Fisura la puntea spate?
![]() ![]() ![]() |
Fisura la puntea spate?
Barbu Mihai |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 6 October 03 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCF0001.JPG ( Size: 39.07k ) Number of downloads: 305 |
||
-------------------- |
|||
Barbu Mihai |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Barbu Mihai |
![]()
|
|
-------------------- |
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Daca masina este in garantie mergi in service pt ca aceasta fisura( daca este fisura) este defect de fabricatie dupa cate am vazut eu din poze. Daca nu vor sa-ti schimbe puntea, pentru ca o sa te abureasca ca ai lovit-o in cine stie ce cratere de pe drumeagurile noastre, pui mana pe telefon si suni la VC.
Inainte de a merge in service, daca este doar zgura de sudura ar trebui sa cada daca o lovesti un pic cu un ciocanel. Bafta si concediu placut |
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu zic sa nu dai cu nimic in ea sa nu ramina urme de lovituri. Dute la service cu ea!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Ai dreptate in privinta loviturilor de ciocan, astia din service sunt in stare sa se lege de orice ca sa demonstreze ca nu este din cauza lor
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
poate ar trebui sa speli pe acolo...poate iti dai seama mai bine
eu m-am ingrozit...arata ca o carpaceala nu ca o masina noua |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
Barbu Mihai |
![]()
|
O sa ma duc la service cu ea, dar probabil o sa spuna ca nu e nimic grav si ca intra in categoria "asa face toate"!
Sunt interesat, insa, daca v-ati uitat vreunul din voi la aceste suduri si cum sunt...pentru ca daca sunt la fel nu imi mai fac griji... |
-------------------- |
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie cand mi-au urcat masina pe rampa m-am uitat foarte atent pe dedesubt, mai ales ca merg prin gropile patriei, si sincer sa fiu nu am vazut nimic care sa ma alarmeze. Nici urma de fisura sau resturi de sudura. Deci nu se incadreaza in "asa fece toate".
Cu oate astea, sunt inclinat sa cred ca nu are cum sa fie vorba de o fisura. Din ce am vazut in poze este prea mare si sunt convins ca pana acum s-ar fi rupt puntea daca era fisura. Cel mai probabil e de la zgura ramasa in urma sudurii. Oricum, nu strica sa te duci in service pentru treaba asta. Chiar daca nu-i fisura e vorba de lucrare de mantuiala. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal, o fisura in sudura arata putin altfel decit pozele alea, in sensul ca este un lungul cordonului, pe centru ... asta din foto e doar pe o latura a sudurii, ceea ce se poate explica prin faptul ca a ramas zgura acolo si s-a dezlipit de la vibratii (caz fericit) sau din diverse motive sudura nu a facut priza pe una din partile de metal de imbinat, caz in care in locul tau asa da fuga sa-mi fac o asigurare de viata inainte de a ma mai urca in masina ... nu-i de colea sa iti zboare o roata in mers ...
Fuga urgent la un service! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Barbu Mihai |
![]()
|
Inainte sa merg la un service (m-am programat pentru saptamana asta), am fost la un dealer Dacia (Adras) din drumul taberei sa ma uit si eu la masinile noi aflate la vanzare (au unele puse pe un soi de podium-rampa). Si ce sa vad....au aceleasi "fisuri" ca la mine...Si sunt masini noi. Sa fiu sincer, mai m-am linistit, dar tot o sa ma duc la service peste ei...
Nu cred ca e normal sa arate asa. Va tin la curent... |
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Dute pina la un magazin de piese auto si uita-te la o punte noua!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce vedeti voi in pozele alea, eu altceva inafara de niste noroi pocnit nu vad.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Barbu Mihai |
![]()
|
Am fost ieri la service Meridian sa se uite la fisurile de la puntea spate. Mi-au aratat ca de fapt sunt niste fasii de mastic pentru izolare. Sudurile nu aveau nimic.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:40 |