laptop cu placa video integrata!
![]() ![]() ![]() |
laptop cu placa video integrata!
ANTIdacie |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|||
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
da
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ANTIdacie |
![]()
|
si pot sa limitez cumva cat ram sa imi ia?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
da, cele mai multe au functia asta in bios
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Iei unul cu ram mai mare sau ii faci upgrade dupa aceea.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
poti sa limitezi, dar cum spune tunderbird cumperi unul cu ram mai mult sau vezi sa aiba o singura placuta de ram pentru a putea face un upgrade mai usor.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Am si eu o intrebare legata de laptopuri. Eu am un Dell cu procesor Intel de 1.7Ghz, da am vazut ca de obicei in standby merge 600Mhz. Se poate seta viteza procesorului sau asa e la toate?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
zanga |
![]()
|
La power options vezi power schemes, alege Always on parca...la toate se schimba frecventa ca sa consume mai putin si sa tina mai mult bateria...oricum cand merge la 600 mhz probabil nu are nevoie de mai mult pentru ce face el atunci.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ANTIdacie @ 27 Jan 2007, 13:33) ... un laptop cu placa video integrata... Sunt și laptopuri cu placa video dezintegrată? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Da, cu placa video dedicata.
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau cu placa video separata. Sau cu placa video externa, ca asta !
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
untitled.JPG ( Size: 133.9k )
Number of downloads: 69
acestea sunt caracteristicile si pretul este de 18 milioane! Il cumpar din metro! ce parere aveti?La pretul asta mi se pare ok! as putea sa ii pun placa video? This post has been edited by ANTIdacie: 27 Jan 2007, 22:24 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
zanga |
![]()
|
Depinde ce vrei sa faci cu el...daca vrei jocuri e clar ca nu o sa faca fata dar pentru aplicatii office, muzica si filme e suficient...si ca sa schimbi dupa ce il iei placa video e prea complicat si scump.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
ANTIdacie |
![]()
|
multumesc zenga!doar pt ofiice si vb ta pt un film ceva!pretul e bun nu?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
zanga |
![]()
|
Cu placere...si e zanga nu am treaba eu cu fotbalul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
in magazinele mari de elctronice la pret am gasit ACER:
- travel mate 256 ram si cu placa video integrata care isi ia memorie din RAM ul laptopului = echiv. 1450 ron - aspire cu procesor putin mai bun, 512 ram si paca video separata cu memorie 256 propriu = echiv. 1800 ron. ambele au HDD de 60 gb, dvd writer, retea wireless am gasit si rucsac de laptop cu echiv. 75 ron sau 80. sunt unele si mai scumpe dar in tara lamonza ala era 140 ron si nu sunt cine stie ce, iar daca vrei mai brand platesti 2 mil lejer. pareri? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cat dai , atata face.
Pt aplicatii office, muzica, filme, e ok! Daca vrei jocuri, limiteaza-te la jocuri vechi sau scoate vreo 1500EUR pt un laptop de gaming. Dar totusi laptopul si gamingul sunt chestii oarecum antagonice. Ar fi o idee buna sa instalezi 1GB de RAM, merita diferenta de bani si o sa ai o scula mult mai puternica. Totusi, din cate ama observat merg sensibil mai bine cele din gama Centrino decat Celeron Pt Rue, - travel mate 256 ram si cu placa video integrata care isi ia memorie din RAM ul laptopului = echiv. 1450 ron dar mai ia RAM pana la 1GB. This post has been edited by dizzy: 28 Jan 2007, 10:39 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Zanga, ceva similar pe la acer am vazut la 13-14 milioane. Eu zic sa mai cauti, ca o configuratie similara gasesti si mai ieftin.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
zanga |
![]()
|
Dar tu de ce crezi ca cele acer sunt asa ieftine? Dupa parerea mea sunt slabe. Cand te uiti la configuratie spui doar procesor, ram, placa video dar conteaza si pe ce sunt puse toate(placa de baza) care nu prea apare in oferte. Altfel de ce au preturi diferite si aproximativ aceleasi configuratii. Nu cred ca la toate se cumpara "firma".
Cand te hotarasti asupra unui model incearca sa cauti un review despre el, eventual impresii pe alte forumuri, poti avea multe surprize. This post has been edited by zanga: 28 Jan 2007, 14:42 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
am folosit un travel mate 2 ani aproape. luat de firma nou si purtat numai de mine.
era 1,1 ghz cu 128 ram, cd only. folosit si la serviciu si acasa si in masina la drum cu muzica pe baterie. bateria a murit la exact 1 an si 2 saptamani. si de la 4 ore la 3 si apoi nimic. microfonul era slab, inutilizabil. cumparat unul extern. difuzoarele se auzeau in masina (il foloseam cand ma deplasam singur pe post de mp3 player). asta e un review. nu stiu daca la cele de acum microfonul merge ok. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:59 |