pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu alte cuvinte latra corlionii pe toate posturile, e interesanta tonalitatea, inceput oarecum cald, oarecum pro, ca intr-un final sa-l roada ca pe zgarci.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca aveam posibilitatea ...faceam 5 milioane de tricouri cu FAN BASESCU...le vindeam ca piinea calda si stringeam primul milion de euro
![]() un da hotarit la referendum....pun pariu pe o lada de bere cu cine vrea ca la referendum base obtine intre 70 si 80 la suta de voturi.... dupa ce revenim la cotroceni vom face noi un referendum...cu o intrebare simpla.... sunteti de acord cu dizolvarea parlamentului in vederea desfasurarii alegerilor anticipate??? da sau nu... haide base haide base haaaidee!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Apr 2007, 19:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
Nu cred ca sunt mai multi prosti,decati au fost in piata cara sa poarte ticouri cu "FLOTA E LA MINE".
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
Bravo Base. cu hotii de comunisti de la PSD/PRM/PC/PNL nu poti lupta fair play. Daca demisiona, presidentul era mincat, asta era clar. Degeaba se "lauda" Geoana ca nu modifica legea, Bogdan Olteanu spusese clar ca ei urmau sa faca o lege noua. In aceste conditii, ma rugam ca Base sa nu demisioneze. Ma bucur ca da dovada de real-politik si ca nu a facut-o. Voi mobiliza toti prietenii si vom merge toti la referendum. La fel sa faceti si voi, pt. ca trebuie sa dovedim (50% + 1) ca presedintele are cu adevarat sprijinul poporului. Sa vedeti ce o sa-l atace la tv asa-zisii comentatori, sa vedeti zoaie ce arunca in el, nu conteaza eu nu ma mai uit la tv 30 de zile. Il iert pt. ca nu si-a tinut cuvintul. A facut-o cu adevarat in interesul tarii. La mitinguri si la vot, fratilor, ca ne-am saturat de comunisti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FireChief @ 20 Apr 2007, 19:59) dupa ce revenim la cotroceni vom face noi un referendum...cu o intrebare simpla.... sunteti de acord cu dizolvarea parlamentului in vederea desfasurarii alegerilor anticipate??? Am mai spus și o să mai spun: nu se poate! Citiți constituția și nu interpretați după cum vrea mușchii cerebrali ai voștri că nu merge chiar așa! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
iti mai spun o data...ba se poate...
nu exista limitare in a intreba poporul suveran daca la intrebarea vreti regat 60 la suta din electorat zice da se modifica constitutia si se face regat....daca se aproba republica prezidentiala trebuie modificata constitutia si facuta.... cu muschii mei cerebrali ti-am mai raspuns ca poporul conduce prin reprezentanti sau direct in cazul referendumului... unde ramasesem....aaaaa.. haide base haide base haideee! ![]() v-am pupat ne vedem la vot! This post has been edited by FireChief: 20 Apr 2007, 19:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
axy89 |
![]()
|
Un comunicat de ultima ora al unei Case de productie muzicala,anunta boborul rrrroman ca cei mai mai manelisti,vor face campanie pentru TATAL LOR.El este singurul presedinte care a dansat toata vara pe muzica lor.Ei,cu asa sustinatori,mai cred si eu ca va avea votanti, FARA NUMAR,FARA NUMARRRRRRRRRRRRRR.!!!!
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Oricum ma bucur ca nu isi mai da demisia Basescu si nu le mai face jocul la cuplul Geoana&Voiculescu.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
FireChief |
![]()
|
uraaaaa!!!
haide base haide base haaaideee!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihail75 @ 20 Apr 2007, 19:06) Voi mobiliza toti prietenii si vom merge toti la referendum. La fel sa faceti si voi, pt. ca trebuie sa dovedim (50% + 1) ca presedintele are cu adevarat sprijinul poporului. Sa vedeti ce o sa-l atace la tv asa-zisii comentatori, sa vedeti zoaie ce arunca in el, nu conteaza eu nu ma mai uit la tv 30 de zile. Il iert pt. ca nu si-a tinut cuvintul. A facut-o cu adevarat in interesul tarii. La mitinguri si la vot, fratilor, ca ne-am saturat de comunisti. Chiar asa fratilor up you go din fotoliile alea confortabile si la vot cu voi!!!!!!!!!! .......apropos, duminica avem miting ![]() QUOTE(FireChief @ 20 Apr 2007, 19:14) Yeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FireChief @ 20 Apr 2007, 20:14) iti mai spun o data...ba se poate... nu exista limitare in a intreba poporul suveran Poți întreba boborul inclusiv dacă-o vrea odată pe Nuți. Inclusiv ce vrei tu. Da' nu se poate dizolva (slavă Domnului, de nici un președinte) parlamentul în felul ăsta. Citește Constituția, am mai spus-o! QUOTE Dizolvarea Parlamentului ARTICOLUL 89 (1) După consultarea președinților celor două Camere și a liderilor grupurilor parlamentare, Președintele României poate să dizolve Parlamentul, dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare și numai după respingerea a cel puțin două solicitări de învestitură. (2) În cursul unui an, Parlamentul poate fi dizolvat o singură dată. (3) Parlamentul nu poate fi dizolvat în ultimele 6 luni ale mandatului Președintelui României și nici în timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgență. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Daca tot mergeti la miting, strigati ceva si impotriva taxei de inmatriculare.
Daca nu strigati iar zice Tariceanu ca taxa este in interesul Romaniei si ca poporul isi doreste asemenea taxa. ![]() *** adaugat de moderator: ai un warn pentru bataie de joc .. *** |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
mihail75 |
![]()
|
pina si cel mai marunt peremist stia ce i se pregateste lui Base. ia vedeti aci:
"AGENTIA DE PRESA MEDIAFAX: Deputatul PRM Marcu Tudor a declarat, vineri, la Ploiesti, ca toate partidele parlamentare, exceptand PD si PLD, au convenit sa modifice Legea referendumului si Legea electorala, in sensul de a li se interzice persoanelor care au ocupat o functie publica din care au fost suspendate sa mai candideze. "Pun pariu cu electoratul ca Traian Basescu nu-si va da demisia fiindca nu risca ca in trei luni sa se intample doua lucruri pe care le-am convenit toate partidele: modificarea legii referendumului si cea a legii electorale, in sensul interzicerii de a mai candida celor care au fost suspendati. Spre exemplu, daca un primar a fost suspendat din functie, nimeni nu-i ia dreptul de a candida pentru alta functie, dar nu pentru aceeasi functie pe care a ocupat-o si din care a fost suspendat", a afirmat deputatul PRM, citat de corespondentul MEDIAFAX. El a mai spus ca reprezentantii PSD, PRM si cei ai PC au discutat, de principiu, ca, in cazul in care vor avea loc alegeri prezidentiale anticipate, sa existe un candidat unic la functia de presedinte al celor trei formatiuni politice." |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Am vazut cati dintre noi au fost sau nu de acord cu suspendarea lui Base! As fi curios, daca s-ar putea face un poll prin care sa vedem cati dintre noi ar fi de acord cu dizolvarea parlamentului, adica exact acea adunatura de asa zisi politicieni, care, manati de interese marunte si conjucturi favorabile au suspendat un presedinte ales de 5 milioane de fraieri!
Apropos, va place imaginea actuala a romaniei? Presedinte - N. Vacaroiu Premier - C.P. Tariceanu - reprezentant al celor 15% dintre romani, sustinut de UDMR, PSD si PRM Presedinte Senat - Taracila, PSD Presedinte Deputati - B. Olteanu - acelasi PNL Nu fac parte din niciun partid, dar lista asta de mai sus mi se pare jignitoare pt. un popor care l-a dat pe eminescu, enescu si multi altii care au facut cinste tarii asteia! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
mihail75 |
![]()
|
inca una, ce arata adevaratele intentii ale PSD-ului. una spun la tv, alta fumeaza.
http://www.romanialibera.ro/a93017/psd-vre...-seful-dna.html |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu nu inteleg de ce se striga atat pentru baselu. Cat borfasul de tariceanu a schimbat-o pe Monica Macovei de la justitie a iesit cineva in strada? Sau pe Razvan Ungureanu de la externe? A, pardon, ma scuzati: mai stie cineva in ce zi s-au intamplat astea fara sa dea pe google?
Cei care il sustineti pe base in momentul asta o faceti doar fiindca suntem in pozitia de a alege raul cel mai mic. Cand persoane cu adevarat capabile si puse pe treaba au disparut din posturi nu a facut nimeni nici un scandal. Baselu e deocamdata exemplul tipic de cioban troglodit numai bun de a mana o turma de oi. Din punctul asta de vedere, si in lipsa unui rege, behehecali e mai calificat sa-i ia locul, fiindca e oier de meserie, nu? Va rog ca cei care il sustineti pe baselu pana in panzele albe sa nu ne acuzati pe noi, ceilalti, de lipsa spiritului civic, ci eventual doar de lipsa spiritului de turma. Eu unul prefer deocamdata sa stau pe margine cu o bere si-o samanta sa vad ce se intampla, apoi mai vedem ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mihail75 |
![]()
|
adip, nu te face ca nu stii. pentru monica macovei s-a iesit in strada, insa nu a fost mobilizarea de ieri, miza fiind mai mare. nu denatura.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(mihail75 @ 20 Apr 2007, 21:06) adip, nu te face ca nu stii. pentru monica macovei s-a iesit in strada, insa nu a fost mobilizarea de ieri, miza fiind mai mare. nu denatura. Esti unul din putinii care mai tin minte asa ceva, bravo ![]() Problema mare la noi nu e la presedinte, parlament sau guvern. Problema mare la noi e in justitie, ori timp de 17 ani de zile foarte putini din varful institutiilor statului, e.g. Monica Macovei, au miscat vreun deget pentru reforma in justitie. Atat baselu cat si taxiceanu si restul jegurilor de acolo au sustinut-o pe Macovei doar de frica vesticilor. Cum s-au vazut cu sacii in caruta, adica intrati in ue, jet fa betivo de-aici! Ce pretentii de corectitudine sa am de la bashescu cata vreme el sfideaza o tara intreaga cu casa nationalizata din str. Mihaileanu si conducand baut in ciuda tuturor celor pe care tot el ii chemase sa il filmeze cum bea cu fotbalistii si behehehecali? Un asemenea om are tupeul fenomenal ca, dupa ce a facut pana acum, sa sustina: "ma intorc catre popor"! Stii ce? Daca s-ar intoarce cu fundul parca m-ar tenta sa-i dau un numar! Pentru mine baselu e un capitol terminat. Daca din '90 incoace am votat serios in timp ce majoritatea ii vota in bascalie pe comunisti, s-ar putea ca la urmatoarele alegeri sa votez si eu in bascalie. E dreptul meu si cu siguranta il voi folosi ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(colombina29 @ 20 Apr 2007, 20:43) Am vazut cati dintre noi au fost sau nu de acord cu suspendarea lui Base! As fi curios, daca s-ar putea face un poll prin care sa vedem cati dintre noi ar fi de acord cu dizolvarea parlamentului, adica exact acea adunatura de asa zisi politicieni, care, manati de interese marunte si conjucturi favorabile au suspendat un presedinte ales de 5 milioane de fraieri! ...l-am facut...si am vazut ca il mai facuse daciafan inainte ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Apr 2007, 20:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(colombina29 @ 20 Apr 2007, 20:43) dizolvarea parlamentului, adica exact acea adunatura de asa zisi politicieni, care, manati de interese marunte si conjucturi favorabile au suspendat un presedinte ales de 5 milioane de fraieri! Sa nu uitam ca si hahalerele din parlament sunt tot alesi de popor. Nu uninominal cum ar trebui, ci pe liste de partid, dar s-a votat pentru ei. Ia ghici: CINE i-a votat? |
--------------------
*
*
|
FireChief |
![]()
|
vroiam sa spun ceva....ce oare?
aaa.... haide base haide base ...haidee!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 20 Apr 2007, 21:34) haide base haide base ...haidee!!! ![]() Emil, tu ești? (Boc ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 20 Apr 2007, 20:26) Ce pretentii de corectitudine sa am de la bashescu cata vreme el sfideaza o tara intreaga cu casa nationalizata din str. Mihaileanu si conducand baut in ciuda tuturor celor pe care tot el ii chemase sa il filmeze cum bea cu fotbalistii si behehehecali? Taci tu ca tocmai asta da bine la bobor,sa fii "cool"!Ce conteaza cat furi si ce afaceri subterane faci atata timp cat dai bine din gura,ii condamni pe comunisti,ca de tu nu ai fost,ai aterizat de pe alta planeta,sa strigi la altii ca fura ca sa nu te vada pe tine si exemple ar mai fi....Dar e "cool" sa fii in mijlocul multimii si sa ii manipulezi cum vrei tu si sa le razi in nas si sa nu te mai intereseze de ei dupa ...... Vom vedea ce va face pentru bobor dupa ce va fi reales...sa vedem peste cativa ani daca se va schimba ceva fata de acum.Eu zic ca....foarte putin,asta ca sa nu zic nimic. Baselu... ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi ati uitat o chestie sau poate o omiteti involuntar.
Alianta DA (PD+PNL) nu a castigat alegerile ci PSD. Alianta a fost alcatuita dintr-un partid de stanga (PD, desprins din FSN) si unul de dreapta (PNL), teoretic imposibil ca ea sa reziste, ceea ce s-a si intamplat. PSD ul i-a lasat sa se destrame, el de fapt nepierzand decat alegerile din 1996... Ca fapt divers, pana si becali si-a dat seama cat de pervers e basescu... daca un om cu o inteligenta precara si-a dat seama de acest lucru, ma mir cu in continuare sunt prostiti pe fata o gramada de oameni cu pretentii intelectuale... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
axy89 |
![]()
|
Revin cu informatie de ultima ora. A fst terminat cantecul,se afla la imprimarea pe CD iar de azi poate si gasit la tarabele electorale.
Titlul cantecului : "MARINARE TURMENTAT,TE-AI FACUT IAR DE C_C_T" |
--------------------
dacia1310
model 1994
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Imi pare rau, stimabile vis-a-vis, guvernarea nu se face de catre cei care castiga alegerile, ci de catre cei care au sustinere parlamentara! Asta se intampla peste tot in lume, in democratiile civilizate, unde exista mai mult de 2 partide politice! Cred ca iti imaginezi ce-ar fi fost sa guverneze PSD singur, in minoritate, cu base president si cu geoana prim ministru! Cred ca era o pierdere de timp! Si nu de asta avea nevoie romania in cei 2ani cat aveam la dispozitie ca sa aderam la UE! Si mai e ceva: in politica nu rezista aia dusi la biserica! Dovada - poate cel mai onest politician roman din toate timpurile - emil constantinescu! parerea mea, hac, ca tot e la moda !
This post has been edited by colombina29: 20 Apr 2007, 22:12 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:13 |