DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vicisitudinile naturii

Mihai_E
post 6 Mar 2003, 11:07
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Fratii mei, dupa ce in minunata mea masinuta intra apa, mai nou intra si vintu' si ma bate fix in genunchiu' meu sting care oricum ma cam doare (deh batrinetile). Pe unde intra si de ce nu pot spune ca nu pot sa si conduc sa si ma bag de dedesubt sa vad exact. Oricum povestile alea cu DSN never ending story incep sa fie din ce in ce mai adevarate. Mai trebuie sa si ninga si o sa ma simt exact ca in mijlocul naturii. Mai are careva aceasta problema sau sint singurul (deocamdata) :?: icon_twisted.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DSops
post 6 Mar 2003, 15:44
Post #2

Membru autentic

From: Timisoara

Nu am asa ceva si nici nu imi doresc, dar

1. verifica bucsa de cauciuc trecere coloana de directie, daca nu a scos-o din caroserie vreo bolocreanga.

2. lasa o tipa sa conduca si tu stai in pozitia lui cutu si vezi pe unde intra

3. astepti vara - va fi mai bine

--------------------
+
ashu
post 6 Mar 2003, 20:16
Post #3

Membru erectil

2. lasa o tipa sa conduca si tu stai in pozitia lui cutu si vezi pe unde intra

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pe unde intra ce? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
TazManiac
post 6 Mar 2003, 21:49
Post #4

Membru incepator

Si pe la mine bate vantul un pic prin masina si anume pe la usa soferului care nu se inchide foarte bine. La viteze mari se simte clar un curent de aer rece care ma loveste in genunchiul stang. La mine cred (de fapt sunt convins) ca nu se inchide bine usa soferului (cred ca am mai zis asta o data).

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5 dci iunie 2007
+
djtzeava
post 7 Mar 2003, 00:01
Post #5

membru bosorog :D

From: beler

iti iei niste scotch da ala lat si tragi la usa si la geam si s-a rezolvat laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
dacia /bmw/vw supernova europa/318/passat 2.0tdi 11-01, 06-98, 04-07
b27upz,b28wpz,b280wpz
+
djtzeava
post 7 Mar 2003, 00:06
Post #6

Fratii mei, dupa ce in minunata mea masinuta intra apa, mai nou intra si vintu' si ma bate fix in genunchiu' meu sting care oricum ma cam doare (deh batrinetile). Pe unde intra si de ce nu pot spune ca nu pot sa si conduc sa si ma bag de dedesubt sa vad exact. Oricum povestile alea cu DSN never ending story incep sa fie din ce in ce mai adevarate. Mai trebuie sa si ninga si o sa ma simt exact ca in mijlocul naturii. Mai are careva aceasta problema sau sint singurul (deocamdata)  :?:  icon_twisted.gif
nashpa rau de tot nici eu nu imi doresc asa ceva inafara de bucsa de cauciuc treceri coloanei de directie nici eu nu pot sa imi dau seama P.S duminica trecuta mi-a stropit masina un dobitoc care m-a depasit frate ma crezi ca m-am controlat sa vad daca nu m-a stropit si pe mine chit ca la mine in masina nu ploua dar m-am controlat asa preventiv laugh.gif

--------------------
b27upz,b28wpz,b280wpz
+
djtzeava
post 7 Mar 2003, 00:12
Post #7

asta cu controlul din cauza vol1 al dsn never ending story care se mai gaseste la mine pe site pentru cine vrea sa citeasca si vol 1 care nu poate fi postat pe forum din cauza limbajului folosit

--------------------
b27upz,b28wpz,b280wpz
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 03:27
Forum Renault