pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da. iar aberatia cu impozitul forfetar a fost cireasa de pe tort...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Min Finante a apreciat la 100.000 nrul firmelor care in anul 2008 au avut o cifra de afaceri de sub 200 euro. Pe astea le plangeti voi?
This post has been edited by vijelie: 17 Dec 2009, 19:44 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chestia aia cu forfetarul a fost facuta in maniera Stahanovista. Trebuiau sa se faca ca muncesc, ca pe 22 la TVR. Dar ceva impotriva evaziunii trebuie facut. Incepind cu TVA-urile lu' mogulul si terminind cu cele 600.000.000 impozit ale lui patriciu
@Vijelie: perfect de acord cu tine.Cu 300 E pe an nu poate trai nici un aurolac, deci firma aia ori maninca kkt, ori trebuie inchisa. This post has been edited by corbex: 17 Dec 2009, 19:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Incapacitatea de a detecta si sanctiona evaziunea fiscala tine tot de performantele native ale bugetarilor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Dec 2009, 20:43) Chestia aia cu forfetarul a fost facuta in maniera Stahanovista. Trebuiau sa se faca ca muncesc, ca pe 22 la TVR. Dar ceva impotriva evaziunii trebuie facut. Incepind cu TVA-urile lu' mogulul si terminind cu cele 600.000.000 impozit ale lui patriciu ca sa combati evaziunea trebuie in primul rand sa ai un sistem de taxare si impozitare corect. din cate stiam eram campioni la inventat taxe si impozite, una mai tampita ca alta. in contrapartida, multi cauta cai de evitare a lor. daca nu ar face asa ceva multe firme ar trage oblonul a doua zi. e concurs, cine fura mai tare, statul sau intreprinzatorul. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
|
|
vijelie |
![]()
|
Au aia din nordul Europei niste taxe de lesini:
http://ec.europa.eu/taxation_customs/resou...ull_text_en.pdf Si nu intamplator au si cel mai ridicat nivel de trai. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Vrei sa citim acum pdf-ul ala de 391 de pagini?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Ma indoiesc ca Libertatea i-a facut vreun rezumat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sp!ke |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Nu scrie nimic de impozitul forfetar.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vijelie @ 17 Dec 2009, 21:01) nu fi rau acum, dar este si in engleza(ingreuneaza pentru mine citirea lui, ca nu stapanesc foarte bine limba) si mai si jongleaza cu niste termeni "tehnici" ca itr si ssc. e multa informatie si trebuie acordat mult timp ca sa intelegem ce este acolo. cel putin in cazul meu ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vijelie |
![]()
|
Rau as vrea sa fiu cu cretinii din mass-media locala care ne asasineaza cu stiri mondene, in timp ce lumea din jur isi vede de treburile REALE.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE "Guvernul va avea în vedere un mix de măsuri pentru a atinge această țintă", a declarat pentru Gândul Andreea Paul (fostă Vass), consilierul pe probleme economice al premierului desemnat Emil Boc. Iar reducerea cheltuielilor se poate face "fie prin aplicarea legii pensiilor, a salarizării unice și a restructurării agențiilor, fie prin trimiterea în concediu fără plată a bugetarilor un număr de zile în fiecare lună", a explicat ea. (Din Gandul, link postat mai sus)Adica? Fie se aplica legile, fie trimitem oamenii asa, arbitrar, in concediu fara plata? Si ce-i aia "un mix" de masuri? Nu ne mai incap cuvintele din limba romana? Andreea Vass asta nu e cumva tzoapa aia care invita pe oricine are macar o idee economica sa ia cina cu ea? |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vijelie @ 17 Dec 2009, 19:43) Min Finante a apreciat la 100.000 nrul firmelor care in anul 2008 au avut o cifra de afaceri de sub 200 euro. Pe astea le plangeti voi? Adica asta zice inginerul Pogea... QUOTE(vijelie @ 17 Dec 2009, 19:45) Incapacitatea de a detecta si sanctiona evaziunea fiscala tine tot de performantele native ale bugetarilor. Spre deosebire de cei din mediul privat care merita toti statui in buricul targului pentru onestitate. corectitudine, etc... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
Pana una alta, bietul Pogea fuse ministru si nimeni nu i-a contrazis afirmatia.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Dec 2009, 19:24) 1.000.000 investitie presupune o cladire de o anumita marime, niste utilaje, niste mijloace de transport, niste oameni care sa se ocupe de toate astea. Ce venituri trebuie sa ai pe an ca sa platesti, sa zicem, 50 de oameni? Cita marfa trebuie sa vinturi ca sa scoti banii astia? Marfa si serviciile vinturate formeaza cifra de afaceri. In functie de marimea ei, platesti sau nu forfetar. Daca impozitul pe profit e mai mic decit forfetarul, il platesti pe acesta. in planu ala de afaceri, daca ai presupus ca in primii 2-3 ani nu faci profit, atunci ai prevazut si sursele pentru acoperirea tuturor cheltuielilor. Daca nu le-ai prevazut, era mai bine daca nu te apucai de afaceri. Nu toti sint buni la asta. Unii pot fi doar chibiti. Ca mine ![]() Pai in planul de afaceri a prevazut ca isi recupereaza investitia in 5 ani si abia apoi sa inceapa sa castige, tot in planul ala de afaceri a prevazut ca nu trebuie sa plateasca impozit pe profit timp de 5 ani, dar nu stia ca vine Boc prim-ministru si Pogea ministru de finante. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(xcss @ 17 Dec 2009, 15:33) asta e bancul cu moartea mica, cu coasa, care suna la usa: "am venit dupa hamster!" |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Exact!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vijelie @ 17 Dec 2009, 19:23) Hai sa depasim momentul, the future sounds great: http://www.gandul.info/news/exclusiv-in-20...de-zile-5187898 Anul viitor, România trebuie să taie trei miliarde de euro din cheltuielile publice pentru a se încadra în țintele FMI. Riscurile ar putea veni însă din cauza retragerilor de bani de pe piața autohtonă. O sa ma plictisesc tot spunand "I told you so" si "Sa traiti bine" peste cateva luni! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(kato @ 17 Dec 2009, 17:27) [...] si oricum boc o sa trebuiasca sa faca niste treburi urate tare, ca disponibilizarea multor bugetari. toti suntem constienti ca daca era neamtu premier tot trebuia sa faca niste chestii total neplacute poporului[...] Asa cum intr-o institutie in ultimii ani s-au angajat NUMAI membri PDL (nu spun care, incearca sa ma crezi pe cuvint) probabil ca se vor concedia non-pdl. Daca era Klaus, poate concedia altfel (nu sint sigur dar macar in teorie era o sansa). QUOTE(radian @ 17 Dec 2009, 18:42) [...] 1. A declansat un razboi complet inutil impotriva bugetarilor. Voi toti cei care va udati pe voi de placere ca Boc taie in carne vie, dati-mi macar un singur exemplu din cei care acum un an aveau salarii sau pensii nesimtite si acum nu le mai au, I2. n plus, a doua mare realizare a lui Boc este impozitul forfetar. Consecinta directa - numarul firmelor care si-au incetat actitvitatea in 2009 este de 4 ori mai mare fata de 2008. 1. Daca se aplica si promulga CORECT acea lege unica salariile alea nesimtite ar fi trebuit sa scada si sa creasca altele. Ei, bine, vine mindrul boc si spune ca alea mari stau pe loc pina vor putea creste in schimb nici alea mici nu cresc. QUOTE(Sp!ke @ 17 Dec 2009, 18:47) I-a spune-mi cate din firmele alea aveau profit? Daca e s-o luam logic, o firma ce nu are profit, n-ar trebui sa functioneze... nu? Teoretic da. Numai gindeste asa: am familia mea in acea minifirma. Inchid bilantul pe 0, deci nema profit. In schimb, un an de zile am dat SALARII la 5-6 oameni, am platit darile catre stat, am avut 5-6 locuri de munca, etc. Fara firma aia cu 0 voi avea 5-6 someri platiti din buget, voi avea impozit, cas, cass, somaj neplatite la buget. In plus, vom avea marfa fara miscare. Corect, sint firme care consecvent declara "minus" ca sa nu plateasca impozit dar..cind dai o lege, da-o bine creata, sa nu te poti ascunde in spatele unor scapari. La asta trebuia sa gindeasca maretul guvern boc. This post has been edited by diaconuliviu: 18 Dec 2009, 08:12 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vijelie |
![]()
|
@diaconuliviu
Klaus Iohannis a facut parte din proiectul PSD+PNL si nu imi aduc aminte sa-l fi auzit vreodata vorbind despre concedieri in sectorul bugetar. De fapt, niciodata nu a zis nimic concret, doar ca e rodul iubirii natiunii. Pe Geoana mi-l amintesc ca refuza categoric aceasta optiune, o tot dadea inainte cu echitatea sociala, bani la toata lumea, subventii etc. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 18 Dec 2009, 08:10) Teoretic da. Numai gindeste asa: am familia mea in acea minifirma. Inchid bilantul pe 0, deci nema profit. In schimb, un an de zile am dat SALARII la 5-6 oameni, am platit darile catre stat, am avut 5-6 locuri de munca, etc. Fara firma aia cu 0 voi avea 5-6 someri platiti din buget, voi avea impozit, cas, cass, somaj neplatite la buget. In plus, vom avea marfa fara miscare. ![]() Insa un "asistat social" e mai usor de manevrat si mai util in preajma alegerilor. Nu de aia cateva sute de euro impozit forfetar il durea pe contabilu' de la marmosim, alta era tinta! QUOTE(Sp!ke @ 17 Dec 2009, 19:52) Daca ne uitam cati angajati la privat posteaza in timpul serviciului numai pe acest forum vedem ca nu se poate vaita nimeni ca la patron nu mai ai aer de atata munca! This post has been edited by vi_escu: 18 Dec 2009, 12:18 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu nu vad nimic rusinos in a munci mai putin si a castiga mai mult.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sp!ke |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 18 Dec 2009, 09:10) ................ Teoretic da. Numai gindeste asa: am familia mea in acea minifirma. Inchid bilantul pe 0, deci nema profit. In schimb, un an de zile am dat SALARII la 5-6 oameni, am platit darile catre stat, am avut 5-6 locuri de munca, etc. Fara firma aia cu 0 voi avea 5-6 someri platiti din buget, voi avea impozit, cas, cass, somaj neplatite la buget. In plus, vom avea marfa fara miscare. Corect, sint firme care consecvent declara "minus" ca sa nu plateasca impozit dar..cind dai o lege, da-o bine creata, sa nu te poti ascunde in spatele unor scapari. La asta trebuia sa gindeasca maretul guvern boc. Cu mentalitati de genul asta... nu o sa mai ajungem din urma tarile Europei. Eu ma fac ca muncesc (profit zero), statul se face ca asigura asistenta sociala (daca eu nu platesc taxe si impozite, de unde sa-mi dea?)... intr-un cuvant, suntem demni de mila. Daca si neamtul ar gandi ca noi s-ar duce dracului economia germaniei. N-ar fi mai bine sa muncim, sa avem profit, sa dam si statului (ca altfel nu se poate) si pe urma sa ne ridicam cu pretentii? Ia spune-mi ce salarii dai tu la minifirma aia? 600 lei pe cartea de munca si inca 1000 pe facturi fictive? crezi ca asa ajungi sa te dezvolti? Ti-as sugera ca in loc sa-ti consumi energiile in a ocoli plata impozitelor, sa ti le consumi in gasirea de noi oportunitati de afaceri, si in loc de 5-6 oameni sa angajezi 20-30... @vi_escu. Daca eu stau la privat, inseamna ca nici bani nu primesc, asa ca nu vad rostul comentariului tau. |
--------------------
Dacia
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu e obligatoriu sa declari profit.
Cata vreme isi plateste darile si scoate din somaj niste oameni, jos palaria! This post has been edited by vijelie: 18 Dec 2009, 12:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 07:46 |