BENQ a dat faliment?!, o stire!
![]() ![]() ![]() |
BENQ a dat faliment?!, o stire!
Angelescu Cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Benq Mobile e in faliment.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e vorba de subsidiara de telefoane mobile din germania (care a cumparat siemensul) si care a declarat falimentul in septembrie anul trecut.
http://www.spiegel.de/international/spiege...,440049,00.html |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic, dar ast avara cumparasera o firma de monitoare, si cu vanzarile lor erau pe primul loc in lume la volumul de monitoare vandute...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
LA ce hahalere de aparate foto fac, Benq-ul trebuia sa dea faliment de mult
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Fara sa stiu exact care bucata din BenQ era sponsor la Real Madrid, fac aici o mica descriere a epopeii BenQ Mobile:
In goana dupa Shareholder Value, Siemens a vindut Siemens Mobile (care mergea in pierdere) catre BenQ. Evenimentul a fost salutat la vremea lui ca salutar. La circa un an de la preluare (si fara sa fi facut investitii), BenQ trage cortina. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 01:21 |