pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 15:08) Pai tocmai asta se intampla: il suspenda, ca sa nu mai faca prostii, si cheama poporul la vot, ca sa vada daca il demit sau il lasa. Mi se pare absurd ca intai sa organizezi referendumul (cu costurile aferente) si apoi sa organizezi votul in Parlament (care este o procedura uzuala). Mai intai se vede pozitia parlamentului si apoi cea a poporului, pt ca e mai usor sa pui 500 de oameni sa voteze, decat 8 milioane. Sau poate imi scapa mie ceva ![]() Daca votul poporului ar fi favorabil presedintelui de ce ar mai conta votul parlamentului? Mi se pare absurd ca dupa ce eu zic NU demiterii, parlamentul sa zica DA. Adica ce rost mai are sa pui as voteze 500 de oameni dupa ce ai intrebat 8 mil ce vor. Si daca la referendum majoritatea decide ca Base tre' sa fie in continuare presedinte, parlamentu' ce ar trebui sa faca? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(TMihai @ 20 Apr 2007, 16:20) Si daca la referendum majoritatea decide ca Base tre' sa fie in continuare presedinte, parlamentu' ce ar trebui sa faca? Ce scrie-n Constituția pe care prolly ai votat-o! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Va certati / ne certam aici pe tema suspendarii lui Basescu, insa tot asupra noastra se va rasfrange totul. Nu este nici infrangerea lui Basescu si nici victoria Parlamentului. Pe de o parte este victoria lui Patriciu (reprezentat de marioneta de Tariceanu) si a lui Voiculescu, iar pe de alta parte este inca o palma data poporului roman. Sperante de vremuri mai bune naruite inca o data (speram ca intrati in UE ne vom intoarce fata spre Occident) de luptele date intre grupurile de interese. Spunea bine Florin Calinescu ca tara e condusa de petrol, gaze, economie subterana etc. Si mare dreptate are.
Si, pentru ca circul sa continue, sper ca Basescu sa revina la conducerea tarii si sa dizolve parlamentul. De amorul circului.... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 20 Apr 2007, 15:30) Ce scrie-n Constituția pe care prolly ai votat-o! ![]() Pbl e ca am votat NU. Era si scandalul cu armata inca obligatorie. Si nici nu vreau sa-mi amintesc cum s-a desfasurat votarea si atunci. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 20 Apr 2007, 16:34) Si, pentru ca circul sa continue, sper ca Basescu sa revina la conducerea tarii si sa dizolve parlamentul. De amorul circului.... Speri degeaba! Că e destul de greu să facă asta, d.p.d.v. constituțional. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ascult Parazitii si a inceput "Fuck you Romania!". Zau ca se potriveste la situatie:
vreau sa dau bani falsi de pomana sa fac trafic legal cand stati geana vreau sa fac politica ma cheama datoria sloganul meu electoral e: fuck you romania din 10 vibratii, 9 sunt negative, descarc pareri subiective cand n-am alternative nu sunt o papusica mica pe baza de ac vreti sa faceti ceva pt mine faceti infarct ironizez presedentia, satirizez politia constant incerc sa-mi depasesc conditia stresant financiar va ruinez armonia azi platforma program devine Fuck you Romania la parlament iei masa cu 60.000 portii duble aveti reduceri si cand mergeti la curve vezi pe tv judecatori la curul gol dansand nasol fara control dupa o supradoza de prostamol mori in spital pe hol daca te accidenteaza serios un politist matol votati coruptia, publicitatea decide cine inca 4 ani de acu ucide minti lucide ceri de la mine ce nu-mi poate de nimeni si stiu ca tre' sa menti dorinta de a trai putem discuta elevat sau sa ne dam in cap in **** sa ramanem corecti nu pare elevat vreau sa dau bani falsi de pomana sa fac trafic legal cand stati geana vreau sa fac politica ma cheama datoria sloganul meu electoral e: fuck you romania in aceste vremuri tulburi ridic mainile in cluburi si in colturi de blocuri unde o ardem toti in focuri inebuneste primaria, politia, presedentia cand tot mai multi striga "fuck you romania" o sa o luam la m. u. i. e. in u. e. repede deci cum sa ne pese de p. s. d. ah? vad popi hoti, beti morti, nu poa' sa se abtina trag de **** pustoaice in timp ce se inchina privesc cu lupa cum imi sare in brate supa cand se aud manele de la taranul de deasupra n-am dat jos de pe steag stema sa fim condusi de minti luminate cu lanterna guvernul a omis nepermis ce a promis din nou nici azi nu stie cat costa o cartela de metrou copii consumatori in scoli de corn + lapte in scupt timp egal seringi + vene sparte statul frate, te rupen **** te dezbraca ma doare-n **** atata timp cat pielea mea alba inca ma imbraca si.... si toti se poarta de parca sunt adormiti, poftiti un scaun electric sa va odihniti vreau sa dau bani falsi de pomana sa fac trafic legal cand stati geana vreau sa fac politica ma cheama datoria sloganul meu electoral e: fuck you romania |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
andu911, confunzi destituirea cu suspendarea. Procedura spune ca daca prezidentul face prostii, parlamentul se intruneste si voteaza daca e nevoie sa-lnevoie sa-l schimbe sau nu. In cazul in care parlamentul considera ca presedintele ar trebui destituit, il suspenda pana la organizarea referendumumului (maxim 1 luna) ca sa nu mai faca prostii. Dupa 1 luna, poporul merge la urne si spune daca e de acord cu schimbarea lui sau nu, Daca poporul e de acord, atunci presedintele e destituit. Daca nu, i se reactiveaza pozitia.
Parlamentul voteaza exact ceea ce spui tu "este sau nu nevoie de referendum?". Si asta a votat si ieri: nene, facem referendum. Perfect: il suspendam pe prezident si incepem sa strangem bani pt referendum. Nu vad unde ma contrazic eu. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
MirceaMM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Afirmatia de mai sus "Poporul l-a votat pe Basescu in 2004" este discutabila.
Basescu a avut 3 milioane si ceva de voturi din 18 milioane de posibili votanti!!! Asta dpdv "absolut". Dpdv "relativ", diferenta de voturi in favoarea lui Basescu fata de al doilea clasat a fost de numai 1 suta de mii si ceva de voturi. De ce nu s-a dat curs plangerii penale depuse chiar de Basescu, ref la frauda electorala? Ne putem gandi la orice, inclusiv la faptul ca aceasta suta de mii de voturi... cine stie, poate nu ar mai fi iesit la a doua numarare!!! Este drept ca putea sa aiba si 1 singur in vot in plus si era suficient ca sa fie el alesul. Dar oare a avut acel vot? |
--------------------
Ford
Mondeo
2007
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
TMihai |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca nu va place in Romania va recomand o 'cura' de 6 luni in o tara din UE, in care sa va descurcati de capul vostru, fara prieteni, rude etc. acolo, si pe urma mai vorbim.
Truisme de genul 'toti politicienii sunt corupti', 'tara e condusa de economia subterana' nu spun nimic. Rezultatul referendumului va vorbi de la sine si parerea mea e ca este prea multa furtuna pentru un biet pahar cu apa. |
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
TMihai
pentru ce ai postat poza cu vacaroiu? ahh n-ai gasit una cu base calarind-o pe udrea... This post has been edited by daciafan: 20 Apr 2007, 16:09 |
--------------------
/
/
/
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE Daca referendumul nu-l demite pe presedinte, trebuie dizolvat Parlamentul? Textul din Tratatul lui Iorgovan [...]suspendarea presedintelui Traian Basescu: daca populatia voteaza impotriva suspendarii, Parlamentul ar trebui dizolvat. Motivul - pierderea legitimitatii in fata celor care i-au votat. [..]Senatorul PSD Antonie Iorgovan, in Tratatul de Drept Administrativ, editia 2006, sustine ca “un eventual refuz al poporului de a vota demiterea Presedintelui echivaleaza cu un vot de blam la adresa Parlamentului, adica cu retragerea sustinerii”. Contactat de HotNews.ro, senatorul Antonie Iorgovan a declarat ca textul nu constituite decat “o ipoteza teoretica”. Discutia priveste legitimitatea ramasa unui Parlament care a votat pentru suspendarea presedintelui, vot urmat de refuzul electoratului de a sustine acest punct de vedere la referendum. [..] In acest caz, am avea de-a face cu un Parlament al carui vot este, practic, invalidat de popor. Iorgovan se dezice de comentariul privind dizolvarea Parlamentului Autorul Tratatului de Drept Administrativ (Editura All Beck, editia 2006), senatorul Antonie Iorgovan, scrie, la pagina 334 (Volumul I), referindu-se la reconfirmarea Presedintelui prin referendum: “Tocmai de aceea, suntem de parere ca fata de spiritul Articolului 2 din Constitutie, un eventual refuz al poporului de a vota demiterea Presedintelui echivaleaza cu un vot de blam la adresa Parlamentului, adica cu retragerea sustinerii. Chiar daca in Constitutia noastra nu exista un text expres ca in Constitutia Austriei intr-o interpretare sistematica, ce are la baza structurarea principiilor edificiului constitutional (a - principiile generale, prevazute de Titlul I, b - principiile comune drepturilor si libertatilor fundamentale, prevazute de Capitolul I din Titlul II, c - principiile de functionare a institutiilor republicii si d - principii ale diferitelor servicii publice si sectoare de activitate), vom putea sustine ca retragerea increderii poporului trebuie sa conduca, logic, la alegerea unui nou Parlament”. Contactat de HotNews.ro, senatorul Antonie Iorgovan a declarat ca textul nu constituite decat “o ipoteza teoretica”. Iorgovan a explicat faptul ca acest comentariu - aparut in prima editie a Tratatului, se referea la Constitutia din 1991 E doar un punct de vedere. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Chiar unul foarte interesant si destul de pertinent. La fel de pertinent ca si acel punct de vedere prin care un presedinte care a fost demis de popor prin referendum sau care a renuntat la functia de presedinte nu ar mai trebui sa aiba voie sa candideze la aceasta functie.
Insa, intr-adevar, un foarte interesant punct de vedere... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DragosP |
![]()
|
Asta ne omoară pe noi nene: interpretările și normele de aplicare ale legilor emise de hahalerele din parlament.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MirceaMM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate trece peste Parlament. O lege oarecare (facuta de Parlament, oricate hahalere ar fi acolo) trebuie respectata de toti.
De exemplu condusul autoturismului sub influenta alcoolului ( ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2007
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Codul rutier, chiar asta nou isi are radacina in cel de prin anii 60 si ceva...
Nu stiu ce a adus parlamentul ACESTA nou cu adevarat in acel cod rutier. Una e institutia parlamentara, impotriva careia nu-i nimeni si alta sunt oamenii care se afla acolo in acea institutie. Oamenii aia daca nu te reprezinta pot fi schimbati. Institutia ramane. Poti respecta institutia dar oamenii din acea institutie pot gresi, pot fi rai, pot fi rau intentionati si asa mai departe. This post has been edited by DigitalScribe: 20 Apr 2007, 17:01 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Fratilor,un sondaj de opinie pentru coana Lenuta Cocos Udrea nu facem?Ea stie bine dedesupturile politice
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(MirceaMM @ 20 Apr 2007, 16:48) Nu se poate trece peste Parlament. O lege oarecare (facuta de Parlament, oricate hahalere ar fi acolo) trebuie respectata de toti. De exemplu condusul autoturismului sub influenta alcoolului ( ![]() probabil esti de acord si cu taxa lui tariceanu , care tot de parlament a fost adoptata. nu tot ce scoate parlamentul e moral sau merita respectat.. dar.. stii cum e cu hotia: nu te apuca de furat ca ai concurenta puternica (guvernul si parlamentul). Si in plus sunt foarte gelosi: urasc concurenta ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce sa ardem ma? Tre o prinzi mai inainte. In schimb ea jubileaza acuma. Ieri o vedeam zambind in fata camerelor de luat vederi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
base creste la noi in sondaj...accentuat...intr-o saptamina a crescut vreo 12 la suta...
de aseara pina azi aproape 2%....61.12% are acum ![]() il sustin pe base ca asa am eu chef...si asta e o motivatie foarte puternica ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Apr 2007, 17:07 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ole ole marinelu' nu mai e, sa golim paharele....de bucurieeeee
![]() ![]() ![]() mai incepe bey razbelu' ala civil odata sau ba ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A renuntat la demisie, cu toate ca acum ceva vreme se batea cu pumnul in piept ca va demisiona in 5 minute de la demitere, motivand binele poporului.
Asta spune multe despre caracterul lui, este un fatarnic, si un las, un om fara cuvant. Cand Tariceanu a renuntat la demisia propusa, a fost criticat si sanctionat de Basescu, acelasi comportament penibil il are el insusi acum. Un NU categoric din partea mea la referendum ! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bre, CTP mai are oleaca si-si trage un glont in cap de ciuda laugh.gif
Olteanu cu gurita lui proasta a zis textual "Guvernul trebuie sa promoveze o lege privind alegerile alticipate ale unui presedinte". Daca tu ai fi cu pistolul unui la timpla si tocmai ai auzi la radio ca se legalizeaza impuscarea oricui dar doar in cap, cum te-ai simti? Go Base, Go Base, pe ei, pe ei, pe mama lor! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ma voi tot n-ati inteles ca daca nu iese Basescu, iese Becali
Ce-l critica ei pe Basescu, de parca ar mai fi vreo 20 de super-candidati la presedentie. Tot pe Basescu o sa-l votati, de voie de nevoie. ![]() This post has been edited by andu911: 20 Apr 2007, 18:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
macar e un om de cuvant...
asta nu inseamna ca il sustin. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Suuuuuuuuuuuper, ne vedem la vot, super tare, vroiau astia sa-i pregateasca faza aia cu imposibilitatea de a mai candida, e super adevarat basescu. Un adevarat gambler omu asta, merge pe suspendare, clanu corleone s-a ars
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
andu911 |
![]()
|
Si-acum ei speculeaza, cica vezi domne nu s-a tinut de promisiune. E vai. S-a razgandit. Si ce daca. Are voie, e dreptul lui.
Acum ei o dau pe partea cealalta, ca e imoral sa se razgandeasca. |
--------------------
-
-
-
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:04 |