DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] Humvee Driving In Iraq, Da-te asa!

tony-s
post 26 Jan 2007, 11:54
Post #31

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

QUOTE(A l e x @ 26 Jan 2007, 11:42)
Asta cu miscatul repede ca sunt tinte, nu prea o cred in clipul de sus. Nu pareau in pericol, nu aveau avertizare de nici un fel, pur si simplu se jucau de-a GTA-ul prin oras (cum a spus cineva mai sus) pentru ca isi permiteau.

*

Lucru asta e relativ sa nu crezi ca cei care ataca soldatii americani in Irak stau la vedere cu pusca in mana si ii anunta prin statie pe soldatii din masina ca vor fi atacati. Dupa orice colt de strada poate fi pusa la cale o ambuscada fara ca in prealabil sa fie ceva in neregula in "peisajul" din oras.

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TMihai
post 26 Jan 2007, 11:58
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(A l e x @ 26 Jan 2007, 11:42)
Asta cu miscatul repede ca sunt tinte, nu prea o cred in clipul de sus. Nu pareau in pericol, nu aveau avertizare de nici un fel

Nici astia nu pareau in pericol probabil...sau nu s-au miscat suficient de repede? Eu cred ca au oprit la trecerile de pietoni ph34r.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
A l e x
post 26 Jan 2007, 12:36
Post #33

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Puteau frumos sa claxoneze doar nu sa intre in spatele fiecarei masini, aici e clar marlanie pentru propriul lor amuzament. Eu nu cunosc situatia de acolo si nu are rost sa comentez daca erau in pericol sau nu, dar sa va vad pe voi cum v-ati simti sa va pocneasca un humvee american pe strazi in acel fel, absolut gratuit...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
stesso
post 26 Jan 2007, 12:50
Post #34

Membru incepator

Poate se uita la aceasta inregistrare si cei care au fost atat de superficiali incat i-au jignit gratuit pe soldatii americani ce impingeau, destul de usor ,pe cei din trafic care ,probabil din nesimtire sau intentionat ,nu faceau loc comvoiului [ VEDETI CAT DE RELAXATI CONDUC JAFURILE ALEA DE MASINI].Poate se duceau tocmai intr-un loc unde erau alti soldati atacati [blocati in trafic sau prinsi intr-o intersectie] unii fara masini blindate [de exemplu romani],macelariti cu sange rece.Mie mi se pare ca chiar fac eforturi sa faca pagube cat mai putine si sa ajunga si teferi la destinatie.Sunt multi si pe soselele noastre care ,in nesimtirea lor,nici nu se sinchisesc sa faca loc salvarilor ,pompierilor,fara sa se gandeasca la cei care au nevoie disperata de ajutor [de care,probabil ,vor avea si ei nevoie vreodata ].Cine stie ,poate se REGASESC printre cei care nu fac loc la humvee.

--------------------
Renault Laguna II 2.0T 170cp LXD 2005 oct
+
stesso
post 26 Jan 2007, 12:53
Post #35

Membru incepator

Ma refer la inregistrarea postata de TMihai.

--------------------
+
tony-s
post 26 Jan 2007, 12:56
Post #36

Membru autentic

Acum nu e cazul sa le plangem de mila nici soldatilor americani - pana la urma sunt profesionisti si ei si-au ales meseria de soldat. Cazul de fata e discutabil se poate sa fie soldati normali care merg in viteza pt. a se feri de un eventual atac cum se poate sa fie niste marlani care merg pt. propriul amuzament in acel fel, ca de indivizi din astia nu duce lipsa nici armata americana.

--------------------
+
OVIDIUS
post 26 Jan 2007, 13:17
Post #37

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Au claxon continuu, daca ascultati un pic. Este lege la ei ca masinile militare nu au voie sa stationeze si trebuie sa faci loc cand apare cate una. Se pare ca nu au cum sa-i faca sa inteleaga altfel...Bun Humvee asta...

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
padre
post 26 Jan 2007, 14:54
Post #38

Il padrino

Daca vreti sa vedeti ceva care merita cu adevarat sa fie comentat, vedeti aici. Ascultati si comentariile lor, mai ales la sfarsit:
"That's what you get when you lose" ohmy.gif mad.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
ssilviu
post 26 Jan 2007, 15:10
Post #39

F1 Man

From: Nicaieri

In vremuri de razboi sunt necesare masuri radicale.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
tribunul
post 26 Jan 2007, 15:12
Post #40

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Nu le tin partea la americani, dar e razboi.

In armata aveam un capitan care ne zicea: " ...ba...decat sa planga mata, mai bine sa planga masa..."

Cat despre copilul ala, arabii sunt fanatici rau de tot, copilul ala putea sa fie plin de grenade sau ce naiba folosesc nebunii ca sa arunce in aer.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
ovidiusoft
post 26 Jan 2007, 15:29
Post #41

Membru de sub patura

Eu n-aud nici un fel de rasete la aia cand lovesc masinile. Voi auziti? Deci nu mi se pare ca s-ar distra...

Oricum, daca in Iraq se conduce de obicei ca in Egipt (experimentat de curand), nu e cazul sa va crizati, este ceva absolut normal!

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
stesso
post 26 Jan 2007, 18:55
Post #42

Membru incepator

QUOTE(padre @ 27 Jan 2007, 00:54)
Daca vreti sa vedeti ceva care merita cu adevarat sa fie comentat, vedeti aici. Ascultati si comentariile lor, mai ales la sfarsit:
"That's what you get when you lose"  ohmy.gif  mad.gif
*

Vorbeam de cat de suerficial se judeca anumite situatii.In masina nu mai era nimeni .Oare CINE coboara din ea ,de unde si de ce o adusese acolo ?

--------------------
+
vsebas
post 26 Jan 2007, 20:58
Post #43

spawn

From: Timisoara

Nu inteleg de aveti impresia ca se distreaza. Se aude claxonul, se apropie de masina din fata, incetinesc schimba ritmul de claxonare si la sfarsit cand nesimtirea ( sau poate speranta ca ii incetinesc pt a fi loviti) depaseste masura il lovesc USOR, ca nu am vazut sa aibe ceva urmari pe masini.

Nu ii am la suflet pe prietenii americani dar chiar nu fac ceva asa mitocanesc cum sustin unii pe aici.

--------------------
Dacia Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition / 2012, Laureate - TM
People are simply not predictable
+
sebybv
post 26 Jan 2007, 21:27
Post #44

Membru autentic

From: Brasov

Nu stiu ce sa zic, in primul filmulet la sfarsit, cand trecea unul strada, un soldat zice: "look at this guy! he's just picking his nose... not a fucking care in the world"...Cred totusi ca nu erau in drum spre un picnic. Si cand erau pe contrasens incercau sa evite lovirea altor masini...
Deh, vremuri de razboi...

PS: Unde o fi reprezentanta Humvee in Brasov...?

--------------------
Mazda 6 2.0 CD 143CP SPORT 2006
"...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001
+
marksman
post 26 Jan 2007, 21:53
Post #45

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(padre @ 26 Jan 2007, 15:54)
"That's what you get when you lose"  ohmy.gif  mad.gif
*

Asculta cu atentie: Nu spune "That's what you get when you lose!" ("...cand pierzi") ci "That's what you get when you loot!" (... cand prazi (furi) ) looter = hot, pradator

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
ccezar2004
post 26 Jan 2007, 22:03
Post #46

Membru autentic

From: .sk

corect illusion....

cat despre ce se intampla acolo... hai sa nu discutam despre implicatiile politice [DEOCAMDATA] si incercati asa la o prima privire pe youtube ca de acolo era clip-ul sa vedeti ce se intampla si in alte situatii cand chiar sar in aer...

--------------------
Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
+
sebybv
post 26 Jan 2007, 22:10
Post #47

Membru autentic

From: Brasov

Illusion, ai dreptate. Chiar la inceput reporterul zice "There was still some looting going on when we arrived"....

--------------------
Mazda 6 2.0 CD 143CP SPORT 2006
"...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001
+
padre
post 26 Jan 2007, 23:27
Post #48

Il padrino

Da, aveti dreptate, nu am auzit bine si am interpretat gresit.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Canadianu
post 29 Jan 2007, 18:30
Post #49

Membru incepator

From: Dorval ... since may 2005

mai ciuliti urechile.
Oamenii aia claxoneaza intr-o veselie...din pacate nimeni nu se da din fata lor.
Pana la urma ei nu sunt in promenada pe strada aia

--------------------
Megane II, 2.0 16v EXCEPTION, Black. MOD:K&N+KW+CHIP
Clio 1.4 8V Expression, Blue
+
Angelescu Cosmin
post 29 Jan 2007, 23:45
Post #50

Membru incepator

QUOTE(pit-bull @ 26 Jan 2007, 10:45)
Bai frate m-am uitat si m-am ninunat..rar cand scapa vreunu neatins...mi se pare ca mai claxona din cand in cand...  blink.gif
*

Tot timpul claxona! unsure.gif

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
ktmbull
post 30 Jan 2007, 12:26
Post #51

Membru autentic

Pe o strada in Irak unde viata isi urmeaza cursul firesc, copii, oameni, autobuze; o trupa de ghertoi era in pericol si lovea cu masina lor americana tot ce misca.
Sunt in razboi si nu stau pe loc ca sunt tinte, pai tati ce cauti la aia in curte neinvitat si cu mitraliera in mana? Intri la ei in casa si te apuci sa faci ordine, oare ii primea cineva cu flori. Normal ca nu te iubeste nici dracu cand arunci bombe noaptea pe casa(cauti teroristi!) le omori nevasta, copii; pai cum pana mea sa ii iubeasca aia. Voi l-ati iubit pe ala de la omorat pe Teo Peter?

PS. Puneti-va pentru o secunda in locul irakienilor, ca in locul alora din hummer am vazut ca va incanta ideea.

This post has been edited by ktmbull: 30 Jan 2007, 12:27

--------------------
Renault Megane Sedan(2.1), 1.6 16v, Confort Expression+Clima, 2005.
+2 roti.
+
stesso
post 30 Jan 2007, 13:41
Post #52

Membru incepator

Sunt 2 situatii incomparabile ,iar de neveste si copii au grija sa si-i OMOARE ei intre ei ca sa demonstreze lumii intregi ceva numai de ei inteles.ZILNIC. Nu pot intelege cum pot fi numiti martiri cei care ,IN URMA ATENTATELOR SINUCIGASE, tocmai si-au omorat si schilodit cateva zeci de CONATIONALI.Soldatii aia sunt platiti sa impiedice acest lucru si banuiesc ca isi castiga foarte greu banii.Nu cred ca INCANTA pe cineva ,de pe acest forum ,sa fie in locul alora din hummer.Despre TEO PETER numai de bine si, mai devreme sau mai tarziu ,americanul v-a plati ,probabil atunci cand vom avea un PRESEDINTE de ONOARE in tara asta ,nu un COMBINATOR si un TEPAR POLITIC [pt astfel de comportamente ,fara scrupule si MARLANESTI,mor oameni in tari ca irakul].Ce or mai face Omar ,Munaf,Marijan?

--------------------
+
marksman
post 30 Jan 2007, 13:42
Post #53

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(ktmbull @ 30 Jan 2007, 13:26)
Pe o strada in Irak unde viata isi urmeaza cursul firesc, copii, oameni, autobuze; o trupa de ghertoi era in pericol si lovea cu masina lor americana tot ce misca.
Sunt in razboi si nu stau pe loc ca sunt tinte, pai tati ce cauti la aia in curte neinvitat si cu mitraliera in mana? Intri la ei in casa si te apuci sa faci ordine, oare ii primea cineva cu flori. Normal ca nu te iubeste nici dracu cand arunci bombe noaptea pe casa(cauti teroristi!) le omori nevasta, copii; pai cum pana mea sa ii iubeasca aia.

Corect.

Voi l-ati iubit pe ala de la omorat pe Teo Peter?

Ala e alta treaba, nu cred ca autoconservarea isi spunea cuvantul atunci cand s-a urcat beat la volan si a bagat acceleratia in podea.

PS. Puneti-va pentru o secunda in locul irakienilor, ca in locul alora din hummer am vazut ca va incanta ideea.
*

Aia din hummer probabil nu au ales sa fie acolo. Nici mie nu mi-ar conveni sa-mi pun pielea la saramura pentru ca un dobitoc de presedinte a gasit un pretext bun pentru a purta un razboi. Dar daca esti militar si ti se spune "de maine plutonul tau merge in Irak", nu poti zice "eu nu ma duc", ca e dezertare sau neascultarea ordinelor si cel putin la ei se pedepseste grav.
Nu sunt deloc de acord cu ceea ce fac americanii, dar ma pun si in locul celor din hummer si nu ma incanta ideea ca un cretin m-a trimis sa fac rost de campuri petrolifere si de fiecare data cand sunt intr-o masina imi pun viata in pericol. E vorba de autoconservare, toti am proceda la fel.

This post has been edited by Illusi0n: 30 Jan 2007, 13:42

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
cosmin_2300
post 30 Jan 2007, 14:53
Post #54

Banned

From: București

Sincer , nu stiu ce sa zic , dar inclin sa tin cu americanii ...

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Altis
post 1 Feb 2007, 11:05
Post #55

Membru autentic

La americani armata nu este obligatorie, ei isi aleg meseria, ei sunt platiti pt asta. Ca sunt trimis acolo, e tot vina lor, ca ei isi aleg conducatorii... Stati sa vina cu bazele aici, sa vedeti ce viata de noapte vor avea vara pe litoral, cand or sa faca ce vor ca eisunt americani.
In opinia mea, americanii sunt niste nazisti acoperiti de media, care considera ca totul li se cuvine. Sa stea la ei acasa, nu sa se duca peste altii ca au ei nevoie de petrol sa polueze...
Despre imaginile, putine de altfel, scapate prin media despre violurile, torturile si bataile de joc pe care le fac din amuzament nu comenteaza nimeni?

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
vsebas
post 2 Feb 2007, 12:40
Post #56

spawn

From: Timisoara

off topic

@altisone, bine ca numai pe americani ii vezi asa. Despre arabii care fac zilnic maceluri sadice nimic, despre ce au facut rusii in urma WW2 ( si ce ar mai face acum daca i-ar mai tine) nimic! mad.gif

Degeaba ii dati unii pe aici ca ce jigodii sunt americanii, ca noi am profitat politic si militar => si economic de pe urma aliantei cu ei. Daca nu ne bagau in NATO, ca au nevoie de zona asta strategic, nici acum nu eram in UE.

Si inca ceva procentul de jigodii la americani comparabil cu rusi si arabi este de departe cel mai mic la americani.

--------------------
Dacia Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition / 2012, Laureate - TM
People are simply not predictable
+
tony-s
post 2 Feb 2007, 12:54
Post #57

Membru autentic

E o moda acum sa fie scoase la iveala numai relele americanilor dar de ex. ce parere aveti de cum se comporta autoritatile chineze cu pelerinii tibetani sau cu proprii cetateni ?

Sunt pe lumea asta destule fapte oribile care nu fac audienta ca o stire despre ce a mai facut vreun idiot din armata americana.

--------------------
+
DigitalScribe
post 2 Feb 2007, 18:11
Post #58

Scribul Digital

From: Iasi

Mai... dar aia din Humvee claxonau prelung si in continuu si aia nu se dadeau din calea lor. Cumparati-va casti mai bune daca n-auziti sau boxe mai puternice de sute de watts.

Totusi... nu e o tara normala Irak, e razboi civil acolo si armata reprezinta cumva ceva mai tare decat o coloana diplomatica la care ar trebui sa te dai la o parte in tarile "civilizate".

Desi nu aprob ce fac americanii acolo... totusi se aude masina in frana de motor, se vede ca franeaza... se aude ca mai si claxoneaza si aia nu se dau nici morti la o parte. Ce-o sa faca si americanul... sa traga cu arma in el ? Sa-l opreasca si sa-i dea amenda ? Ii face un mic "bump" cu masina sa-l trezeasca din amortire. Isi permite pentru ca masina lui rezista la mai mult.

Mi se pare chiar nu prea exagerat ce fac baietii.

Spuneti-mi daca gresesc si argumentati va rog. Am auzit si eu de chestiile astea dar se exagereaza mult si pe ideea de anti-americanism. Eu zic ca merita sa ne pastram luciditatea, logica si rationamentul in orice situatie.

Zice la un momentdat spre final un american din masina: "This guy's fucking picking his nose" (se scarpina in nas) " doesn't give a fuck" (il doare la basca). Si aia claxonau in prostie... cum pana mea sa nu vezi ditamai Humvee-ul ca vine spre tine si la ce urlet scoate turbo-ul lui sa nu-l auzi ?!

This post has been edited by DigitalScribe: 2 Feb 2007, 18:13

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
razu
post 2 Feb 2007, 19:21
Post #59

Eu scriu doar cand beau bere

1. Soldatii americanii sunt in Iraq pe baza de voluntariat, si contara unui salariu muult mai gras decat ar primi in tara de bastina.
2. Nu stiu sa existe o lege referitoare la obligstivitatea de a ceda tercerea unei masini care claxoneaza fie ea salvare, pulitie(militara) pompieri (in State sau in alta tara); sirena + girofar Da!
3. Menatlitatea de cotropitor e omniprezenta la americani! si asta au demonstrato in toate razboaiele la care au participat; chiar sin propriul razboi de independenta
4@altisone ai perefecta dreptate, din pacate multi sunt inca vrajiti de mirajul americii si nu vad dedesubturile acestei "campanii umanitare" purtata de americani!
5. sunt convins ca si romanasii nostri s-ar comporta la fel.
Si ar mai fi o groaza de spus, dar ar fi in van! ph34r.gif

--------------------
Renault Megane 2004 hatch - DB 05 LSJ
Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
+
TMihai
post 3 Feb 2007, 12:12
Post #60

Membru autentic

Cand o tara e in stare de razboi foloseste voluntari? Wow! Au gasit 120 000 de voluntari care s-au dus sa fie aruncati in aer pt un salariu baban. Bun asa. Si inca 20 000 se vor baga in fatza in perioada urmatoare pt acelasi lucru. Soldatii romani sunt acolo ca voluntari.
Si de idioti ce sunt, americanii astia au omis sa puna sirena si girofar pe fiecare hummer,tanc, transportor, elicopter si eventual casca de soldat sa se dea arabu' mai in dreapta.
N-am pus filmuletu' ala ca sa concluzionam daca americanii si-o merita sau nu, ci ca sa vedem ca in vreme de razboi regulile se schimba. Parerea mea e ca in cazul de fata, nu e vorba de nesimtire ci de chestia aia prezenta la oameni...cum ii zice...ummmm...instinct de autoconservare?
Din cate stiu eu, au murit acolo 3000 si ceva de soldati americani si nu stiu cate zeci sau sute de mii de civili...ca nimeni nu stie exact. Civilii aia tot de americani sunt aruncati in aer?. Oricum, Saddam ii gaza elegant asta e adevarul.
Nu gasesc filmulete cu modul in care conduc aia din armata rusa pe unde se duc sa mentina pacea dry.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 16:38
Forum Renault