traseu tobe sport
![]() ![]() ![]() |
traseu tobe sport
pskint25 |
![]()
|
||
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|||
Micul Printz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 25 March 08 ![]() |
nush ce sa zic mariusika,cred k ma duk si eu luna care vine sa imi fac evacuarea dar nu stiu unde o fii mai bine la pitesti sau aici in buc????app.....dar niste tatuaje dalea pt masina sau cul le-o zice,cum ai tu pe capota sau in genu dar si pt lateral nu sti ceva vre-un site???
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
autoaccesorii.ro
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pskint25 @ 21 Apr 2008, 13:43) daca pui doar finala chiar dai degeaba banii, ca de la 120 pana la cat o fi toba, (peste 100 ron) nu are nici un alt efect daca nu faci si evacuare din inox. ca si cum ai trage apa la wc fara sa te p**i... ![]() Parerea mea este ca te grabesti cu parerea asta . Castiga si sunet si putere , dar mai putin decat daca ar schimba toata evacuarea , deci nu este acelasi efect . Eu vb deste Borla pe care am auzit-o pe multe masini , despre alte petarde din targ nu-mi spun parerea . QUOTE(Micul Printz @ 24 Apr 2008, 09:49) nush ce sa zic mariusika,cred k ma duk si eu luna care vine sa imi fac evacuarea dar nu stiu unde o fii mai bine la pitesti sau aici in buc????app.....dar niste tatuaje dalea pt masina sau cul le-o zice,cum ai tu pe capota sau in genu dar si pt lateral nu sti ceva vre-un site??? Te poti duce si la Pitesti si aici la Pilot , undeva langa Colentina ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
mai exact Sos.Stefanesti , am montat eu saptamana trecuta tot traseul cu 8 mil.bine tot traseu sport cu teava de 50 fara detenta si o finala dar nu cea de solenza.
dar se merita chiar se simte si zgomotul este super! 25 Apr 2008, 18:47: mai exact Sos.Stefanesti , am montat eu saptamana trecuta tot traseul cu 8 mil.bine tot traseu sport cu teava de 50 fara detenta si o finala dar nu cea de solenza. dar se merita chiar se simte si zgomotul este super! 25 Apr 2008, 18:48: mai exact Sos.Stefanesti , am montat eu saptamana trecuta tot traseul cu 8 mil.bine tot traseu sport cu teava de 50 fara detenta si o finala dar nu cea de solenza+tips. dar se merita chiar se simte si zgomotul este super! This post has been edited by Brambus: 25 Apr 2008, 17:48 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cu ocazia asta te anunt ca esti in afara legii , domnule Brambus ! Oricum te felicit pentru zgomot !
![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
de ce este ilegal?
Din cate am constatat Dl.Marius esti bun numai de bascalie si sa nu cumva sa te contrazica cineva pentru ca numai tu ai dreptate. Daca nu ma insel aici este un forum unde fiecare isi spune parerea . This post has been edited by Brambus: 25 Apr 2008, 17:57 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Traseul complet de la Borla este legal , ca si orice componenta separat , dar tu ai scos detenta si prin acest lucru nu mai ai amortizor de zgomot , iar acel zgomot in plus de la una legala la a ta nu ti-o acopera nici un act !
Deci daca luai un traseu complet era totul ok si aveai autorizatie RAR pentru tot traseul , ca si daca ai fi luat doar finala , dar tu ai descompletat traseul masinii . E ca si cum ai scoate catalizatorul , te prinde RAR-ul pe traseu si iti ia talonul . Este acelasi lucru ! Mai ales ca tu spui si ca finala nici nu este cea originala Borla pentru Solenza . Deci fie ca faceai acest lucru la orice firma , fie ca te-ai dus la Borla sau Pilot , nu conteaza . Nicaieri NU scrie ca finala ta inlocuieste un traseu normal de finala + intermediara !!! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
Ce vreau sa-ti spun este ca detenta sau intermediara nu este amortizor de zgomot ,ci finala este acel amortizor.Poti consulta orice site de specialitate sau chiar la borla. daca nu ma insel solenza euro 3 nici nu are camera detenta. Atata timp cat noxele sunt ok nu poti sa ai probleme cu RAR-ul sau la ITP
A ...si inca ceva toba finala este autorizata RAR si este fabricata la Pitesti de Romcat Borla This post has been edited by Brambus: 25 Apr 2008, 18:08 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Problema era cu zgmomotul si nu cu noxele , cat timp nu ai scos si catalizatorul ! Uite am sa ma interesez la faza cu Euro3 , pentru ca si eu am auzit ceva de asta , dar inca nu cred . In manuale eu am vazut ca sunt prezente ambele .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
Chiar asa este la Solnita cu E3 nu exista din constructie camera detenta ,am vazut cu ochii mei asta . Zgomotul admis in Europa de este conform legislatiei parca este de 84db maxim.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 25 Apr 2008, 19:26) Problema era cu zgmomotul si nu cu noxele , cat timp nu ai scos si catalizatorul ! Uite am sa ma interesez la faza cu Euro3 , pentru ca si eu am auzit ceva de asta , dar inca nu cred . In manuale eu am vazut ca sunt prezente ambele . lipsa tobei detenta nu afecteaza zgomotul de esapare al gazelor. pe vremuri aveam o dacia 1410 fabricatie speciala pentru canada si aceasta nu avea din fabrica toba detenta iar zgomotul nu era nicidecum mai mare. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
depinde si de finala care ai pus-o... oricum sunt foarte curtios cum se aude fara detenta (de care stiu ca are ca prim rol functional atenuatea de zgomot) ca si eu am vrut sa imi pun la fel, dar am lasat-o si pe ea pana la urma....
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Aide mai pskint25 de ce spui !!!!
![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(pskint25 @ 5 May 2008, 10:00) depinde si de finala care ai pus-o... oricum sunt foarte curtios cum se aude fara detenta (de care stiu ca are ca prim rol functional atenuatea de zgomot) ca si eu am vrut sa imi pun la fel, dar am lasat-o si pe ea pana la urma.... off topic-intreaba-i pe cei de la pitesti care le fabricau in anul 1987 daca zgomotul gazelor de esapare era mare. finala era absolut normala ca dimensiune si forma. si culmea se exportau in canada. sa fie oare canadienii astia asa prosti ? sau poate ii intrebi pe cei de la fostul garaj tbn ( garajul defunctului pcr) ca parca aveau si ei cateva bucati pe acolo. sau poate scoti intermediara ta, pui o teava in locul ei si apoi mai vorbim. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
pskint25 |
![]()
|
asa o fi ... nu spun ca te asurzesc... nu am idee ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
Brambus |
![]()
|
Zgomotul la un traseu se amplifica daca scoti detenta ,dar doar in cazul unei finale directflow, daca lasi finala stock nu o sa ai nici-o modificare de zgomot fara detenta.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Brambus |
![]()
|
[U]Direct de pe site-ul BORLA - pentru cei care tot sustin ca detenta este amortizor de zgomot!
DESCRIEREA SI ELEMENTELE COMPONENTE ALE ESAPAMENTULUI Elementele componente ale unui sistem de esapament sunt: conductele de la chiulasa in aval de supapele de evacuare colectorul de evacuare ("galeria") fixat pe chiulasa capacitatile/camerele de rezonanta pe care gazele le strabat succesiv. In principal acestea sunt: convertorul catalitic , camera de detenta sau detentorul ("toba de mijloc" sau "toba intermediara") si amortizorul de zgomot ("toba finala") tuburile (tevile) de legatura intre camerele de rezonanta si in unele cazuri tuburile (tevile) de iesire din amortizorul de zgomot. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Brambus si daca iti puneai si detenta aia ??cat costa ??..m-ar interesa si pe mine traseul dar daca ma poti ajuta sa-l fac pe cel mai optim ...........ma intereseaza randament si putere nu zgomot........
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Saptamana trecuta am pus si eu la Pilot Pitesti pe fi 50 de inox cu detenta si finala . Finala e direct flow . M-a costat 785 RON.
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Brambus |
![]()
|
QUOTE(Boris08 @ 21 May 2008, 11:10) Brambus si daca iti puneai si detenta aia ??cat costa ??..m-ar interesa si pe mine traseul dar daca ma poti ajuta sa-l fac pe cel mai optim ...........ma intereseaza randament si putere nu zgomot........ Detenta era in jur de 230 lei . Ca recomandare iti pot spune ca eu am avut mai multe variante de traseu ex: teava din catalizator ,detenta si tips ; traseu complet teava intermediara ,detenta, finala , tips si ultima varianta teava din catalizator diametru 50 ,finala direct flow si tips. Ultima cred ca este cea mai buna varianta. Dar cel mai bine iti recomanda cei de la service-urile autorizate! |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 06:24 |