stalpi pusi abuziv, ce zice legea?
![]() ![]() ![]() |
stalpi pusi abuziv, ce zice legea?
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ horsewhisperer27
Eu ti-am zis sa faci o cerere in care sa-i intrebi daca au loc sa-ti dea, nu sa-ti acorde locul prin posta, ca asa ceva nu se poate (desi ar trebuie sa se poata). Cererea: Domnule Director (la mijlocul paginii) (paragraf)Subsemnatul horsewhisperer27, domiciliat in Buc (aici pui adresa completa), va solicit respectuos sa-mi acordati un loc de parcare la adresa mentionata anterior. (paragraf)Mentionez ca ma oblig sa ma prezint la sediul ADP cu toate documentele necesare si sa achit taxa aferenta acelui loc de parcare. (paragraf)Totodata, va invederez ca astept raspunsul dvs. intr-un termen de 30 de zile de la data inregistrarii prezentei cereri, in conditiile art. 8, alin. (2) din O.G. nr. 27 / 2002, cu modificarile si completarile ulterioare. (paragraf)Va multumesc anticipat. (paragraf)Cu stima! Data Semnatura Domnului Director al ADP sector 6 (pe ultimul rand al paginii, la mijloc) Cam asa ar trebui sa arate cererea. Probabil ca o sa-t spuna ca nu au nici un loc liber si atunci asta e. Plicul ii pui la poste, recomandat, cu confirmare de primire. Intrebi la posta si o sa-ti dea un carton sa-l completezi, cu adresa ta la expeditor si a ADP-ului la destinatar. Dupa ce ajunge scrisoarea la ADP, cartonul se intoarce la tine, o sa-l gassti in cutia postala. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
suna bine, gibonule!
va sa zica il pun ca pe o simpla scrisoare, restul actelor, later! multam fain, cum am timp trec pe la posta, si va tin la curent! |
|
|
gibonu |
![]()
|
@ horsewhisperer27
Cererea o bagi in plic si o pui ca scrisore recomandata cu confirmare de primire, daca n-am fost destul de clar in posturile anterioare. Restul actelor, in cazul in care iti dau aia loc. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
ba ai fost extrem de clar, zilele astea pun plicu si sa vedem ce zic astia!
in spatele blocului sunt (si) vreo 2 rable , daca imi da unu din locurile alea, adio si nu am cuvinte! |
|
|
gibonu |
![]()
|
@ horsewhisperer27
Daca aia cu rablele au locul platit cu acte in regula nu cred ca are ADP-ul ce sa le faca. Oricum, sa ne zici si noua ce o sa-ti raspunda ADP-ul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
si daca nu il au , cine ii scoate de acolo?una are numai 2 roti!zilele astea pun scrisoarea!
|
|
|
gibonu |
![]()
|
@ horsewhisperer27
daca n-au locul platit: 1. asptepti sa vina primaria si sa-i ridice masina (in sect. 2 am vazut ca au demarat actiunea asta) 2. faci tu o sesizare la primarie in care ii rogi sa ia masuri ca aia ocupa ilegal domeniul public si vezi daca dau curs solicitarii tale. In cazul 2 apare insa riscul de a se razbuna pe tine ala caruia i-au ridicat masina. Nu e obligatoriu, dar se poate intampla. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
vezi, asta nu prea vreau sa risc!
am deja a 4-a tura de zgarieturi(primele sunt cu o cheie, ceva, acum cu cui), si imi cam ajunge! vedem.... |
|
|
gibonu |
![]()
|
@ horsewhisperer27
Din pacate traim in RO si a avea un loc de parcare este uneori un risc asumat. Deocamdata fa cererea aia la ADP si vezi ce-ti raspund aia (daca-ti raspund, desi ar trebui s-o faca). Ai vreo banuiala cine s-ar putea sa-ti zgariei masina? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
absolut niciuna!
prima, mare s groasa, pe aripa din spate, cam acm un an! a doua, paralele c prima, imediat dupa! a treia, subtire si f bine conturata,zileletrecuie, aripa fata, portiera sofer si aripa stanga spate(segmente mai micute) nu parchez pe locul nimanui, la ultima ZGARIETURA MASINA era parcata la strada.... poate as avea o banuiala, m-am certat odata cu unul suparat ca scuturam covorasul masinii pe strada, stiu si unde sta...la ce folos? |
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
noutati: prima: sunt in asteptarea raspunsului de la adp, am trimis cererea cu confirmare de primire!confirmarea a venit, evident cu o semnatura indescifrabila pe ea, si cu stampila adp-ului. sa vedem raspunsul lor acum, daca binevoiesc sa imi dea unul!
a doua: ghiciti ce a facut baba: a indoit stalpii spre exterior! afurisita uite ce i-a dat in cap! gata, reclamatie!si daca sunt pusi legal, nu-i indoaie fiecare cum are chef, nu? AL si GIBONU, voi m-ati invatat ce si cum cu reclamatia; unde o fac: la primarie/serv urmanism, sau la politie? This post has been edited by horsewhisperer27: 4 Apr 2007, 22:20 |
|
|
gibonu |
![]()
|
Du-te la primaria de sector si intraba la relatii cu publicul unde este cel mai bine sa te adresezi.
Daca nu se poate, fa reclamatia si trimite-o la serv. urbansim, la administratia strazilor si la ADP-ul de sector. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
mai e putin si se face luna, si nici un raspuns de la ADP...confirmarea de primire a venit de destula vreme...incep sa devin cam pesimist!
|
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
si a mai trecut aproape o luna!
m am dus la adp! surpriza, primisera cererea, trimisesera si raspuns!(pe care l-am gasit acasa cand am ajuns, abia venise, era cald).facuse 10 zile pe drum, din dr.Taberei pana in Militari. Trecand peste asta, am 4 locuri libere in spatele blocului.asa zis libere, pt ca toate sunt ocupate, si eu trebuie sa scriu pe cerere care anume loc il solicit, acum va intreb:cum ma hotarasc?? toate cele 10 locuri pe care le are parcarea sunt in semiintuneric. daca imi coace vreunu o bucata, nici macar masina nu o vad de pe geam, daramite agresoru. cred ca e clar ca daca vreau 1 loc trebuie sa dau pe careva afara, seara se umple intreaga parcare! din cele 6 platite, unul a fost achitat zilele astea, e un vw de vreo 20 de ani care de cel putin 3 ani sta pe butuci la propriu, nu are roti, e lovit in 2 locuri, nu are nici faruri nici numar....CUM i se poate da loc de parcare? dupa ce depun cererea tipizata, si aprobata de adm de proprietari si presedintele ei am de asteptat 1 spatamana minim pentru aprobare.... cand o sa se schimbe in tara asta ceva cu adevarat? ![]() ![]() ![]() |
|
|
gibonu |
![]()
|
@ horsewhisperer27
Ca locurile sunt in semiintuneric nu are prea mare importanta, baietii veseli te fac si la lumina zilei. Singura varianta de protectie se numeste Casco. Intr-adevar, o sa trebuiasca sa dai pe unul afara care ocupa locul abuziv. S-ar putea sa n-ai probleme sau s-ar putea sa dai de vreun dinozaur comunist, care iti va baga replica cunoscuta "stau de 1000 de ani in blocul asta, deci parchez unde vreau eu". La fel, s-ar putea sa apara probleme de genul masina zgariata, cauciucuri intepate sau mai stiu eu ce. La fel, daca iti vei gasi locul ocupat s-ar putea sa ai probleme, pentru ca am inteles ca Politia cam refuza sa se bage, zic ca n-au ce sa faca si o sa te trimita sa-l dai in judecata pe ala care iti ocupa locul, desi respectivul loc e platit de tine. Eu, dupa mintea mea, m-as duce la ADP, mi-as lua locul in primire cu acte in regula, mi-as face Casco daca n-am si as vedea dupa ce se intampla. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
masina asta a avut casco dintotdeauna!
si chiar undeva unde am si pile!deci nu asta e problema! ![]() ma feresc insa de belele, o reparatie inseamna lasarea in service, service-urile vw sunt renumite pt manariile pe care le fac la masini, etc! din locurile ce mi s-au indicat ca libere, unul este ocupat de cineva care nu a mai platit, si abuzeaza de el, ca sa zic asa! asta imi convenea cel mai mult, e cel mai aproape de geamul meu si cel mai putin in intuneric! p.s. la strada principala, adica pe Iuliu Maniu nu cred ca ma fac cumva baietii, deja e prea multa politie care patruleaza, si la masina mea altceva decat sa sparga geamul nu au ce face, usile nu se deschid nici din interior daca e armata din cheia ei! |
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
gata, am reusit sa iau locul.
am last-o acolo doar dupa amiaza, seara am plecat si nu am mai pus-o acolo. locul era oricum ocupat, de o solenta care parcheaza la plesneala, pe oricare din locurile gasite libere,,,, |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 15:14 |