DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> lonjeroane din teava rectangulara

jon22
post 5 Feb 2007, 12:54
Post #31

Membru incepator

Group: Members

am dus masina la tinichigiu vineri fara sa dau nimic jos de pe ea, am stabilit cu omu sa ne apucam de treaba duminica ca cica mesteru avea treaba sambata. Omu a zis ca se descurca singur dar daca vreau pot sa vin, evident ca am ales sa vad ce se intampla, sa schimb bucsi , pivoti ca oricum erau scoase basculele. M-am dus duminica, omu se apucase de mult de treaba (de vineri) masina era rasturnata pe o parte, nu a trebuit dat jos motorul, lonjeronul vechi fusese eliminat si acum il potrivea pe cel nou. Mi-a aratat omu ca era corect asezat (se masoara distantele intre niste repere de pe lonjeroane) l-a sudat , am dcimbat "T-ul" de la amortizor caci era stricat, am montat tot si duminica seara eram cu masina acasa.
Eu inteleg ca aveti dreptate ca e bine sa fie de fabrica caci in acest fel cedeaza si consuma impulsul in caz de impact... dar eu am nevoie de dacie ca sa car, n-am nevoie sa fug cu ea, nu-mi trebuie o masina mai mare, Dacia imi convine stiu sa o repar singur, nu consuma mult n-are taxe mari. Mi-ar fi placut sa-mi fac lonjeroane din teava dar nu am ce-mi trebuie nu am garaj si-mi trebuia si repede masina. Ata ete!
Inca ceva, daca aveti de gand sa mergeti la tinichigiu scoteti-va husele, si toate care vreti sa ramana intregi!
Voi cu ce ati astupat gaurile lonjeroanelor ca sa nu curga uleiul?

--------------------
dacia 1300 1980 - b90gbn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vali vtk
post 5 Feb 2007, 20:45
Post #32

Membru cu trotineta

Group: Members
From: Braila

Eu folosesc carpa e destul de comodsi ieftin

--------------------
DACIA 1300 1980 - BR-15-DNL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 17:39
Forum Renault