Bling, ce naiba inseamna?
![]() ![]() ![]() |
Bling, ce naiba inseamna?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu numai ei:) ci si la topgear;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate la Top Gear am citit si am incurcat revistele
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
In ce context? In argou in engleza cred ca inseamna podoabe sau mai popular zorzoane.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sony |
![]()
|
E plina revista de "bling". Am cautat sa inteleg sensul din context, dar n-am reusit.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cam asa ceva:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bling bling ..cing cing sa tipe toti amicii mei la care tin !!!
Bah tu ai vazut la negrii (fara suparare) aia pe MTV ce bling bling-uri au ??? chestii care atarna si chestii cat mai lucioase, lungi si scumpe ![]() Multumit ???? Sa'l tare !! This post has been edited by Ci_co: 31 Jan 2007, 14:22 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
zorzoane, dar poate sa se refere si la faptul ca o masina ia ochii cu ceva anume.
Straluceste |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
ydaniel |
![]()
|
o dacia logan tunata in vitan=mama bling blingului:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Sony |
![]()
|
Multam, Ci_co! La soare ma pot uita, dar la tine ba.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
In revista Top Gear intalnesti "bling".
L-au preluat de la englezi. Acestia au vrut sa exprime ceva, iar cum romanii au preluat exact de la englezi acest cuvant, normal ca a iesit ceva ce pare fara sens. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Na mah sa nu mai plangi ca nu stii ce sunt alea bling bling-uri ..pacat de varsta aia pe care o ai !!!
Attached thumbnail(s) bling_bling_muta_fucker.jpg ( Size: 3.83k ) Number of downloads: 249 bling_bling_uri.jpg ( Size: 96.26k ) Number of downloads: 260 BlingPackPlatinumMd.jpg ( Size: 12.61k ) Number of downloads: 246 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ci_co, alea din a treia poza sunt bling bling-uri tunate cumva? Tunate by Vitan cum ar veni.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:11 |