Inundatiile si Solenza
![]() ![]() ![]() |
Inundatiile si Solenza
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am vazut aceasi SLZ la stirile de la ora 19.
Sper ca avea CASCO sad.gif Nasol coment Ca si vaca aia de Pauneasca care a intrat cu Jeepu in saraca Nova. :vmad: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si pe pariu ca scapa basma curata?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am revazut si eu acuma imaginile seara la stiri. Se vedea clar ca masina plutea pt ca fata (care e mai drea datorita motorului) era mai adanc scufundata decat spatele masinii. Deasemene se vedea bine ca potbagajul era deschis....cred ca amsina fusese lovita in spate, probabil de vreun bustean.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Sa nu va mai aud cu critici ca intra apa in solenza ! :mrgreen:
Pe de alta parte a mai fost o stire cu o Slza de la Timisoara care a sarit in canalul Bega, parbrizul spart, a fost scoasa cu macaraua ...nasol... :cry: |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Topicul cred ca se refera lacit de etans se inchide SLZ: intr-adevar pare ca se inchide etans. :? Dar nu trebuia o asa incercare sa o demonstrezi... II tin pumnii aluia cu SLZ.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate ar trebui sa va cumparati un TV :wink: :wink: :wink: , aia nu era SLZ!!!! Uitati-va la oglinzi care erau de Nova/SN. Si pe mine m-a pacalit culoarea!!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
SYL |
![]()
|
Eu am zis ca e SLZ orientandu-ma dupa stopuri/hayon. E adevarat ca am mai intalnit DSN care aveau montate hayon+stopuri de SLZ. La fel e posibil ca proprietarul respectivei masini, din diverse motive sa isi fi montat oglinzi de Nova deoarece sunt mai ieftine decat cele de SLZ. Oricum, sunt curios cum ai distins tu ce oglinzi sunt, pt ca filmul era facut de un amator, distanta pana la masian era destul de mare, conditiile atmosferice nu lasau o vizibilitate chiar buna....
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Stopurile pe ambele parti erau lovite!!!
2. Am vazut faza de mai mult de 10 ori afirm cu certitudine ca erau oglinzi de Nova/SN 3. Sa fim seriosi, oglinzi de SN pe SLZ! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Fundul era de Solenza ,asta e clar ! Da-ti o fuga la Realitatea TV !
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
dragOn |
![]()
|
Repet, la inceput am fost si eu convins ca e SLZ, dupa aceea m-am razgandit.
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare : in caz de calamitati, dezastre etc. Casco te despagubeste ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
[quote]Am si eu o intrebare : in caz de calamitati, dezastre etc. Casco te despagubeste ?[/quote]
Da, are o clauza in contract. |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
Daca este bifata clauza din contract, te despagubeste. Sunt oricum si astea sunt pe categorii si in functie de asigurator. Eu am patit sa-mi cada de pe casa cam 500k de zapada pe plafon, Casco nu mi-a acoperit dar asigurarea casei avea o clauza pentru distrugerea de alte bunuri si am rezolvat asa.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
dragOn |
![]()
|
Aloooooo, reveniti la subiect!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nasol moment sa iti vezi masina luata de ape. Dar mai bine decat sa-ti vezi casa in aceeasi postura. Masina cel mai probabil e irecuperabila. Tablaraia se indoaie/zgarie, motorul e varza, tapiteria la fel. Ce mai scapa sunt geamurile (asta daca nu se sparg).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Tot la Tv a fost ulterior un interviu cu propietarul unei masini din Nehoiu a carui autoturism a fost luat cu tot cu garaj, a gast-o la 2 km mai la vale sub forma unui morman de fiare , fara pic de tabla pe ea ... Brrrrr... :?
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
Solomon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:30 |