Un sunet care iti mangaie creieru....., Clocanit usa sau scaun ........
![]() ![]() ![]() |
Un sunet care iti mangaie creieru....., Clocanit usa sau scaun ........
dani_devito |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|||
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
am patit si eu ceva poate asemanator cu ce spui tu ,
oricum am descoperit ca acel zgomot era de la bara (teava )acceea pe care o tragi in sus pentru a regla scaunul inaite si inapoi (pe sine )cu totul ,verifica poate este de acolo |
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Poate ai ceva in usa desprins si cazut acolo. Incearca sa vezi ce e ca poate fi si ceva serios si te trezesti o data ca ai nevoie sa folosesti ceva si nu poti ca e desfacut. Sio asa descoperi ce clantanea. E o regula de-a lui Murphy.
Succes! |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
Nu crec ca ar fi de la usa , cand am pasager in dreapta nu prea face !!!
|
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:34 |