Troncanituri spate, Prin portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Troncanituri spate, Prin portbagaj
ilikecheese |
![]()
|
||
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am patit si eu odata ceva asemanator. Mi se smulsese piulita din capul telescopului.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Si nu e pericol sa iasa telescopu?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu iese ca n-are cum. Greutatea masinii tine arcul comprimat. E periculos la o alta groapa... Si daciile astea au tabla cam pacatoasa, nu e exlus sa va sparga ceva pe acolo la un hop.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ilikecheese |
![]()
|
Maine am sa ma uit sa vad daca e sarita piulita de acolo si o pun la loc daca o mai gasesc sau gasesc alta sa pun in loc. Multumesc
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sunt amortizoarele:) ai putea sa schimbi bucsele de cauciuc,dar pana la urma tot va bocani:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sorelino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 January 07 ![]() |
Problema asemanatoare am patit si eu, doar ca la mine se aude din rezervorul de benzina
![]() This post has been edited by sorelino: 24 Jan 2007, 11:57 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- B - 09 - WGL
|
|
ovi_ab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 15 January 07 ![]() |
S-ar putea sa fie amortizorul, am patit-o si eu, a inceput sa bocane dintr-o data.
Daca schimbi amortizoare ar fi bine sa le schimbi pe amandoua si vezi ca sunt in comert niste inaltatoare de metal care se infileteaza in capatul amortizorului si pune si doua inaltatoare de cauciuc sub arcuri, sunt si deastea in comert. Vezi ca bocanitura aceea ar putea fi si de la arc, poate s-a rupt. Naiba cu ele, ca oricat ai schimba apar tot felul de probleme. |
--------------------
Dacia
Berlina
1996 - L
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu nu recomand diverse inaltatoare.si eu am avut dar mai bine fara>
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ilikecheese |
![]()
|
Problema a fost rezovata: amortizorul de pe stanga spate era rupt. Am inlocuit amandoua amortizoarele si gata.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Problema a fost rezovata: amortizorul de pe stanga spate era rupt. Am inlocuit amandoua amortizoarele si gata.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:53 |