Achizitionare Solenza
![]() ![]() ![]() |
Achizitionare Solenza
Conny |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 21 February 03 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Scala
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
despre noul model nu-ti poate spune nimeni nimic , momentan. nimeni nu a avut ocazia sa-l atinga(cu mici exceptii) dar mite sa-l conduca
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
eu zic sa iti iei varianta scala sau scara cum io zice(daca vrei sa te dai ciumeg la bani)
![]() |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu iti recomand scala, din pricina jantelor. sunt proaste ca sunt din aluminiu si sunt la pret de magneziu. ia mai bine o clima si pune pe ea numai ce trebuie, nu ce iti baga pe gat. ask berkut.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
e ma rog nu am stat sa ma iut la pretul variantelor daca zici tu asa inseamna ca ai dreptate
|
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
In varianta in care vrei tu sa-ti iei masina (Clima) cel mai bun sfat e sa-ti iei Cielo
![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Conny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 21 February 03 ![]() |
QUOTE In varianta in care vrei tu sa-ti iei masina (Clima) cel mai bun sfat e sa-ti iei Cielo ![]() ![]() ![]() De ce? Crezi ca peste 2500 euro e asa putin? |
--------------------
Solenza Scala Conny
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat masina in rate, asa ca o sa-ti zic cum am procedat eu. Am fost la dealer (in cazu meu Meridian) unde vanzatorul a completat un formular si l-a trimis la banca prin fax. Ei lucreaza cu BRD si Adrasu din cate stiu la fel. In jumatate de ora a venit raspunsul de la banca, care era un preaccept al creditului. Din acel moment poti merge la banca cu actele necesare si avansul si in vreo ora juma totu e gata. Pe bune! Ce e nasol e ca trebuie sa vina si cei doi giranti sa dea cu semnatura, deci trebuie gasita o fereastra in care atat tu cat si girantii puteti merge la banca (in timpul serviciului, desigur).
Stiu ca si BCR-ul face credite dar nu am informatii precise, asa ca nu pot sa-ti zic daca conditiile sunt mai bune (dobanda) sau daca creditul se obtine mai greu sau mai usor. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
![]()
|
|
Si pe mine ma intereseaza o varianta de rate. Dar in valuta, nu cea BRD care e in lei si nu mi se pare deloc avantajoasa. Din cite am vazut, dealerii lucreaza direct cu finantatori in lei (ex: BRD), si in cazul asta dureaza se pare intr-adevar putin.
M-ar interesa experienta cuiva care a luat un credit BCR in valuta pentru DSN. Am inteles ca au conditii speciale (mai lejere) pentru auto autohtone (Daewoo, Dacia). Stiti ceva? |
-------------------- |
|
![]()
|
|
QUOTE In varianta in care vrei tu sa-ti iei masina (Clima) cel mai bun sfat e sa-ti iei Cielo ![]() Dacia ramine cea mai ieftina masina noua. Cielo e mai scump, si de banii celui mai ieftin iti iei varianta full option Dacia. ca sa nu mai zic ca piesele sunt mai scumpe. (chiar daca este mai fiabila). Sunt pareri din outside...nu am avut nici una nici alta, dar asa "se spune". ![]() ![]() |
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt unul dintre cei care m-am inscris deja la aceasta Solenza si va pot impartasi din experienta mea.
Am ales varianta SCALA cu vopsea metalizata (6555 EUR) iar varianta de plata - credit BRD. Preacceptarea a venit intr-adevar in 30 min, dar conditiile erau inacceptabile (mergi la banca, depui cerere de deschidere cont, iti deschide contul, virezi avansul in contul deschis, platesti avansul din acel cont, depui actele de cerere .....................). astfel incat am preferat BCR Leasing (pt pers fizice). Ziua 1: Dupa preacceptul DACIA am depus cererea de Leasing (f usor de completat), copia dupa cartea de munca si adeverinta de salariu (pt mine si UN GIRANT) tot la sediul dealer-ului (Meridian). Timp pierdut: 15 min. Ziua 2: am semnat contractul (eu si girantul) la sediu BCR Leasing (Piata Alba iulia) am platit avansul (avansul minim de 15%) in baza unei facturi. Timp pierdut: 20 min Acum astept data de 10 aprilie (cand cica o sa intru in posesia masinii -sper). Asta a fost tot. Dupa primele zile de utilizare promit ca voi reveni cu informatii. Catalin |
-------------------- |
|
Duncan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 March 03 From: Timisoara ![]() |
Sunt si eu nou pe acest forum; am facut comanda pt o DACIA SOLENZA CLIMA si pot sa va spun ca in leasing cel mai ieftin iesiti cu BCR Leasing! Cei de la DACIA au incercat sa-mi bage pe gat RCI Leasing ( dobanda 18% anuala , cel putin 20% avans si max 3 ani) pe cand BCR Leasing ( 12% dobanda anuala, 15% avans si max 4 ani!!!). Dezavantaje...va cam obliga sa va faceti casco la BCR Asigurari (DA EXISTA!!!)
|
-------------------- Daca n-ai probleme...ia-ti o DACIA!
|
|
Duncan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 March 03 From: Timisoara ![]() |
aaahhh... si uitasem. pe 19 martie veneam dinspre Craiova cu masina cand dupa Severin toata circulatia oprita in ambele sensuri; un elicopter in aer care filma ... Solenza!!! stropisera soseaua ca sa stralucesca si incercau sa faca o reclama din cate am inteles...am rugat un politist si pana la urma m-a lasat sa o vad... era o Scala Azur si pot sa va spun ca arata mai bine ca in pozele pe care le vazusem... :shock:
|
|
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu adevarat cu BCR Asigurari. Ei iti sugereaza sa faci cu BCR asig. In contract sunt specificate soc de asigurari agreate (atat societatea cat si filiala).
Eu am ales Tiriacu' pt ca in caz de ceva nu tb decat sa te duci la constatator (treaba merge repede) si apoi o duci in service. Nu ai treaba cu plata reparatiei.... Eu cred ca merita sa dai 1-2% in plus si sa nu mai ai batai de cap. Apropos! La BCR Leasing ai grija ca in contract este specificat ca tb sa-ti pui sistem GPS pe masina (draq' a mai vazut dacie cu GPS?) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cel mai avantajos mi se pare creditul in valuta la BCR. Cer avans de 15% si termenul este de 60 de luni, cu o dobanda de 9% an. La o Scala, am calculat o rata lunara de aprox. 115 euro/luna pentru varianta cu rate egale, la un avans de 975 euro. Aveti in atasament un calculator de rate (pentru care ii multumesc lui d-lui Wolfmark). Pe cei care au facut contract de leasing prin BCR i-as ruga sa-mi spuna care e ratiunea pentru care au ales varianata asta(cat e avansul, cat rata reziduala si cat ratele lunare)... Mie mi se pare mult mai naspa decat creditul in valuta insa s-ar putea sa-mi scape ceva... Multumesc!
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cats |
![]()
|
QUOTE Pe cei care au facut contract de leasing prin BCR i-as ruga sa-mi spuna care e ratiunea pentru care au ales varianata asta(cat e avansul, cat rata reziduala si cat ratele lunare)... Mie mi se pare mult mai naspa decat creditul in valuta insa s-ar putea sa-mi scape ceva... Multumesc! Manuel, In primul rand am ales varianta aceasta deoarece este mult mai putin de alergat (cel putin in momentul achizitionarii). In al doilea rand conditiile sunt mai lejere la variante de leasing (conditii salariu, girant etc). Avansul este tot de minim 15%. Spre exemplu pt varianta SCALA cu vopsea metalizata avansul este de 976 EURO iar rata medie (pt ca este o rata crescatoare) este de 178 EURO pentru 36 luni. Valoarea reziduala reprezinta ultima rata platita. Mai dezavantajos este faptul ca dobanda (la EURO) este de 12% fata de 9% (cat ai precizat tu). Am atasat si un calcul de leasing pt cine este interesat. Catalin Attached File(s) ![]() |
-------------------- |
|
djtzeava |
![]()
|
eu daca mi-as lua solenza in nici un cag nu mi-as lua scala ,eu zic ca , clima ar merita (parerea mea)
|
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
Duncan |
![]()
|
QUOTE(\"cats\") Nu adevarat cu BCR Asigurari. Ei iti sugereaza sa faci cu BCR asig. In contract sunt specificate soc de asigurari agreate (atat societatea cat si filiala). Eu am ales Tiriacu' pt ca in caz de ceva nu tb decat sa te duci la constatator (treaba merge repede) si apoi o duci in service. Nu ai treaba cu plata reparatiei.... Eu cred ca merita sa dai 1-2% in plus si sa nu mai ai batai de cap. Apropos! La BCR Leasing ai grija ca in contract este specificat ca tb sa-ti pui sistem GPS pe masina (draq' a mai vazut dacie cu GPS?) :lol: :lol: Cats te inseli cu GPS!!! Este specificat in contract dar pt masini de peste 30000Euro!!! ... si e de inteles de ce... si daca esti din Bucuresti nu e problema cu asigurarile...te lasa sa faci asigurararea unde vrei tu... |
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Isi ia un coleg Clio Symbol in leasing prin BCR. I-au cerut:
1) copie dupa cartea de munca 2) copie dupa buletin 3) adeverinta de salariu (venit net ultimile 3 luni) Ca sa scapi de giranti ai nevoie ca net-ul sa fie 3x ultima rata. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Treceti si pe la Volksbank!
maxim 4 ani fara limita de suma 20% avans dobanda 8% pe an la USD salariu 2 rate lunare un girant cu aceelasi salariu asigurare full casco la Allianz/Tiriac Eu am luat e la ei si momentan nu ma plang, mai multe detalii pe www.volksbank.com.ro |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]()
|
|
QUOTE Sunt si eu nou pe acest forum; am facut comanda pt o DACIA SOLENZA CLIMA si pot sa va spun ca in leasing cel mai ieftin iesiti cu BCR Leasing! Cei de la DACIA au incercat sa-mi bage pe gat RCI Leasing ( dobanda 18% anuala , cel putin 20% avans si max 3 ani) pe cand BCR Leasing ( 12% dobanda anuala, 15% avans si max 4 ani!!!). Dezavantaje...va cam obliga sa va faceti casco la BCR Asigurari (DA EXISTA!!!) Ma intereseaza si pe mine problema. M-am informat despre varianta BCR Leasing si am aflat: PENTRU DACIA, LEASINGUL POATE FI PE MAXIM 3 ANI. Info de la ei! Poate e legat de vestita fiabilitate a marcii. Se poate pe patru ani, dar nu pentru dacia. |
-------------------- |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Eu tot prin BCR leasing o sa-mi iau. Am vazut (3 cazuri pana acum) ca se misca f. repede ... iar conditiile nu sunt asa aspre (scapi fara giranti, care sunt marea mea problema
![]() Cat despre 3 ani ... mi se pare normal ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
![]()
|
|
Da' a auzit cineva daca se poate sa "dam" Supernova si sa luam o Solentza ? Cam cum s-ar proceda ? ...Ca pe mine m-ar tenta o rocada dintr-asta.
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
adica buy back vrei sa spui? nu stiu daca era si pana acum la dacia buy back; stiu ca la daewoo e;
acum parerea mea e ca iesi mai in avantaj la bani daca ti-o vinzi pe barba ta si iti iei una noua; e drept ca e mai comod in cazul in care nu ai timp sa alergi dupa potentiali cumparatori; |
-------------------- |
|
![]()
|
|
in general sunt un tip comod si mi-ar conveni mai mult sa fac o chestie dintr-asta (buy back) decat sa ma duc in targ si sa ma auzi cu "Hai neamule ia DSN'u cat e cald !"
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu exista sistemul buyback la dacia! am intrebat la vocea clientului si mi-au raspuns negativ.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
cats |
![]()
|
QUOTE Da' a auzit cineva daca se poate sa \"dam\" Supernova si sa luam o Solentza ? Cam cum s-ar proceda ? ...Ca pe mine m-ar tenta o rocada dintr-asta. Am intrebat eu la Meridian si mi-au spus ca inca nu au disponibila aceasta facilitate pentru Solenza. Numai pentru celelalte masini ale dacia (berlina, dsn, papuc). ![]() |
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
QUOTE QUOTE Da' a auzit cineva daca se poate sa \"dam\" Supernova si sa luam o Solentza ? Cam cum s-ar proceda ? ...Ca pe mine m-ar tenta o rocada dintr-asta. Am intrebat eu la Meridian si mi-au spus ca inca nu au disponibila aceasta facilitate pentru Solenza. Numai pentru celelalte masini ale dacia (berlina, dsn, papuc). ![]() Dar nu "buyback" ci numai cum aveau pana acum.... |
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, stiu ca la Adras te puteai duce cu masina veche si ti-o evaluau ei si ramanea sa dai doar diferenta. Acum din cate stiu io asta nu e "buy back", baibec se refera la leasing, ca la sfarsit in loc sa platesti rata reziduala iei o masina noua si nu mai stiu ce mai faci (cam asa ceva
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |