Atentie la mufa electroventilatorului !
![]() ![]() ![]() |
Atentie la mufa electroventilatorului !
caphonne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
ai dat cu spray de contacte in mufa? ..se poate ca pe ploaie sau apa sa iti intre apa si sa nu mai faca contact(asa am patit eu.Aveam namol in mufa)e electronice mufe de genul celei de la gmv sau pe la dezmembrari ..o instalatie prajita ceva.si iei mufa (daca e stricata ata.)
spor. This post has been edited by pician90: 17 Sep 2010, 10:04 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Gata dupa o verificare mai atenta am observat ca mufele (mama/tata) joaca una in alta cam mult.Am dat cu spray de contacte si voi mai largi un pic pinii aia pentru a intra mai fortat.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:47 |