Becuri halogen , spalator parbriz
![]() ![]() ![]() |
Becuri halogen , spalator parbriz
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
care e diferenta dintre 40/45 si 55/60 w?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
diferenta e in intensitatea luminoasa...lucsi.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am de 60 in faruri
off topic pt sobolanu: am taiat prea mult din masca ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
burghiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 April 06 ![]() |
Domnule draga, te duci la AUGSBURG ( iesirea de la CARREFOUR Militari spre oras ) si te duci la raionul de BECURI. Acolo vei gasi becuri de la firma PHILIPS. Exista un bec care este ambalat intr-o folie de plastic mai tare si cu un carton la baza pe care scrie ( 30% more power ). Dupa ce ai cumparat 2 astfel de becuri care costa pana in 10 ron / bucata, te duci frumos la unul din miile de magazine de piese auto Dacia, si cumperi inelul ( este ca un adaptor ) acela pe care-l folosesc baietii aceia care isi pun "csenoane" pe masina ( becurile albastre ). Il potrivesti mai intai pe soclul becului ( cel din metal ), dar atentie fara sa atingi sticla becului; asezi becul in asa fel incat sa se aseze cat mai bine acolo. Ideea care este, daca pui becul in soclul farului aiurea vei ajunge sa-ti " bata lumina " ori in plop ori sub masina. Pe acest inel ( adaptor ) exista o "catare" care trebuie asezata exact cum este asezat becul tau vechi. Daca vei proceda asa nu ar trebui, teoretic, sa ai probleme. Dupa ce ai reusit aceasta operatie, te duci la un service auto si le zici nenilor de acolo ca vrei un reglaj de faruri " ca in fabrica " ( iti recomand DACOSERV Sos. Preciziei ). Toate aceste lucruri le faci numai in cazul in care ai un far care are o oglinda cat se poate de curata si fara urme de rugina etc. ( altfel investesti aceasta suma destul de mica degeaba ). Eu asa am procedat la masina mea si vreau sa-ti spun ca este super OK. Nu am nici probleme cu legea si nici nu ma uit la cosurile de pe nasul celor care vin din contrasens, deci " bat " OK.
This post has been edited by burghiu: 8 Mar 2007, 10:08 |
--------------------
dacia 1310
break
- B 90 DOX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:37 |