pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acolo-s unguri, da-i dracu', nu cotneaza!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
in multe tari cu apa calda folosirea cianurilor in exploatarea aurului e interzisa. Pe de alta parte Romania este singura tara in care minele de aur dau faliment fara sa fi epuizat in prealabil resursele din subsol. In unele zone se intampla ca minerii sa smulga aurul cu tarnacopul din peretele minei. Cu atata aur in zona si Gura Barza & Co. dau faliment.
Eu nu sunt de acord cu Rosia Montana din simplul fapt ca nu sunt de acord cu orice tip de exploatare miniera de suprafata. Pe langa asta tara noastra se cheama Romania, unde nu se face nimic ca la carte. O sa se intample pana la urma un accident ecologic din cauza neglijentei si incompetentei |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce au facut astia ma, nu i-au dat lu' Nutsi niciun minister?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba da, turismu'. Acu' cu o noua denumire si o noua prezentare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Merced: Acum i-au dat si fondurile europene pe mana ca bonus!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Marty |
![]()
|
Lu' Ridzi nu-i dadura ministeru' inapoi?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu m-am mai uitat la "meciuri", da' imi zisese un amic ca nu mai are minister Nutsi.
This post has been edited by Merced: 19 Dec 2009, 13:44 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io zic sa fim cuminti....
![]() http://www.youtube.com/watch?v=GRBgDByec7M This post has been edited by kog: 19 Dec 2009, 15:42 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Dec 2009, 11:55) Pai nu mai bine ii dai dracu pe toti miticii, concitadinii tai? QUOTE(kog @ 19 Dec 2009, 12:15) Cu folosirea masinii esti de acord? Tablaria din caroserie creste cumva in copaci? Carburantii sunt cumva extrase naturale din fructe de padure? Nu va mai imbatati cu apa rece. Omul modern este dependent de industria extractiva. Iar industrie extractiva fara poluare nu exista. Daca vreti sa vedeti arealuri afectate de exploatarea miniera irationala nu trebuie sa cautati poze pe internet, e suficient sa faceti o vizita in Gorj sau in Valea Jiului, dar astea intra la categoria "cadouri" lasate de regimul comunist... In alta ordine de idei, cand vorbim de o exploatare miniera, problema nu se pune in a accepta sau nu riscul unei poluari, ci in a face o evaluare de risc, a pleca din start cu idea ca un anumit grad de poluare este inevitabil si mai ales in a ne asigura ca cel care face exploatarea, de voie sau de nevoie, va lua si masurile necesare pentru recuperarea zonelor afectate. Iar, cel putin la acest din urma punct, ar merita analizat mai atent ce au facut pana acum cei de la Rosia Montana. Nicio exploatare miniera, aflata sub patronajul statului roman, nu-si permite nici macar sa viseze la masuri de ecologizare de genul celor pe care cei de la Rosia Montana le fac deja ca sa inlature efetele poluarii lasate de minele statului roman, acum aflate in stare de faliment... QUOTE(Garett @ 19 Dec 2009, 13:26) Ministerele nu prea au multe de spus in ceea ce priveste fondurile structurale... This post has been edited by radian: 19 Dec 2009, 19:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Mircea-Badea-Injurat-De-Oamenii-Lui-Basescu
initial am crezut ca este o intamplare ce a avut loc la Antena3... abia dupa ce am auzit limbajul folosit mi-am dat seama cat de nesimtiti pot sa fie unii; asta e, traim in Romania... ![]() This post has been edited by membru_DC: 19 Dec 2009, 21:09 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
toti suntem niste marionete
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 19 Dec 2009, 19:45) Cica de oamenii lui Basescu... Da, sigur, Basescu a trimis sa fie injurat Marele Atotstiutor ce doar tampenii evidente spune, de parca isi pune cineva capul cu o asa Eminenta. Imi plac comentariile cum ca daca il prinde badea vai ce bataie ii va da "insultatorului". Ma bucur ca in subconstient si fanii Geniului de Mahala isi dau seama cam ce caracter se ascunde dupa costumul badea. Asa jurnalist, asa politicieni. Sta perfect printre "in puii mei" si ciutacu. Cate un guta de revelion, o dezbracata la tradati in dragoste si avem cadrul perfect pt un miniZeus. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Afara ploua...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Dec 2009, 18:56) Cum sa-i dea dracu pe mitici cand ei fac 50% din PIB si fara sa scurme pamantul subventionati. In alta ordine de idei base a fost validat si inca nu s-a castigat la 6 din 49.Oare cu ce ocazie sa corespunda castigarea lozului cel mare? |
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
Nea Bulan, textul pe care l-ai citat era o replica in acelasi registru la o remarca rautacioasa a lui Marty...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Stiu dar mai pun si eu un pic de gaz pe foc ca de e iarna grea.Ai luat bilet la 6 din 49 vezi poate castigi ca s-ar putea sa ai nevoie in urmatorii 5 ani sub memorialul base!
|
--------------------
a
b
c
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Votam, pe cat posibil, oameni, nu tabere.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
bine i-a facut
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
radian |
![]()
|
Baiat de treaba Basescu asta, nu-i uita pe cei care l-au ajutat la greu. De exemplu, pe Teodor Baconschi cel care i-a umplut tolba cu voturile capsunarilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
voi aveti impresia ca daca iesea pesedeul, peneleul, udmr-ul, png-ul, nu incepeau aia sa-si recompenseze clientela politica si finantatorii?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(vijelie @ 18 Dec 2009, 08:40) @diaconuliviu Klaus Iohannis a facut parte din proiectul PSD+PNL si nu imi aduc aminte sa-l fi auzit vreodata vorbind despre concedieri in sectorul bugetar. De fapt, niciodata nu a zis nimic concret, doar ca e rodul iubirii natiunii. Pe Geoana mi-l amintesc ca refuza categoric aceasta optiune, o tot dadea inainte cu echitatea sociala, bani la toata lumea, subventii etc. EU l-am auzit si vazut la tv pe Geoana spunind ca se va incerca nu concedierea ci externalizarea serviciilor gen IT din primarii. Adica IT-istii merg afara, isi fac firma si DACA mai cistiga licitatia aia, mai lucreaza cu acea unitate, daca nu da forfetaru' si gata. QUOTE(Sp!ke @ 18 Dec 2009, 12:39) 1. Cu mentalitati de genul asta... nu o sa mai ajungem din urma tarile Europei. Eu ma fac ca muncesc (profit zero), statul se face ca asigura asistenta sociala (daca eu nu platesc taxe si impozite, de unde sa-mi dea?)... intr-un cuvant, suntem demni de mila. 2. [...] Ia spune-mi ce salarii dai tu la minifirma aia? 600 lei pe cartea de munca si inca 1000 pe facturi fictive? crezi ca asa ajungi sa te dezvolti? Ti-as sugera ca in loc sa-ti consumi energiile in a ocoli plata impozitelor, sa ti le consumi in gasirea de noi oportunitati de afaceri, si in loc de 5-6 oameni sa angajezi 20-30... [...] 1. Cum ti-a mai raspuns cineva, nu doar impozit pe profit se plateste intr-o firma cu profit 0. Dar se pare ca citesti din alte carti sau alte parti. 2. Nu am afirmat ca am firma, am scris "gindeste asa:", adica trimiteam la o supozitie. In plus, acolo spuneam si ca sint multe firme care merg pe "-" pt a ocoli taxele. Pe undeva le dau dreptate, la fiscalitatea de la noi.. Apoi, mai usor cu acuzele. Daca stii vreo firma in situatia aia care ocoleste "dezvoltarea natiunii" cum te bati cu pumnu-n piept, "da-o-n git". Dar nu acuza in nestiinta. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
@diaconuliviu. ... las-o moarta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 02:00 |