DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Razboiul din Irak

sstanescu
post 30 Jul 2004, 16:01
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

stii care-i faza: in astfel de conflicte, au de suferit cel mai mult "victimele colaterale". Cel ce are arma in mana stie ca iti poate lua la randul sau un glont in cap. Scurt. Insa din conflicte ce apar deseori peste capul lor, oamenii obisnuiti au de suferit. Peste ei cade bomba, ei nu mai au ce sa manance, ei nu au apa de baut, ei traiesc cu spaima ca le vor muri copiii, etc etc. Sa-i dau m**e lui bin Laden sau cine a pus la cale atentatele, omori oameni inocenti ca este prea slab sa dai cu bomba direct pe trupele americane sau sa pui lunetist pe capul lui Bush Jr.

In Israel au de suferit oamenii aia al caror singur viitor este razboiul de strada. In secolul 21 visam la alienti verzi pe cer insa ne batem ca tampitii unii cu altii cand am putea totusi sa traim cat de cat intr-o atmosfera normala si sa ne trimitem omuleti sau masini pe Luna, Marte sau unde vreti voi.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
OCEBE
post 2 Aug 2004, 11:50
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: galati

eu am o parere si anume ca majoritatea conflictelor au la baza ceva religios sau au loc in numele unei divinitati; asa stand lucrurile, e greu sa se faca educatie in sensul civilizarii (civilizatia pe care o vedem noi ca fiind superioara)

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 12:54
Forum Renault