DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 40 41 42 43 44 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

DragosP
post 21 Apr 2007, 14:35
Post #1231

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(andu911 @ 21 Apr 2007, 15:31)
Eu totusi zic, ca nu suntem chiar asa idioti.

Sper să nu fie așa, cu toate că am îndoieli: vezi de ex. actuala configurație a parlamentului.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C.C.
post 21 Apr 2007, 15:16
Post #1232

Membru

Group: Members

absolut corect, dragos!
cine spune ca nu suntem un popor de "stupid people"? la fel ca americanii, sau francezii acum, sau altii. uitati-va ce se intampla in lume. sistemele in care "poporul" (moralist si atoatestiutor) alege presedintele, nu aduce decat imbecili la putere. de ce? pt.ca "poporului" ii place sa fie mintit, ii place demagogia, ii plac cei care se bat cu pumnul in piept, chiar daca nu fac nimic. si, ia ghici, ce fel de oameni ajung sa castige? evident, cei care intrunesc conditiile de mai sus. si astfel de oameni, dupa ce ajung la putere, vor mai multa putere, ajungand sa forteze legi sau incercand chiar lovituri de stat!
aceste sisteme politice sunt cele mai pacatoase si li se datoreaza, de altfel, inclusiv un razboi mondial.
ia spuneti, intereseaza pe "popor" ce platforma politica are ala de-l voteaza? ce politica externa sau interna vrea sa faca? daca are de gand sa respecte legile, sau daca se pricepe la ele, etc.? intereseaza pe dracu. habar n-are "poporul" de asa ceva. poporul vrea numai barbati cu "cohones". cu mana forte. adica, tot un soi de dictatori.
iar la noi, credeti-ma, oamenii sunt atat de nemultumiti de cum o duc, incat tendinta de extremism politic are toate sansele sa reuseasca. si cand spun extremism politic, ma refer la cei care nu vor sa joace dupa reguli, ba vor sa le schimbe chiar nedemocratic.
inchei cu ce spunea bunica-mea pe vremea cand il alegea pe iliescu:"ioi, da ui ce fain vorbeste..!"
cam asa si voi cu basescu asta. va tot uitati in gura lui, de parca ar fi mantuitorul neamului. uite, in mod paradoxal, pun pariu ca un comunist notoriu ca vacaroiu o sa fie mai echilibrat decat basescu. si o sa fie liniste. si poate se-apuca si astia de treaba. si poate nu mai rade lumea de noi si cu dosul.
cam aici ne-a adus "presedintele-jucator". ce sintagma tampita..

--------------------
Renault Espace IV 2004 - abxxxx
scopul NU scuza mijloacele!
+
andu911
post 21 Apr 2007, 16:36
Post #1233

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Bai fratilor m-ati spart cu linistea asta. Eu de-aia il votez pe Basescu, ca nu imi place sa vad liniste in politica. In Romania nu e voie sa fie liniste in politica.
Nu stiu de ce va deranjeaza ....parca s-ar certa la voi in sufragerie.

Sau asa o fi spiritul romanului....de fiecare data cand m-am certat cu cineva, a trebuit sa vina al 3-lea sa ne spuna sa incetam. De ce sa incetez cand trebuie sa imi spun parerea ? N-am inteles-o niciodata pe-asta....Orice roman e peace-maker. Pai de-aia n-am avut niciodata un razboi de cucerire si am stat deoparte ca oile, platind tribut in stanga si in dreapta.

V-au bagat in cap jigodiile alea de la PSD si PC treaba asta cu liniste liniste liniste... 17 ani s-au inteles ca fratii si au guvernat in liniste si tot in 17 ani n-au facut nimic pentru tara.

Romania a intrat in UE cu Basescu presedinte asa ca nu mai ziceti ca se uita urat Europa la noi, din cauza lui Basescu... Asta e alta aberatie marca PSD.
Iar in ultimele zile, toate ziarele straine l-au comentat numai de bine pe Basescu.

This post has been edited by andu911: 21 Apr 2007, 16:43

--------------------
- - -
+
Amedeus
post 21 Apr 2007, 16:46
Post #1234

Membru cu Logan

From: TM

Pai, peste 30 de zile va fii un referendum in care se stabileste daca Basescu va fii demis, nu alegeri ! Cred ca alegatorul va raspunde cu "da" sau "nu" , nu va putea scrie pe biletel pe cine vrea presedinte. radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
AlexV
post 21 Apr 2007, 18:12
Post #1235

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

QUOTE(a4tech01 @ 21 Apr 2007, 13:28)
si cum de esti asa sigur??ti-a spus  mama omida? laugh.gif
sa ne reamintim totusi,matematica spune:
totalul votantilor :18 milioane
votantii lui Basescu 3 milioane si ceva.
Calculeaza si tu 100 impartit la 6 si daca procentul ala inseamna "poporul",eu nu mai comentez nimic.
*

Pai iti "calculez" eu si e foarte foarte simplu. Matematic ai dreptate. "Electoral" nu ai deloc dreptate.
La vot nu s-au prezentat 18 milioane de alegatori, niciodata, nici pt iliescu nici pentru constantinescu.
Numarul ala X de alegatori pe care i-a avut Basescu reprezinta mai mult de jumatate din voturile valabil exprimate. Restu prin absenta de la vot ies din calcul. Aici intrevine vorba aia, te duci la vot, votul tau conteaza. asta e partea de alegeri, proces electoral.

Daca vorbim de sondaje, atunci se iau de ex. 2000 de oameni din toate categoriile si paturile sociale (teoretic) si vezi ce iese.

Concluzia este: da poporul il vrea.

Parlamentarii din coalitia antibasescu au declarat ca daca la referendum nu se valideaza decizia lor, ei incep iar procedurile de suspendare. bun asa.

Inca o intrebare, de data asta mi-o adresez mie, celor care il sustin pe basescu si celor care nu il sustin, pentru ca nu are legatura cu basescu. Unde e agentia aia pentru integritate si ce s-a intamplat cu legea lustratiei? De ce a fost respinsa? Parlamentul are alte interese decat cele ale poporului. Pot sa "vina la servici" cand e vorba de interesul lor (pro sau contra lui base) dar in rest absenteismul e in floare.

Later edit:
Felix motanul este un comunist, lucru stiut de toti si confirmat de cnsas. el a condus comisia de ancheta si este unul dintre liderii coalitiei antibase. Nu vi se pare ciudat?

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
a4tech01
post 21 Apr 2007, 18:42
Post #1236

Membru incepator

Bine frate,ai dreptate
Evident ca parlamentul are alte interese.
Eu zic sa se faca un referendum si pt votul uninominal odata cu cel ptr basescu.

This post has been edited by a4tech01: 21 Apr 2007, 18:44

--------------------
nu am ** **
+
FireChief
post 21 Apr 2007, 19:20
Post #1237

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

QUOTE(a4tech01 @ 21 Apr 2007, 13:34)
Sa votam pe Becali.
*

radmasa.gif ...aaaa de-asta erai

QUOTE(DragosP @ 21 Apr 2007, 15:20)
Aici mare adevăr ai grăit; de multe ori la tine se pare că logica nu mai contează... wink.gif
*

domnule dragosp...eu nu m-am referit la dumneavostra,cu nimic,vad ca incepeti asa unele afirmatii la limita jignirii...sau pe care eu le consider jignitoare...
eu o sa va ignor ,nu de altceva,dar ,eu nu imi aduc aminte sa va fi jignit cu ceva...si am dramul de inteligenta necesar sa ocolesc oamenii de o anumita factura...
atacati ideile si nu persoanele...e o prevedere de bun simt...dar unde nu e...
halal exemplu...
se pare ca ...atita puteti...pacat...
base se apropie de 62%
haide base haide base haidee! boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif

This post has been edited by FireChief: 21 Apr 2007, 19:25

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
DragosP
post 21 Apr 2007, 21:08
Post #1238

Nu zic nimic...nou

QUOTE(AlexV @ 21 Apr 2007, 19:12)
Pai iti "calculez" eu si e foarte foarte simplu. Matematic ai dreptate. "Electoral" nu ai deloc dreptate.

E discutabil dacă are sau nu dreptate; cert este că dacă el n-are dreptate, atunci nici formularea "e dorit de popor" nu e adevărată, right?

...Parlamentul are alte interese decat cele ale poporului. Pot sa "vina la servici" cand e vorba de interesul lor (pro sau contra lui base) dar in rest absenteismul e in floare.

Later edit:
Felix motanul este un comunist, lucru stiut de toti si confirmat de cnsas. el a condus comisia de ancheta si este unul dintre liderii coalitiei antibase. Nu vi se pare ciudat?

Asta e altă problemă, rezultată din modul în care a votat "poporul".

QUOTE(FireChief @ 21 Apr 2007, 20:20)
domnule dragosp...eu nu m-am referit la dumneavostra,cu nimic,vad ca incepeti asa unele  afirmatii la limita jignirii...sau pe care eu le consider jignitoare...

Așa cum l-ai pus la punct pe klaus (faza cu șoricelul) țin să-ți atrag atenția, domnu' pompieru' șef că nick-ul meu e DragosP.
În ceea ce privește afirmația pe care o consideri jignitoare, îmi pare rău, sunt cuvintele tale și n-am făcut decât să-ți dau dreptate!

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
2dor
post 21 Apr 2007, 21:17
Post #1239

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Si mai e trist ceva, foarte trist, a fost vineri seara la B1 TV la Nasul un parlamentar Pavelescu cred ca era de la PNTCD, care tipa din gura de sarpe impotriva lui Basescu. Mai era un tip de la Cotidianul care i-a spus lui nea Pavelescu ca poporul i-a votat pe parlamentari si ca ei slujesc poporul. Sa vezi ce indignat era Pavelescu de asta, nu le e rusine, pai de aia ii doare in popou de noi, ca ei cand se vad acolo gata doar de ei ii intereseaza. Sincer am ramas masca de ce a spus Pavelescu ala.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
FireChief
post 21 Apr 2007, 22:14
Post #1240

mda....sa mergem mai departe...miine e miting la piata constitutiei....
vor iesi... legionarii,ciumecii si ...minerii biggrin.gif sa protesteze...orice numai oamenii obisnuiti nu...ca nu-i asa suntem obisnuiti sa negam si sa ignoram realitatea...
se vor clarifica lucrurile si pentru cei ce arunca cu fumigene la propriu si la figurat...pentru a disimula adevarul....se va lumina cerul in clasa politica si atunci multi vor aparea in adevarata lor hidosenie...
bunul simt,corectitudinea si dreptatea vor triumfa...in ciuda si in pofida celor care lupta pentru a tine tara asta in ignoranta...
tara asta stie unde e greseala si o va corecta...
astept in continuare partener la pariul ca base cistiga la referendum sustinerea a 70-80 la suta din electorat...
va e tema nu....ca asa se va intimpla?!!...ca alta concluzie nu pot trage...
astept ca dreptatea si adevarul ....sa invinga...si sunt foarte convins ca asa va fi...
v-ati intrebat vreodata de ce poporul asta prost...asa cum il numea un moderator...il sustine pe basescu...??!!...pentru ca poporul stie unde e greseala si stie sa aprecieze oamenii,care vor sa faca ceva,care se bat cu sistemul chiar daca pierd tot...
geoana spunea ca daca e repus de popor si daca va fi cazul...asa cum a fost "cazul" si acum...il vor suspenda din nou...
ma distreaza "prostanacul"( cum l-a numit iliescu...conducatorul de mineriade...), delireaza si isi inchipuie ca poate face in tara asta orice...
lucrurile,cu ajutorul votului popular vor reveni la normal,si apoi va trebui sa vedem ce facem cu acesti politicieni care reprezinta altceva decit poporul romin....lucru care se va dovedi la referendum...si cei care au incercat modificarea legii referendumului de 4 ori ca sa termine un om,incalcind constitutia asa cum a constat curtea care a dat verdict de neconstitutionalitate,cei care cind base era la primarie au modificat de 8 ori legea administratiei locale luindu-i aproape tot si transferind la sectoare.toti acestia....vor avea de decontat cite ceva...

cu speranta ca pozitiile noastre vor fi facute in limita respectului reciproc si a colegialitatii,cu bun simt si fara a face aprecieri la adresa eventualelor persoane care au alte optiuni politice,v-as ruga un singur lucru....sa nu uitam sa fim amabili...nu costa nimic!
multumesc!

domnule DragosP,imi cer scuze daca v-ati simtit jignit de faptul ca eu v-am scris nickname cu litere mici,nu asta a fost intentia mea...acest aspect a aparut din lenea mea de a apasa caps-ul...daca imi cititi posturile veti vedea ca scriu de regula numai cu litere mici...de lene nu de altceva...
inca o data imi cer scuze daca acest lucru v-a deranjat...cit despre expresia domnu' pompieru' șef ....apreciez ca ea este o dovada de respect extraordinara mai ales datorita apostrofului repetat...va anunt ca inteleg directia in care bateti,dar avind in vedere ca asta e ocupatia mea si ca sefu' ala chiar are corespondent in realitate nu pot sa sper decit ca in relatiile noastre ,de pe acest forum, in care absolut intimplator eu sunt simplu user si dumneavoastra datorita calitatilor dumneavoastra sunteti moderator,sa primeze respectul reciproc si condescendenta necesara...
cel putin din partea mea asa va fi...

This post has been edited by FireChief: 21 Apr 2007, 23:24

--------------------
+
andu911
post 21 Apr 2007, 22:14
Post #1241

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Spunea cineva pe-aici ca Adriana Saftoiu l-a lasat pe Basescu si acum saracu e singur. Nu stiu si nici nu ma intereseaza de ce si-a dat demisia, doar am vazut ca dupa demisie era la o emisiune cu Cristoiu la Antena 3.
Nu mi se pare normal sa dai fuga la dusman sa dai cu papagalu...

--------------------
- - -
+
aphophis
post 21 Apr 2007, 23:20
Post #1242

Membru autentic

am si eu o intrebare. din cate stiu eu presedintele nu are voie sa fie membru de partid. In lege nu se spune ca un presedinte interimar are un alt statut decat cel al unui presedinte normal. nu trebuia nea vodkaroiu sa-si dea demisia? ca parca constitutia asa ii cere.. ca el zicea ca nu are de gand sa faca asta

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
FireChief
post 21 Apr 2007, 23:25
Post #1243

tara asta e condusa de ....vacaroiu....
unde am ajuns!!!!

--------------------
+
aphophis
post 21 Apr 2007, 23:28
Post #1244

Membru autentic

asta e, insa vreau sa stiu daca nu cumva constitutia e una pentru toti. credeam ca respectarea ei nu e facultativa pentru nimeni. Asa ca, am inteles ca nea vodkaroiu trebuia sa-si dea demisia odata ce a devenit presedinte.. nu a facut-o pana acum. de ce?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Kunt
post 22 Apr 2007, 00:08
Post #1245

Membru lenes

QUOTE(FireChief @ 22 Apr 2007, 00:25)
tara asta e condusa de ....vacaroiu....
unde am ajuns!!!!
*

S-a inlocuit un betivan cu altul... biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
C.C.
post 22 Apr 2007, 00:16
Post #1246

Membru

[quote=andu911,21 Apr 2007, 16:36]
Bai fratilor m-ati spart cu linistea asta. Eu de-aia il votez pe Basescu, ca nu imi place sa vad liniste in politica. In Romania nu e voie sa fie liniste in politica.
Nu stiu de ce va deranjeaza ....parca s-ar certa la voi in sufragerie.

pai, pt.noi nu e nici o problema. sa-si dea in cap unii la altii, ca nu ma intereseaza. DAR, uite ca pe altii ii intereseaza. si ne scad rating-ul de tara, leul o ia la vale, investitii mai greu, lucrurile incep sa se complice. si daca ma afecteaza la buzunar, pe mine- cetatean roman, atunci, nu mai imi convine circul. intelegi? ca altfel.. sa-i ia naiba pe toti.
de fapt, e vorba de echilibru politic. daca in tara e haos, bine n-o sa ne fie. si-atunci, ma-ntreb ca toata lumea. care-i solutia? ori dispare "presedintele-jucator" si vine altul mai domolit si mai echilibrat, ori dizolva parlamentul (numai ca asta inseamna intoarcerea cu 20 de ani in urma si nu-mi place deloc). io nu stiu cati ani aveti voi, dar eu tin minte cum este intr-o dictatura. si, sincer sa fiu, nici varianta moderna (cea ruseasca) de republica prezidentiala, nu-mi place. tot a semi-dictatura suna.
uite, sa-mi explice cineva de ce in epoca basescu ar fi mai bine decat acum. ca eu sunt dispus sa inteleg. nu sunt fanatic impotriva lui basescu, dar ce a facut asta nu e bine. pai, ce politician intreg la cap iese pe post si ii face pe parlamentari tampiti in fata? chiar presupunand ca ar avea dreptate (desi ma indoiesc ca toti sunt tampiti). pai, in momentul ala, s-a dus naibii orice bruma de diplomatie. iar scandalul e gata.
parlamentul- asa, plin de smecheri si lichele cum e, trebuie sa functioneze. stiti de ce? ca sa avem ce schimba democratic, la vot.
daca pretul pt.stabilitate e plecarea lui basescu, atunci, duca-se! mai ales ca nu-i vreo alba-ca-zapada, in care sa ai incredere 100%. iar povesti de genul "..daca pleaca asta se darama tara.." am mai auzit si despre altii (macovei de ex.) si iaca nu s-a daramat nimic..

--------------------
+
AlexV
post 22 Apr 2007, 01:28
Post #1247

Admin?

Group: Admin

hai ma, cu investitiile va invit sa va plimbati prin zona baneasa, central park, planorama, asmita gardens, cotroceni mall ... mai am vreo 20 de exemple doar in zona bucurestiului si vedeti daca sta vreun muncitor. nu se prabuseste economia, nu incepe razboi civil.

tocmai l-am vazut pe ponta la tv in reluare, cum ca principala lor treaba e acum sa il schimbe pe tariceanu si pe ala de la DNA. wow.

si eu imi pun aceeasi intrebare ca si aphophis, nu trebuie sa isi dea demisia votcaroiu?

in loc sa schimbe legea camerelor si votul sa fie public ei vor sa faca legi de moment. votul parlamentarilor trebuie obligatoriu sa fie public. un om (in cazul votului uninominal), sau un partid (in cazul de fata) este trimis in parlament pentru un program. daca el voteaza contrar nu credeti ca trebuie sa stim toti? din absolut toate partidele au votat impotriva legii lustratiei, desi s-au laudat cum ca ei sustin aceea lege.

cine sa "faca gat" pentru toate nergulile parlamentului si ale guvernului daca nu presedintele? ar fi trebuit sa fie ca pe vremea lui nastase si iliescu, liniste si pace. bravo.

C.C. parlamentarii chiar sunt tampiti. pot sa iti dau cel putin 100 de exemple, incepand cu nepoata noricai nicolai, din coalitia DA si terminand cu mizeria facuta de Vadim in parlament la condamnarea comunismului. basescu nu e perfect, dar e o voce care incearca sa sparga cochilia in care sau "alesii statului".

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
a4tech01
post 22 Apr 2007, 04:47
Post #1248

Membru incepator

radmasa.gif radmasa.gif
Cica "ne e teama ca va castiga Basescu".Pe unii ii "doare" in sireturile de la pantofi daca castiga Basescu sau nu.

This post has been edited by a4tech01: 22 Apr 2007, 05:54

--------------------
nu am ** **
+
anpop
post 22 Apr 2007, 08:32
Post #1249

Sef de pisica!

dat fiind ca am auzit nenumarate variante "juridice"...poate e vreun jurist care sa ma lamureasca si pe mine ce se va intampla exact dupa referendum.....ca nu cred ca se vor prezenta 50+1 la urne....base' isi reia postu'....se merge pe legea referendumului...mai ia vreo decizie curtea constitutionala...?!

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
crirem
post 22 Apr 2007, 09:04
Post #1250

Membru incepator

Basescu va redeveni presedinte cu drepturi depline. Poporul il iubeste si il vrea la Cotroceni. Parlamentul va fi taxat de catre popor, deoarece a votat impotriva vointei lui.
Lumea il vrea Basescu, de aceea a iesit in piata Universitatii si va iesi si azi la miting.

--------------------
Dacia SuperNova Rapsodie 2001 - B52SFM
+
FireChief
post 22 Apr 2007, 09:05
Post #1251

din cauza reformelor lui tariceanu in justitie si schimbarea ministrilor care practic au bagat romania in uniune pe ultimii metri adica blaga si macovei....si ce se aude ca au baietii destepri in plan schimbarea lui morar si kovesi...se pare ca vom avea o mare problema la raportul de tara din iunie...
ce parere aveti de ciurli-burli aia doi care sunt in locul lui blaga si macovei....???...aici va fi o mare problema?
eu cred ca se vor prezenta peste jumatate la referendum...
daca nu se interpreteaza asa...noi parlament l-am suspendat pentru...voi poporul nu v-ati prezentat ,deci nu va intereseaza sa-l suspendam definitiv...deci ....revine base....de mentionat ca nu sunt jurist,dar mi se pare un rartionament de bun simt...
o noua zi in care aceasta tara e condusa de psd si vacaroiu....si de iliescu....!

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 09:06

--------------------
+
C.C.
post 22 Apr 2007, 09:25
Post #1252

Membru

QUOTE(AlexV @ 22 Apr 2007, 01:28)
C.C. parlamentarii chiar sunt tampiti. pot sa iti dau cel putin 100 de exemple, incepand cu nepoata noricai nicolai, din coalitia DA si terminand cu mizeria facuta de Vadim in parlament la condamnarea comunismului. basescu nu e perfect, dar e o voce care incearca sa sparga cochilia in care sau "alesii statului".
*

sunt convins ca ai dreptate. dar si eu pot sa-ti dau exemple (nu chiar 100 ca nu stiu atatia tongue.gif ) de parlamentari care mi se par absolut ok. de ex. bogdan olteanu, crin antonescu, hai sa-l pun si pe geoana, berceanu eventual, plus altii care nu-mi vin in minte acum. pai n-or fi chiar toti tampiti, nu?
iar cu ratingul de tara si investitiile, vorbesc serios. se pare ca instabilitatea politica va determina pana la urma si una economica. plus ca, daca se tot cearta, cand mama lor mai fac si treaba? si, stiti cum e in administratie. daca sef nu e.. nimic nu e. ori sefii au alte treburi- sa se certe.
intrebarea e, care-i rezolvarea? ca, daca peste o luna vine iar basescu si o luam de la capat cu scandalurile (si io cred ca el le declanseaza voit) atunci sa stii ca nu-mi convine sa platesc din buzunarul meu chestia asta.
mai ales ca eu nu cred ca merita. vi se pare ca basescu asta a facut altceva in afara de scandal? sau e cineva atat de naiv incat sa creada ca basescu va opri furturile la care a participat inclusiv el? mai ganditi-va.
lucrurile astea se vor rezolva in ani de zile, dupa ce se vor schimba generatii intregi. inclusiv generatia noastra, care, ne place sau nu, tot o generatie de "descurcareti" suntem. poate ca la un nivel mai mic, dar asa e.
astea se vor rezolva numai in timp. nu de pe azi pe maine, cu bata si toporul, cum ne sugereaza basescu.

--------------------
+
FireChief
post 22 Apr 2007, 09:44
Post #1253

base creste in continuare....62.15%il sustin...

--------------------
+
C.C.
post 22 Apr 2007, 09:51
Post #1254

Membru

da, poate il ajunge pe hitler care avea 99%.
asta tot nu inseamna ca ce face el este bine.

--------------------
+
FireChief
post 22 Apr 2007, 09:59
Post #1255

daca avea 25 la suta spuneati ca nu are sustinerea populara,daca are 62% spuneti ca ajunge ca hitler....cunoastem...
nu a spus nimeni ca tot ce face el este bine....un singur argument....pentru ce face are sustinere populara....doar asta se pune intr-o democratie reprezentativa in care politicienii trebuie sa reflecte vointa populara.....se pare ca acum parlamentarii reflecta vointa personala sau a sefilor de partid sau a intereselor politice si economice ale acestora....ori in situatia asta avem o problema...un om care reflecta aspiratiile poporului e suspendat de unii care sunt de mult rupti de realitati si de asteptari...
dar se vor rezolva si astea...
vacaroiu va convoca csat pentru legile sigurantei nationale...au inceput sa-si manifeste puterea ...de urmarit ce vor mai face...

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 10:03

--------------------
+
C.C.
post 22 Apr 2007, 10:04
Post #1256

Membru

pai tocmai asta spuneam mai sus. vointa "poporului" de care vorbesti, l-a adus cu cativa ani in urma pe vadim in finala cu iliescu. de-aia zic ca nu prea mai pun pret pe luciditatea acestui popor, care nu e expert nici in politica interna, nici in cea externa, dar pe care poti sa-l minti cum vrei ca sa-ti atingi scopurile. intelegi?

--------------------
+
DragosP
post 22 Apr 2007, 10:07
Post #1257

Nu zic nimic...nou

QUOTE(FireChief @ 22 Apr 2007, 10:59)
nu a spus nimeni ca tot ce face el  este bine....un singur argument....pentru ce face are sustinere populara....

Pentru a putea considera acest poll ca fiind să zicem reprezentativ, ar trebui să știm câți membri are forumul (pe partea de DC eventual, pentru că este la o secțiune vizibilă din DC), câți membri sunt activi și eventual alte "mici" amânunte.
Altfel, este vax albina.
Cu siguranță că sunt alții mai pricepuți ca mine în ale sondajelor pentru a ne da mai multe amânunte.
DAR, repet, chiar și așa (62,15%) nu înseamnă absolut deloc că este o.k. pentru popor. Înseamnă doar că e un tip popular, șmecheraș, cu ceva simț (discutabil) al umorului, care place așa (în actuala conjunctură) mulțimii.
Că unii poate mai ascultă ceva din mesajul lui politic, e altă mâncare de pește.

Și Hitler, când a venit la putere era pe val, gândiți-vă la asta.
Și Iliescu, în '90 a avut un scor zdrobitor, gândiți-vă și la asta.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
FireChief
post 22 Apr 2007, 10:13
Post #1258

@ cc
e parerea ta ...eu iti spun ca acest popor are si luciditatea si inteligenta de a alege corect...asa cum a facut-o si cu vadim...ascensiunea lui in turul 2 a fost un semnal dat de popor politicienilor...cum e si cu becali acum....dar tot poporul i-a luat lui vadim sansa de a deveni presedinte...
vezi...poporul are intotdeauna dreptate....pentru ca tara asta e condusa de mine de tine,de ceilalti prin reprezentantii nostri alesi sau direct in cazul referendumului...
atunci cind vedem ca acesti reprezentanti nu ne mai indeplinesc asteptarile,o parte din noi,intimplator majoritara,avem dreptul sa solicitam,ca lucrurile sa fie puse la punct...
tara e condusa de popor.....se uita mult prea repede acest principiu....nu de unii care fac aliante politice pe care eu le consider homosexuale politic...adica impotriva firi...
stii ce a reusit basescu sa faca....a deschis ochii acestui popor referitor la imperfectiunile sau chiar aberatiile din constitutie,cu privire la anomaliile din viata politica si cu privire la o discutie care trebuia clarificata de mult...republica parlamentara sau prezidentiala....lucru care in constitutia actuala este un amalgam de prevederi contradictorii aflate la sursa conflictelor...sa nu uitam....iliescu-nastase,constantinescu-radu vasile si altele...
@ DragosP ...
Nimeni nu a spus ca acest poll e reprezentativ la nivel national....dar poate fi luat ca un punct de plecare...pina una alta e un argument solid in dezbaterea de pe topic....reprezinta parerea forumistilor interesati de subiect...
pina una alta multimea....decide,si e corect asa!
"Cuvântul referendum sau plebiscit, cuvânt originar din limba latină, substantiv neutru în limba română (un referendum, două referendumuri), este folosit pentru a desemna procesul de consultare directă a cetățenilor unei țări în legătură cu un text de lege de o importanță cu totul deosebită sau asupra unei situații de importanță națională. Referendum-ul sau plebiscitul este o formă de democrație directă."

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 10:30

--------------------
+
DragosP
post 22 Apr 2007, 11:18
Post #1259

Nu zic nimic...nou

QUOTE(FireChief @ 22 Apr 2007, 11:13)
@ DragosP ...
Nimeni nu a spus ca acest poll e reprezentativ la nivel national....dar poate fi luat ca un punct de plecare...pina una alta e un argument solid in dezbaterea de pe topic....reprezinta parerea forumistilor interesati de subiect...

Aici nu sunt de acord cu tine, până nu vedem care este reprezentativitatea (chiar la nivel de forum) a celor care au "votat" sau a celor care au scris aici.
Cât despre definiția referendumului: e corectă. Dar, constituțional, nu se poate pune problema dizolvării parlamentului, înțelege odată!
Că e Constituția scrisă prost, că cei care au conceput-o au avut anumite interese, este altă discuție.
Că prevederile constituționale privind demiterea președintelui (nu a marinelului în special) lasă loc de multe interpretări, iar sunt de acord (vezi partea cu avizul CC și abaterile "grave").
Ce vreau să spun este că nu-mi inspiră încredere un Președinte care vede paiul din ochiul altuia, da' bârna din al lui nu, asta apropos de oligarhi, țepe, corupție, subiecte pe care se bazează discursul său politic. Atâta timp cât nu iei în dinți decât pe Patriciu și grupurile lui de interese, iar de Cocoș, Stolojan, Rafo, Slatina etc nu zici nimic, numai imparțialitate și corectitudine nu mi se pare.
În rest, noi să fim sănătoși și fără probleme, că au alții grijă să ni le facă!

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
2dor
post 22 Apr 2007, 11:25
Post #1260

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Da Berceanu, Geoana, Crin Antonescu, Iliescu, Tariceanu si altii nu sunt prosti, dar majoritatea daca nu toti sunt cu interese si din ce spun par prosti cateodata.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 22:41
Forum Renault