Recomandari Bahice, (Locuri retete)
![]() ![]() ![]() |
Recomandari Bahice, (Locuri retete)
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Omul e invidios pe ce nu are si vede la altii !
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by l@u: 9 Mar 2007, 09:41 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Azi am fost la un hypermarket,cu madam bulan.Periplu a fost lung si plictisitor printre rafturile cu marfuri dar a meritat,pentru ca la raionul BAUTURI,am popsit la propriu.Am vizitat raionul cu un deosebit interes,am studiat exponatele metodic,unora le-am facut bezele iar pe sticla cu rom Capitanul Morgan chiar am sarutat-o.Privirile mi s-au oprit asupra unei sticle de bitter,pe care am si cumparat-o.Nu mai bausem chiar de mult bitter asa ca azi am avut in menu cateva paharute de bitter.Recomandarea bahica pe care o fac este urmatoarea:se va consuma cu masura bitterul,pentru ca daca va imbatati cu bitter,cateva zile va poate fi foarte rau,rau cum mi-a fost mie o data si rau cum le-a fost celor care s-au imbatat cu bitter si mi-au povestit intr-un sondaj facut de mine.Bitterul a fost singura bautura in viata mea care mi-a facut rau dupa ce m-am trezit din betie.
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
De o saptamana,ma omoara o masea.Cum am cam imbatranit nu mai tratez durerile de masele cu votca ca s-ar putea sa dau coltu si ar fi pacat sa nu mai beau pe motiv de deces.Dar totusi cand ma reabilitiez cu maseaua ce-mi recomandati sa beau dupa o pauza de 10zile???
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Azi am fost la Rousse in Bulgaria la cumparaturi.Preturile la bauturi sunt minime si ca sa fiu mai explicit preturile sunt la jumatate fata de ce se gaseste la noi.Au tot ce ii poate pofti gatul unui homo sapiens betivus.Si am vazut o gramada de specialitati si chiar niste bauturi super rafinate de marca.Avand in vedere ca din Bucuresti pana la Rousse si retur se cheltuie maxim 100ron cu benzina si toate taxele merita facut cumparaturile tocmai acolo.Suta aia de roni o scoti doar din doua trei baxuri de bautura cumparata.Inca nu mi-a trecut maseaua dar cand ma fac bine trec la regim de alcool Bulgaresc sa vad cum e.
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Recomand tinerilor vinul Babeasca iar batranilor vinul Feteasca!Sunt magice!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Mi-am inoit colectia de ustensile bahice cu o tava de plastic,patru forme diferite pentru gheata si un suport albastru de pahare care este plin cu un lichid si se tine in congelator pentru a fi cat mai rece cand se pun paharele pe el.Coifurile multicolore de pe monitor sunt pentru amuzament la chef si au un efect garantat.
Va doresc ani multi de viata Si bauturi la gheata! Attached thumbnail(s) DSC00097.JPG ( Size: 282.46k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti sucesti gatu' cat timp stai la calculator?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bulan |
![]()
|
Am pus scaunul asa ca sa dea bine in poza.Nu-mi sucesc gatul doar il racoresc ca e din material scump.Eu am gat palnie de argint,burta cazan de arama si meserie bratara de aur.Un termometru mi-ar mai trebui ca sa masor tempereatura bauturilor pentru ca temperatura ideala este 7grade+.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, ma uitam la configuratia birou-tastatura-monitor si monitorul e cam in dreapta. Ma doare gatu' numai cand ma uit.
Eu mi-s tamplar si-mi sar imediat astea-n ochi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Tastatura este pe o polita culisanta pe sine si intra complet sub birou sau iese in afara complet.Monitorul este montat pe un brat mobil fixat in perete si poate sa roteasca monitorul cu 180 grade.Nu se vede in poza caci am facut poza din patul supraetajat aproape de tavan.Cine vine pe la mine poate sa vada inovatii futuriste in mobilat casa si dupa ce il si imbat e complet de acord cu stilul meu de ami fi mobilat casa.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am vazut ca tastatura e pe glisiere, monitoru se roteste, dar in jurul axei, care-i tot in dreapta biroului.
In fine, dupa 2 pahare, nu-ti mai dai seama de ce te doare ceafa. Noroc. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Caldura mare mon cher!Ma arde pe beregata si pentru ca beau mult trebuie sa ma incadrez in buget ca altfel dau faliment avand in vedere ca beau cot la cot cu madam bulan.Asa ca am dat o fuga pana in Bulgaria la Ruse si am facut mici cumparaturi(am anexat bonul de casa) pentru gura si GAT.Acum sunt mai linistit cu camara plina de sticle si congelatorul plin cu cuburi de gheata.
Va doresc ani de viata Si vin la ghiata! bulan. Attached thumbnail(s) DSC00185.JPG ( Size: 52.31k ) Number of downloads: 126 DSC00192.JPG ( Size: 38.71k ) Number of downloads: 83 |
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Hubăvă, ieftină... na zdrave!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Multumesc daca ce ai spus este vreo urare.Cand am vazut ca ai postat imediat dupa mine credeam ca o sa ma intrebi ce cauta fotoliile sub pat si ca nu sunt amplasate bine fata de masa si ca s-ar putea sa ma doara gatul uitandu-ma intr-o parte.Ala in fotoliu sunt eu iar frumoasa este madam bulan.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() Nu mi-am dat seama ca-i pat deasupra, am crezut ca-i batatorul de covoare ![]() D-aia are puteri madam bulan asupra ta, ti-a facut vraji. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
264.. RON? LEVA? EURO?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Banuiesc ca leva.
Paritate leu/leva=0,61 => 264,59 leva = 432,74 ![]() http://coinmill.com/BGN_RON.html This post has been edited by vis-a-vis: 24 Jun 2007, 20:03 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Leva Domnule impartite la 1,93 fac 136,78 euro.Pe bonul ala sunt toate produsele cumparate nu doar bautura.Am plecat dimineata pana la Varna am facut o baie in ciorni more am batut mingea vreo ora pe plaja ne-am intors la Ruse am schimbat 150 euro si i-am prapadit pana la ultimul.Acum beau si nu mai postez sa nu cumva sa scriu ceva naspa ca nu vreau sa-mi iau vreun ban nemuncit.
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
In viata sa nu spui niciodata:niciodata!Cand eram pusti radeam de un mos care era un filatelist inrait.Uite ca o data cu varsta am devenit si eu filatelist.Fac colectie de timbre fiscale jupuite de pe gatul sticlelor baute de mine.
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Am fost la cineva,persoana importanta,nu spun cine ca nu se cade si mi-a deschis frigiderul plin doar cu bauturi ca sa imi aleg ce vreau.Bineinteles ca m-am lafait cu gazda facand un tur de forta printre sticle cu paharul in mana.Atunci mi-am jurat in barba sa intru in randul lumii bune macar cu un frigider plin doar cu bauturi.
Nu mai invit pe nimeni la mine in pestera pana nu cumpar frigiderul specializat pe sticle si nu il si umplu cu sticle de la A la Z.Cei care sunteti vizati mai asteptati putin va rog degustarile bahice ca trebuie sa-i demonstrez lui madam bulan unde mai are loc in sufragerie frigiderul cu pricina. PS:Frigider,mare,de neam prost,plin cu sticle,reci si eu ghid pentru musafirii INSETATI. |
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Intrasem in panica,pentru ca nu mai aveam nimic prin casa,la sticle cu bautura ma refeream.Asa ca am dat o fuga pana in Bulgaria si am facut ceva cumparaturi.Pe langa bericioaice,mastika,vodka,lichioruri am luat si braga.Am gasit braga la pet de doi litri cu 1,29LEVA(1,93LEVA=1EURO).Este foarte buna si m-a facut sa-mi aduc aminte de copilarie.
This post has been edited by bulan: 6 Aug 2007, 20:30 Attached thumbnail(s) DSC00194m.JPG ( Size: 55.7k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
a
b
c
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Bulane , pune si un Martini Asti pentru mine la colectie
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
l@u |
![]()
|
Sa ma laud si eu putin ............
![]() Attached thumbnail(s) 06082007_002_.jpg ( Size: 214.64k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Calculatorul e pus sa vezi cati bani dai pe bautura sa inteleg nu?
This post has been edited by zanga: 6 Aug 2007, 20:46 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
l@u...cand il desfaci pe Jack sa ma chemi ..ca vin cu cana
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
l@u |
![]()
|
Eu nu mai beau alcool de 8 luni dar adun ca furnica ............
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
esti ca mine sa mor ! eu le tin in camara si nu prea beau decat berile care le tin in frigider ..in schimb cand vine vreun tovaras cand ma trezesc a doua zi cam sufla vantul prin camara.
Singura care ramane mereu e tuica de tara ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:34 |