logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
![]() ![]() ![]() |
logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
dap, la asta nu am fost atent
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si prin ce se diferentiaza G-ul si clasicul? Asa, in mare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Calitatea fabricației...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Parca am mai avut polemica asta pe un topic, nu vreau sa o incep iar.Am atras doar atentia atat...cine crede bine cine nu, nu si gata....
klaus, in primul rand prin optiunile pe care le au fiecare si in al doilea rand prin "greieri"...si punctele pot continua....uita-te la 2 una langa alta si le observi singur... This post has been edited by lucian_vlaicu: 1 Mar 2007, 12:22 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa fie aceeasi problema si la Logan, depinzand de unde sunt facute. Poate alea facute in Rusia sunt mai bune.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai atunci nu sunt "modele diferite".
Sunt "finisaje diferite", "calitati diferite", ceea ce este altceva. Eu nu pun la indoiala ca or fi altfel facute, dar pun al indoiala ca sunt "modele diferite" Modele diferite sut G cu H-ul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucian_v |
![]()
|
Bine
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
oricum sunt diferente, la design in primul rand. si cel mai probabil si la calitate, materiale, forme, etc. bordul arata mult mai bine la astra g, e mai "prietenos", dar nu vreau sa scriu off-topic! ideea e ca intre masinile enumerate, as alege octavia pe I, prestige pe II, iar restul ... oricum nu imi place nici-una!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
astra g se mai numeste si astra classic
![]() diferentele apar intre g si h ( adica modelul nou) |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:07 |