pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
stii tu ce-ar fi fost daca n-ar fi fost revolutia? neeeee... nu stii. presupui
![]() La fel cum acum ne-au primit in EU pentru ca au nevoie de noi, la fel si in 90-91 ne-ar fi scos de sub comunisti, culmea, din acelasi motiv. (dau si eu cu presupusul, evident, ca n-am de unde sa stiu ce-ar fi fost daca...) LE: l@u: m-ai prins. Imi este asa de rusine... Inca un post care imi sustine punctul de vedere... Noroc cu Basescu, care m-a ajutat sa plec in Austria, ca altfel muream de foame ca toti securistii ca mine;) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sa nu deviem discutia. Eu cred ca Ceausescu & Co tot ar fi folst eliminati, dar cu mai putina varsare de singe si (aici intervine mîrlania) ar fi avut mai putina legitimitate/sprijin popular, caci lumea nu s-ar mai fi inghesuit chiar asa in jurul celui care "ne-a aparat de teroristi". Chiar - ce se mai aude cu teroristii?
Repet insa - sa nu deviem discutia, s-o lasam la situatia actuala. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
unde-o fi base acum? in bratele lui udrea presupun...
|
--------------------
/
/
/
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cred ca putem trece mai departe, sa trecem peste acest episod trist initat de sandman (mie tot sadman imi vine sa citesc, si nu gresesc prea mult...se pare). Lasati-l sa improaste in continuare cu asa zisele lui opinii politice. Se poate ignora. Are niste idei superbe, care in final ar duce la berbecalizarea totala a romaniei. Dar poate lui nici nu ii pasa, stand si uitandu-se de acolo din Austria cum ne ducem de rapa....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ma uit si ma crucesc cand vad ca inca mai exista fani psd si fani iliescu!
Cum a incalcat GRAV Base legea ? ilicescu , care are sange pe maini nu a incalcat grav lege? Sa le fie rusine de hoti Cand e vorba sa se reduca numarul de parlamentari tipa toti si nu vor , neam de hoti asta suntem! De altfel sa nu uitam ca in istorie doar cand ne-au condus altii ( adica perioada monarhiei ) Romania a prosperat . Parerea mea , care este! This post has been edited by body: 20 Apr 2007, 11:43 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
body: stai ca nu ne intelegem. cine a zic ca n-a furat iliescu? cine a zis ca are mainile curate? de fapt, de cand discutam despre iliescu pe topicul asta?
Eu am zis ca Basescu este mincinos si ipocrit si ca, din punctul meu de vedere (si cel al 330 de parlamentari) merita suspendat si demis. Tie ti se pare normal sa organizeze circul pe care l-a organizat ieri, daca stie ca e curat si ca lumea il va vota? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sunt fani psd, sau ilici, pt. ca probabil mai mult ca sigur au neamuri bagate in vechiul sistem, (secu & comu) si acum se vad lasati pe afara.
Intrebare pt. pesedisti: cine a introdus fenomenul de baron local? Ce e ala baron local? Adica in judetul respectiv nu misca nimic fara voia lui. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Driverx: mai usor!
Judecata ta are o eroare: sandman_ vorbeste TOCMAI FIINDCA II PASA... capisci? Uite, nici eu nu-s in Romania acum, si imi pasa. Pentru informarea voastra: un anti-Iliescu mai rau decit mine nu cred ca o sa gasiti. Fereste-te de a cadea in capcana "N-a mincat salam cu soia" © campania electorala a lui ILIESCU, contra lui Ioan Ratiu. |
--------------------
.
.
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 20 Apr 2007, 12:40) Cred ca putem trece mai departe, sa trecem peste acest episod trist initat de sandman (mie tot sadman imi vine sa citesc, si nu gresesc prea mult...se pare). Lasati-l sa improaste in continuare cu asa zisele lui opinii politice. Se poate ignora. Are niste idei superbe, care in final ar duce la berbecalizarea totala a romaniei. Dar poate lui nici nu ii pasa, stand si uitandu-se de acolo din Austria cum ne ducem de rapa.... Ai dreptate driverx. Il rog pe sandman sa mearga in cimitirul eroilor sa vada realitatea, si sa spuna celor care isi plang rudele ca cei dragi au murit ca au fost gura casca sau ... ghinion .... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
os |
![]()
|
ORICE POSTARI LA ADRESA "SANDMAN" "EROI" "INTINARE" "HOLOCAUST" si altele conexe vor fi din acest moment STERSE IMEDIAT. Autorii lor vor fi sanctionati pentru off-topic.
|
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(os @ 20 Apr 2007, 12:47) Fereste-te de a cadea in capcana "N-a mincat salam cu soia" © campania electorala a lui ILIESCU, contra lui Ioan Ratiu. N-am de ce sa ma feresc. Din pacate sunt sustinator Base, si stiu de ce. Unii se pare ca totusi nu prea stiu sa perceapa realitatea...mai mult sau mai putin, ca nu toti suntem mari experti in asta. Dar a arunca acuma in Base cu rahat in conditiile in care totul e o manevra politica marsava tare sustina de toti de cei deranjati de catre Base, nu stiu cum nu e vazuta de unii This post has been edited by driverx: 20 Apr 2007, 11:58 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sandman_ |
![]()
|
Rock, cand ai vazut tu ultima oara realitatea la Cimitirul Eroilor?
Pentru oricine este greu sa-si planga rudele decedate. Eu ii plang pe ai mei, tu pe ai tai, fiecare pe ai lui, cu aceleasi respect si durere, indiferent de cauza decesului. Nu am spus ca nu trebuie plansi. Doamne fereste! Dar de la asta si pana la a spune ca ei au iesit in strada pentru mine, tine, dantes sau Basescu este cale lunga. Pana una-alta, Basescu isi bate joc de memoria lor, incalcandu-si atributiile si datoriile de presedinte ales prin vot democratic, incurcand reformele, incearcand sa mute puterea de la Parlament si Guvern catre el (cam ceea ce au facut si predecesorii lui Ceausescu) si mintind pe cei care l-au ales. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Nu trebuie sa uitati ca Basescu si-a facut-o cu mana lui si a lui Udrea. Ce-a cautat a gasit. Si-a dorit ca toata tara sa fie ca PD-ul, la picioarele lui. Uite ca, in 2007 nu mai poti sa fii Ceausescu.
In ceea ce-l priveste pe Basescu, Sandman are intrutotul dreptate |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu nu ma simt mintit de Base, dar ma simt inselat de parlament.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 20 Apr 2007, 13:00) Iegzact. Aici e oarba lumea. Da' ii inteleg. Stiu ca oamenii devin usor orbi datorita a diversi factori. Rar am vazut obiectivitate aici pe topicul asta. Cel mai orb pana acum cred ca e skyspot, l-a orbit rau PSD-ul incat nu mai poate vedea cum el ca cetatean o ia pe la spate de la parlamentul asta. Asta e.....cateodata avem nevoie de ochelari, dar unii nu realizeaza asta, sau chiar refuza idea.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sandman_ |
![]()
|
- a spus in turul 2 ca nu se va alia cu UDMR, pentru a castiga voturile PRM. Le-a castigat si apoi s-a aliat cu UDMR.
- a spus ca retrage trupele din Irak, a crescut in sondaje si apoi a uitat sa le retraga. - a spus ca demisioneaza, a atras simpatia tuturor si acum lumea se gandeste la "manopera grosolana" din jurul lui, nu la faptul ca nu face ce-a promis sa mai continui? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
tribunul |
![]()
|
Confuzezi, a spus ca NU retrage trupele din iraq.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 12:57) Rock, cand ai vazut tu ultima oara realitatea la Cimitirul Eroilor? Pentru oricine este greu sa-si planga rudele decedate. Eu ii plang pe ai mei, tu pe ai tai, fiecare pe ai lui, cu aceleasi respect si durere, indiferent de cauza decesului. Nu am spus ca nu trebuie plansi. Doamne fereste! Dar de la asta si pana la a spune ca ei au iesit in strada pentru mine, tine, dantes sau Basescu este cale lunga. Pana una-alta, Basescu isi bate joc de memoria lor, incalcandu-si atributiile si datoriile de presedinte ales prin vot democratic, incurcand reformele, incearcand sa mute puterea de la Parlament si Guvern catre el (cam ceea ce au facut si predecesorii lui Ceausescu) si mintind pe cei care l-au ales. Iliescu (PSD- actual) striga in gura mare la revolutie sa iasa lumea in strada sa apere democratia , ai dreptate au fost multi care au crezut asta si au platit cu viata ... asa vad eu realitatea . Daca era mai ponderat si linistea multimea si nu-i chema in strada poate erau mai putini .... Suspendarea este legala dar imorala. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 12:06) - a spus in turul 2 ca nu se va alia cu UDMR, pentru a castiga voturile PRM. Le-a castigat si apoi s-a aliat cu UDMR. - a spus ca retrage trupele din Irak, a crescut in sondaje si apoi a uitat sa le retraga. - a spus ca demisioneaza, a atras simpatia tuturor si acum lumea se gandeste la "manopera grosolana" din jurul lui, nu la faptul ca nu face ce-a promis sa mai continui? Daca astea sunt ARGUMENTELE SOLIDE impotriva lui Base, e clar .... Cum comentezi ca alocatia pt. un copil e 240.000 lei iar gazele le platim mai scump decat nemtii? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
sandman_ |
![]()
|
ROK: ar fi primul lucru imoral din politica. A propos: de ce e imorala?
tribunul: eu iti argumentez de ce minte. Daca tie ti se pare normal ca presedintele sa se urce la volan baut, sa minta politia in fata spunand ca e de la salata de castraveti si lumea sa se faca (virgula) ca ploua, atunci Basescu nu e mincinos. Mi se pare o prostie ca energia, o parte din alimente, benzina si alte produse de baza sa fie mai scumpe in Romania decat in Austria, Germania sau orice alt stat UE (cu exceptia Bulgariei), dar n-am ce face. Faptul ca alocatia e mica si preturile mari nu este motiv suficient de solid pentru a anula decizia parlamentului sau pentru a scuza tendintele de destabilizare venite din partea presedintelui, pentru care este o recidiva (vezi '96-2000) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
driverx |
![]()
|
...
This post has been edited by driverx: 20 Apr 2007, 12:24 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 12:15) tribunul: eu iti argumentez de ce minte. Daca tie ti se pare normal ca presedintele sa se urce la volan baut, sa minta politia in fata spunand ca e de la salata de castraveti si lumea sa se faca (virgula) ca ploua, atunci Basescu nu e mincinos. Nu sustin ca e corect ce a facut el. Dar cati dintre noi nu s-au urcat la volan, macar o data cu o bere la bord sau cel putin un pahar de sampanie.... Dar ce ne facem cu ceilalti, nevasta lui Paunescu a omorat 4 oameni, a facut vreo luna de puscarie. Care dintre cele doua ti se par mai grave? Asta ma oftica pe mine, daca esti pesedist nu te poate atinge legea. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
sandman_ |
![]()
|
Nevasta lui Paunescu este un om obisnuit, ca mine si ca tine. Ca ea n-a fost pedepsita, dar noi am fi fost, este alta poveste, insa daca ea n-a fost pedepsita, trebuie sa scape si Basescu, pt a fi echilibru?
El e presedintele tarii si trebuie sa ne reprezinte ca atare, nu sa minta pe fata, sa isi bata joc de Politie in fata, etc. El trebuie sa dea un exemplu. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
os |
![]()
|
Am sters posturi off-topic ale lui: TMihai; os; sandman_; argon.
Multumesc pentru intelegere. Le acord celor mentionati (si mie, ca m-am lasat dus de val contra a ceea ce am spus eu insumi) cite 10% warn. ---- adaugat la lista: driverx. ---- adaugat la lista: skyspot |
--------------------
.
.
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 13:15) Daca tie ti se pare normal ca presedintele sa se urce la volan baut, sa minta politia in fata spunand ca e de la salata de castraveti si lumea sa se faca (virgula) ca ploua, atunci Basescu nu e mincinos. Cind a zis Base ca e de la salata de castraveti si ce anume era de la salata? Io cred ca tu mai bagi texte de la tine doar ca sa te afli in treaba. Vezi ca ceva parlamentar dupa ce omorise pe cineva cu masina a zis ca alcoolemia provine de la merele pe care le mincase ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu sunt foarte curios cu ce ochi va fi citit acest topic peste 6..12 luni (cel mult).
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
Imi aduc aminte de animalul ala din Constanta care a adormit in intersectie...
Mi se face o sila de astfel de jigodii, si unii dintre voi le luati apararea. Ce a patit rahatul ala? nimic. DE CE? Din cauza sistemului "linistit" creat de Ilici. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 20 Apr 2007, 11:27) Cind a zis Base ca e de la salata de castraveti si ce anume era de la salata? Io cred ca tu mai bagi texte de la tine doar ca sa te afli in treaba. Vezi ca ceva parlamentar dupa ce omorise pe cineva cu masina a zis ca alcoolemia provine de la merele pe care le mincase ![]() A spus ca salata a avut prea mult otet, care a avut acelasi efect ca si cand ar fi avut imbibatie ridicata de alcool in sange. Daca vei reanaliza evenimentul, vei vedea ca vreo 5-6 ziaristi importanti au mancat cate o salata in care au pus tot otetul de pe masa, apoi au suflat in fiola si nu a fost nici un semn de alcoolemie ![]() Stiu ca nu iti palce realitatea, dar asta este. LE: tribunul: Basescu a avut 2 ani jumate si toate mijloacele necesare pentru a schimba sistemul lui Ilici si el ce face? abuzeaza de puterea sa asupra politiei. Ii era greu sa ii lase pe aia sa ii suspende permisul 3 luni? castiga imagine si ar fi fost un exemplu pentru multi... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 13:33) A spus ca salata a avut prea mult otet, care a avut acelasi efect ca si cand ar fi avut imbibatie ridicata de alcool in sange. Daca vei reanaliza evenimentul, vei vedea ca vreo 5-6 ziaristi importanti au mancat cate o salata in care au pus tot otetul de pe masa, apoi au suflat in fiola si nu a fost nici un semn de alcoolemie ![]() Stiu ca nu iti palce realitatea, dar asta este. Pai vedeti?Si unu' spunea ca base e popular ptr ca este "ca noi toti." Daca era ca noi toti nu oprea circulatia aseara in piata.Daca era ca noi toti ii suspenda permisul cand s-a urcat beat la volan.Basescu nu e ca poporul!! Lasati-l,ca-i vine sfarsitul (politic) si lui.Normal ca acum lumea il va vota la referendum,ca doar l-a suspendat "sistemul ticalosit".El o sa continue cu gafele si scandalurile si o sa o tina tot asa pana cand se vor plictisi si cei mai infocati sustinatori ai lui...E doar chestiune de timp...Se va trage o data si o data linie si se va vedea ca el de fapt n-a realizat nimic(chiar imi doresc sa ma insel).Abia dupa ce Iliescu,Basescu,Voiculescu si toti cei care au avut tangenta cu sistemul comunist nu vor mai apare la televizor,voi reanaliza si eu decizia pe care am luat-o de a nu mai participa niciodata la vot. Avem nevoie de o clasa politica fara comunisti,indiferent ca sunt deghizati in "democrati" sau nu! This post has been edited by a4tech01: 20 Apr 2007, 12:48 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:58 |