pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
intr-adevar, un citat bun, sunt mandru de el
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu nu cred ca trupele alea merg nesolicitate. Sunt convins ca americanii au nevoie de trupe acolo, din moment ce situatia a inceput sa se imputa in afgasnistan,
Daca americanii au nevoie de trupe suplimentare in Afghanistan n-au decat sa trimita! in timp ce unele tari se retrag. Tocmai, unele tari isi retrag trupele pentru ca situatia se impute, noi suntem mai "dastepti" si le suplimentam! Din punctul meu de vedere e k, nu am nimic impotriva sa mearga soldati acolo, pentru ca in esenta pentru asta exista soldati: ca sa participe la razboaie, daca tara hotarateste ca e nevoie de ei Care tara? basescu e TARA mai nou? De ce nu face un referendum ca tot face pentru orice prostie, de ce nu si pentru asta? A, cand nu foloseste scopurilor sale electorale un referendum este inutil! de ce e cheltuiala inutila moncher? Parerea mea e ca cheltuiala inutila e sa tii aiurea soldati, doar ca sa faca inviorarea de dimineata. Soldatii sunt acei "bugetari de lux" pe care ii ai si te rogi la Dumnezeu sa n-ai nevoie de ei! Nu ii irosesti drept carne de tun in razboaiele altora. Fara suparare dar cred ca gresesti. Conteaza mai mult experienta unor lupte reale, unor teatre de operatiuni reale, decat faptul ca vezi doamne noi suntem la munte si ei sunt in desert. SI oricum daca nu ma insel, afganistanul nu inseamna doar desert, parca aveau si ei o gramada de tinuturi muntoase. Sau cel putin asta am vazut prin filmele cu rambo Tinuturile alea muntoase tot desertice sunt iar noi trimitem vanatori de munte, instruiti sa lupte in paduri intr-o zona in care localnicii au vazut copaci in filme. pai de unde stii tu ca , cheltuim acolo sute de milioane de euro? Ai vreo sursa? Oricum parerea mea e ca banii investiti in soldati care participa la o lupta reala, sunt cei mai bine cheltuiti bani. Spre deosebire de bani aruncat pe curul unor generali care se ocupa doar cu umplerea paharului de vodca.. "Soldatii trimisi in Afganistan si Irak ne-au costat 350 milioane de dolari in cinci ani" Si datele sunt din 2008! http://www.ziare.com/articole/costuri+sold...ican+afganistan nu am dat cu bata in balta, am vazut ca sunt si pedelisti acolo, dar despre ei se stie ca sunt prosti indiferent de orice. Asta e un mare adevar! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi sunteti dezinformati rau de tot: militarii romani care pleaca in misiuni in strainatate nu sunt obligati sa o faca. Se face cerere pentru asa ceva. Daca se aproba, bine, daca nu, nu.
This post has been edited by vijelie: 24 Jan 2010, 10:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
" ..... Iașul copilăriei mele...."
![]() Din discursul tov. Traian Băsescu de la Iași cu prilejul Zilei Unirii. ![]() Bă ce chestie, știam că a copilărit în comuna Basasabi. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu minte, tac-su a fost APV-ist, a fost detasat la Iasi o vreme.
Goagăl it! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Tatăl, Dumitru Băsescu, era locotenent în Regimentul 18 de Tancuri din Basarabi.
![]() Din câte știu la Iași nu este/a fost unitate de tancuri. This post has been edited by vi_escu: 24 Jan 2010, 12:00 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
vijelie |
![]()
|
Dupa ce Vasilea Milea (stii cine a fost) a plecat de la conducerea regimentului de tancuri de la Basarabi, tatal lui Basescu a fost detasat la Iasi.
Nu afirma nimeni ca a fost tanchist in continuare, CI-stii isi schimba arma in numai cateva saptamani. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
Aha, deci nu a fost militar. A lucrat la cooperativa ochiul si timpanul. Asa se explica cum a ajuns fisu seful navrom-ului la Anvers. Fara sa fie informator, desigur.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
Pentru cine s-a trezit mai tarziu, e bine de reamintit ca serviciul militar obligatoriu s-a desfiintat.
Restul sunt vrajeli, se trimit militari in misiuni in zonele de conflict (sau "la moarte" cum se zice la tv) de multi ani, sub o forma sau alta. Dar numitorul comun este VOLUNTARIATUL. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
Stai tu linistit ca m-am trezit de mult!
Armata romana nu este formata doar din militari angajati pe baza de contract, mai sunt si cei de cariera. Oricum, renunt la subiect, opiniile sunt prea obtuze si prea aproape de capravecinita ca sa mai comentez ceva. Singura chestie este, sper sa nu avem vreodata nevoie de armata si sa constatam ca e peste mari si tari din nevoia unora de a se da mari. Daca voi considerati ca in an de criza sunt cheltuiti mai cu folos banii pentru a trimite soldati la dracu in praznic in timp ce ii trimitem pe cei din tara in concediu fara plata pentru ca nu avem bani de salarii, nu prea mai e nimic de comentat. 24 Jan 2010, 18:35: QUOTE(vi_escu @ 24 Jan 2010, 17:21) Cam asa se pare! This post has been edited by Garett: 24 Jan 2010, 18:35 |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Sau o forma de informare mai... temeinica.
Daca s-ar interzice prin lege expresii de genul "eu cred ca", "am impresia ca" sau "am auzit ca", ar fi mai multa liniste in Romania. Totusi, ma mir ca nimeni nu il acuza pe Base ca e frig pe-afara, oare ce s-a intamplat, Flacara Violeta a secat de puteri coalitia PSD+PNL=LOVE? This post has been edited by vijelie: 24 Jan 2010, 18:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Clar. Cea mai buna dovada a Dictaturii actuale e ceea ce scrii.
![]() This post has been edited by vijelie: 24 Jan 2010, 18:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
Eh, what's the use...
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
vijelie suna-l, te rog, pe basexu si spune-i ca unirea principatelor a avut loc in 1859 nu in 1959
![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Nu pot, sunt in sectorul 4 (unde primar e dl Negoita) si nu am semnal
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da-mi nr. lui de telefon, ca il sun eu
![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Il vrei p-ala de conex?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
Așteptăm cu interes vizita tov. băsescu la Kabul....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
Direct de pe "oficiosul" de partid portocaliu:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-68592...ea-mondialu.htm |
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Bre, ala e "fracsu"!
![]() Asteptam cu interes si cand o sa ne spui ca Base a tras un vant, pentru ca se pare ca te obsedeaza! ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
Nu ma obsedeaza, pur si simplu in urmatorii 5 ani mi-am propus sa evidentiez orice greseala a lui basescu si a camarilei sale poate asa macar 0.5% dintre romani se vor trezi din visarea portocalie!
Si da, stiu ca-i frat-su dar stii tu vorba aia "cine se aseamana se aduna". Daca nu e in stare sa-si controleze propria familie sa-i impiedice sa se asocieze cu persoane din lumea interlopa ce sa mai vorbim de reformarea statului si alte "prostii"! Si o dedicatie pentru marioneta lui de la guvern: http://www.radiozu.ro/guvernarea-pinguinului.html This post has been edited by Garett: 31 Jan 2010, 13:29 |
--------------------
No
Reno
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 22:04 |