Ulei pe motor
![]() ![]() ![]() |
Ulei pe motor
constantin_stan78 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
- Numere negre Tot respectul pt posesorii de Dacii
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa schimbi garnitura de la capacul culbutorilor(ala pe unde pui uleiul).
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
cand am luat masina (la 58k Km) am mai facut vreo 3-4k km si iam facut revizia totala
roti, motor, parte electrica etc....printre care cand mecanicul mi-a reglat colbutori (cred) mi-a schimbat si garnitura (pe masina pun doar piese de uzina....de-alea cu holograma:)) ) eu cred ca e de la joja dar nu se stie niciodata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Sau poti oricand sa-i faci setul, pentru ca-ti scapa compresia-n carter.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
vreau sa-mi fac motorul complet dar nu cred ca este necesar pt momentan masina mere super bine. am sa mai astept pana incepe sa devina puturoasa!!:))
|
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca este de la set ... cel mai probabil segmentii dar cat arunca ulei pe la joja ... adica sara joja din locul ei ... ca atunci nu este normal ... daca in timp de merge motorul si scoti joja este normal sa sara ulei ...(JOJA nu se scoate in timp de motorul merge) ... daca zici ca ti-a schimbat garnitura de la capacul culbutori ... inseamna ca nu este strans bine ... incearca sa il mai strangi dar nu foarte tare ca il indoi ... masina scoate fum albastru ... daca nu ce rost are sa te apuci sa desfaci motorul ... setul este bun si segmentii la fel ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
masina e din 98 si are 73k km reali si nu s-a umblat pana in prezent la motor.
nu scoate fum albastru si nu cred ca e de la set (inca mai prinde 120-130km/h) vreau sa stiu daca e posibil sa mai remediez ceva sau ma bag in revizie capitala la motor.... |
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
da ..este posibil daca spui ca este asa de nou masina posibil ca este copata garnitura de la capacul culbutori ..se schimba in 5 min si nu mai vezi gram de ulei ....
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
astai primul lucru care il fac. oricum trebuie sa schimb uleiul si cu aceasta ocazie ii schimb si garnitura.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Vezi ca daca tot scoti capacul culbutori ... verifica macar vizual canalale de ungere culbutori sa nu fie infundate ... (preventiv)
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
ok asa am sa fac.. mersi mult
|
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
ieri am facut o constatare ciudata: am dat jos furtunul ce iese din capacul de la colbutori si am constatat ca are o "smantana" prin el (banuiesc ca-i de la ulei)
e de bine sau de RAU:D |
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Smantana este condens, si e oarecum normal iarna...sa nu fie prea multa, pentru ca atunci se infunda diuza si nu mai tine relantiul. Cu un ulei de calitate se rezolva cat de cat.
citeste si aici despre problema asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2550&hl= |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:23 |