumera din cand in cand un succes. Acest lucru se va intampla inevitabil si daca la guvernare va veni Alianta fara nici un dubiu pe undeva este normal . Prin ce am postat nu am vrut decat sa aduc in evidenta anumite tendinte ce se manifesta la nici 2 luni de la alegerile locale din acest motiv m-am axat pe articole critice la adresa Aliantei (care de fapt nu reprezinta o analiza cu tenta subiectiva din partea autorului ci mai mult o relatare a starii de fapt). Asta este motivul nu pt ca vezi domane as vrea eu sa ascund marlaniile unora din PSD de care urla presa . Este foarte usor sa critici cu tenta subiectiva mai greu este sa scoti printr-un stil impartial de scris faptele negative si cu adevarat critice. De ex Evy zilei nu mai este un ziar credibil datorita implicarii intereselor personale a lui Nistorescu in acest razboi. Deja acest ziar nu critica ce este de criticat ci indiferent de ce face guv o aranjeaza de asa fel incat e rau de tot. Dar sa lasam la o parte presa ca le are pe ale ei.
Ma axez pe Alianta pt ca ea ar reprezenta alternativa si din pacate nu as vrea sa vina la putere doar pe un vot negativ ci pur si simplu pt ca ar aduce un plus valoare fata de actuala guvernare ceea ce din pacate nu o va face ba dimpotriva si noi ne-am mai pacalit odata tot pe aceasta tema si as vrea si eu ca multi altii ca la o schimbare de putere sa nu mai dam inapoi ci sa mergem inainte. Este opinia mea si va rog s ao respectati asa cum respect si eu optiunea voastra, si anume ca in acest moemnt Alinata nu reprezinta ceva mai bun decat actuala guvernare si in aceste conditii din 2 rele prefer ce este acum, adica ceva care ca vreti ca nu vreti a fcaut cate ceva. Poate putea mai mult, poate nu, poate au fost si alte interese independente de vointa celor de la putere (cu care se v-a confrunta si Alianta daca vine la putere) dar totusi s-a miscat ceva si raman inca increzator ca acum ne trebuie continuitate. Cu respect pt ashu care a fost printre putini care au polemizat civilizat , imi inchei aici dizertatia pe teme politice pt ca est eun subiect inepuizabil consumator de energie si mai ales generator de replici mai mult sau mai putin "linistite". INca este multa patima in Romania pe teme politice si atata timp cat lumea la manifestarile electorale ajunge sa se incaiere(vezi cazul de la sectorul 2 din alegeri) pe niste idei (teoretic orice candidat ar trebui sa vrea binele celor ce-l aleg ceea ce ar trebui sa difere este modul de a face acel bine) nu cred ca putem vorbi de o democratie in adevaratul sens al cuvantului cat mai degraba la a apartine unei alte gasti si atat. Personal am avut ocazia sa urmaresc dezbaterea finala la Presindintia Frantei intre Chirac si Jospin, sau intre actualul cancelar al Germaniei si rivalul sau de dreapta din Germania (premierul landului Bavaria parca) iti este maimare dragul, idei zambete polticoase confruntare de idei si atat. La noi pana nu se ataca putin, pana nu se injura pe teme depasite si fara nici o legatura cu viitorul acestei tari de genul ce ai facut inainte de 89, ca esti smecher de primaverii sau ca ai fost functionaras la ministerul finantelor pe vremea comunistilor si alte asemenea, in loc sa trateze modul cum vad fiecare solutiile pe ai departe nu ne simtim bine. Electoratului ii place o asmenea balacareala ca de atata poate si pe urma ramane cu buza umflata ... asta este Pana atunci va zic bye ca zau nu are rost sa ne balacarim aici si mai vorbim la iarna pe tema asta dupa alegeri ca s aavem timp sa ne racim dupa campania electorala- 8) . PS: Pt domnul moderator maddan , daca pot spune asa, sincer nu ma intereseaza ce faceti daca votati sau nu e treaba dvs, faptul ca v-ati ales singur apartenenta la o anumita categorie (am specificat clar ca sunt si exceptii) este alegerea dvs, cunoasterea de sine nu poate fi decat o calitate de laudat. la urma urmei fiecare se asociaza singur acelei categorii in functie de limbajul folosit in posturile sale. smile.gif numai bine |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Adica asa ceva? :twisted: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:15 |