trusa medicala, triunghi, extinctor, locuri de "instalare" modalitati de montare
![]() ![]() ![]() |
trusa medicala, triunghi, extinctor, locuri de "instalare" modalitati de montare
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
Cum sa fie asa ! Atunci de ce pana acum in "pachetul legislativ" ere un singur triunghi? Sau era ca model sa sti de care mai trebuie sa cumperi.
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
vav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cei care "ascundeti" prin portbagaj stingatorul si trusa rugati-va sa nu se intample vreun accident si sa fiti inconstienti, iar cel care va opri sa va ajute sa stea o ora sa caute trusa voastra prin portbagaj...ce sa mai vorbim de vreun incendiu - scrum va faceti.
Doamne Fereste!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
1.4 MPI
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
Pai noi de ce crezi ca spunem fiecare pe aici unde le tinem ,ca sa se stie in caz de "doamne fereste"
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
stingatoru meu poate sa-l caute pana dimineatza,ca nu am
![]() This post has been edited by C@talin: 26 Jul 2008, 00:37 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
extinctorul are un suport>prins cu 2 pop nituri de oala din dreapta.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Velcro sa traiasca! Trusa in stanga langa stop, cu benzi velcro pe mocheta laterala. Roata de rezerva e intoarsa si in mijlocul jantei am pus cricul, iar in suportul cricului sta prins, stingatorul, la indemana. In dreapta, langa stop, triunghiurile si vesta aia galbena, prinse de mocheta, evident tot cu velcro.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Am intors roata de rezerva si le-am pus acolo, sunt multumit ca nu fac zgomot
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Ar merge in roata de rezerva daca se intoarce si daca s-ar gasi scartaitoare dinaia...
Daca stie cineva de unde si cat sa spuna ca ma duc pusca si cumpar... |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
Am un soi de plasa in care sunt puse (asa le-am cumparat) si in masina sunt bagate sub scaunul meu (al soferului). Nu deranjeaza, iar daca Doamne fereste se intampla ceva cu mine sau cu un alt participant la trafic nu dureaza mult sa deschid usa din spate si sa le smulg de acolo.
|
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu le-am bagat acolo.index.php.jpg ( Size: 175.78k )
Number of downloads: 347
Capitonajul care le mascheaza e achizitionat de pe-aici. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:27 |