Vicisitudinile naturii
![]() ![]() ![]() |
Vicisitudinile naturii
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu am asa ceva si nici nu imi doresc, dar
1. verifica bucsa de cauciuc trecere coloana de directie, daca nu a scos-o din caroserie vreo bolocreanga. 2. lasa o tipa sa conduca si tu stai in pozitia lui cutu si vezi pe unde intra 3. astepti vara - va fi mai bine |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 2. lasa o tipa sa conduca si tu stai in pozitia lui cutu si vezi pe unde intra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Si pe la mine bate vantul un pic prin masina si anume pe la usa soferului care nu se inchide foarte bine. La viteze mari se simte clar un curent de aer rece care ma loveste in genunchiul stang. La mine cred (de fapt sunt convins) ca nu se inchide bine usa soferului (cred ca am mai zis asta o data).
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
iti iei niste scotch da ala lat si tragi la usa si la geam si s-a rezolvat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
QUOTE Fratii mei, dupa ce in minunata mea masinuta intra apa, mai nou intra si vintu' si ma bate fix in genunchiu' meu sting care oricum ma cam doare (deh batrinetile). Pe unde intra si de ce nu pot spune ca nu pot sa si conduc sa si ma bag de dedesubt sa vad exact. Oricum povestile alea cu DSN never ending story incep sa fie din ce in ce mai adevarate. Mai trebuie sa si ninga si o sa ma simt exact ca in mijlocul naturii. Mai are careva aceasta problema sau sint singurul (deocamdata) :?: nashpa rau de tot nici eu nu imi doresc asa ceva inafara de bucsa de cauciuc treceri coloanei de directie nici eu nu pot sa imi dau seama P.S duminica trecuta mi-a stropit masina un dobitoc care m-a depasit frate ma crezi ca m-am controlat sa vad daca nu m-a stropit si pe mine chit ca la mine in masina nu ploua dar m-am controlat asa preventiv ![]() ![]() |
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
djtzeava |
![]()
|
asta cu controlul din cauza vol1 al dsn never ending story care se mai gaseste la mine pe site pentru cine vrea sa citeasca si vol 1 care nu poate fi postat pe forum din cauza limbajului folosit
|
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:27 |