pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
CGDBZ |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Exagerezi!
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 12:24) Nu ma obsedeaza, pur si simplu in urmatorii 5 ani mi-am propus sa evidentiez orice greseala a lui basescu si a camarilei sale poate asa macar 0.5% dintre romani se vor trezi din visarea portocalie! ... Alternativa fiind...? ![]() QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 12:24) ... Si da, stiu ca-i frat-su dar stii tu vorba aia "cine se aseamana se aduna". Daca nu e in stare sa-si controleze propia familie sa-i impiedice sa se asocieze cu persoane din lumea interlopa ce sa mai vorbim de reformarea statului si alte "prostii"! ... Ia incearca sa impui tu ceva la tine in familie si apoi mai vorbim! ![]() QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 12:24) ... Si o dedicatie pentru marioneta lui de la guvern: http://www.radiozu.ro/guvernarea-pinguinului.html Aia se numeste "Imnul disperarii pesediste"! ![]() ![]() QUOTE(CGDBZ @ 31 Jan 2010, 12:41) Regimul basescu incepe sa semene tot mai mult cu regimul Ceausescu , de ce ? , pai un amic de-al meu lucreaza ca bugetar intr-o institutie a statului iar de cand cu acest regim au fost schimbati toti cei din conducerea unitatii (director, director ajunct , sefi de departamente) cu alte persoane fara pic de experienta dar membri PD . Acum urmeaza si el (caci acei membri PD au si ei rude fara servici) , si cum nu prea avea motiv sa-l dea afara iau facut evaluarea necorespunzator . Cum poti sa-i dai necorespunzator unei persoane care nu a avut nici o neregula in desfasurarea activitatii ba in plus facea si munca a doua persoane (colega lui a intrat in prenatal si nu iau adus alta persoana in loc) de multe ori trebuia sa stea peste program ( nefiind platit ) iar concediul nu a apucat sa-l ia tot iar pe cel care la luat la luat cu taraita , cateva zile din cand in cand iar si atunci il chema din concediu findca erau sarcini pe care numai el le putea rezolva caci colega lui era in prenatal . Deci , in concluzie , daca vreti sa lucrati la stat intrati in PD ca altfel nu aveti nici o sansa , ca pe vremea lui Ceausesc , trebuie sa fii membru de partid .In opinia mea si a multor oameni democratia in Romania a murit odata cu ajungerea la putere a lui basescu si gastii lui de parveniti . Bafta . Desigur! Cum sa nu! ![]() Pesedeii cand au numit acei oameni, au facut-o pe criterii profesionale! Iar faptul ca amicul tau este acum pasibil de a fi inlocuit/disponibilizat e de-a dreptul o dictatura in devenire! ![]() ![]() ![]() QUOTE(DragosP @ 31 Jan 2010, 14:19) Exagerezi! ![]() ![]() Zise "domnul" P, sustinator al "prostanacului"! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 31 Jan 2010, 13:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@MadHawk1: Man, no offense esti patetic in orbirea si fanatismul tau!
Tu chiar consideri ca asta e o guvernare buna? Sute de mii de someri, 30 mld. datorie externa si in crestere, impozite peste impozite peste impozite peste impozite, numiri strict pe criterii de camarila, de "tare-n tata" dar tu continui sa-i tot dai cu "pesedei", "prostanac" & co! Nu stiu, pe bune parca va face spalare de creier la partid, nu mai ganditi decat portocaliu si atat, nu mai aveti nici o farama de obiectivitate! Nici cei mai inversunati comunisti nu erau atat de fanatici. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
CGDBZ |
![]()
|
MadHawk1 doar directorul era din PSD , restul nu faceau parte din nici un partid .Imi pare rau ca te amuza situatia amicului meu dar din pacate nu este amuzant , este trist , chiar dramatic daca intr-o tara asazisa democratica si membra a UE se poate intampla asa ceva .Amicul meu nu are nici o orientare politica , a obtinut postul prin concurs , are doua facultati , iar postul nu e unul de conducere , salariul e de vreo 900 roni (ata lua in mana) dar nu ma mira atitudinea ta , gasca e destul de mare .Bafta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
este legala schimbarea din functie pe criterii politice
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
CGDBZ |
![]()
|
"este legala schimbarea din functie pe criterii politice " , da , e la fel de legala ca si violul . Vorbesti in necunostinta de cauza , cauta si tu in legea bugetarului (sau cun so numi) si daca tu gasesti undeva vre-un articol care sa-ti confirme cele spuse sa mil spui si mie .Din pacate viata in Romania a devenit un calvar si cred ca ma abtin a mai posta aici ca cine stie ce inpatimit politic mai spune vre-o aberatie , nu vreau sa intru in interminabile contraziceri cu astfel de persoane ca nu ajung la nici-un rezultat . Va doresc numai bine indiferent de culoarea politica (eu nu am culoare politica ) .
|
--------------------
-
-
-
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@CGDBZ nu inteleg de ce te miri asa de tare doar asta e politica portocaliilor.
o intrebare pt fanaticu portocaliu...bai ce treaba are una de a terminat filologia cu un institut de cercetare? mai precis ce treaba are o profa de romana/engleza/franceza etc cu eletrotehnica? asta se intampla in anul 2010 in romanica unde o absolventa de filologie este numita de catre guvern in consiliu de administratie al celui mai mare institut de cercetare - dezolvatare si incercari in electrotehnica din Europa de Est! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
caz asemanator linc
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 31 Jan 2010, 11:41) Regimul basescu incepe sa semene tot mai mult cu regimul Ceausescu , de ce ? , pai un amic de-al meu lucreaza ca bugetar intr-o institutie a statului iar de cand cu acest regim au fost schimbati toti cei din conducerea unitatii (director, director ajunct , sefi de departamente) cu alte persoane fara pic de experienta dar membri PD . Acum urmeaza si el (caci acei membri PD au si ei rude fara servici) , si cum nu prea avea motiv sa-l dea afara iau facut evaluarea necorespunzator . Cum poti sa-i dai necorespunzator unei persoane care nu a avut nici o neregula in desfasurarea activitatii ba in plus facea si munca a doua persoane (colega lui a intrat in prenatal si nu iau adus alta persoana in loc) de multe ori trebuia sa stea peste program ( nefiind platit ) iar concediul nu a apucat sa-l ia tot iar pe cel care la luat la luat cu taraita , cateva zile din cand in cand iar si atunci il chema din concediu findca erau sarcini pe care numai el le putea rezolva caci colega lui era in prenatal . Deci , in concluzie , daca vreti sa lucrati la stat intrati in PD ca altfel nu aveti nici o sansa , ca pe vremea lui Ceausesc , trebuie sa fii membru de partid .In opinia mea si a multor oameni democratia in Romania a murit odata cu ajungerea la putere a lui basescu si gastii lui de parveniti . Bafta . esti tu sigur ca prietenul tau nu a obtinut postul politic? Oricum, daca l-a pierdut din cauza pedeleilor naspa. Oricum nu imi explica tu ca doar pdl-ei fac asta si ca vezi doamne e dictatura din cauza asta. Pentru ca nu e. Ca daca e asa , avem dictatura din 89 incoace, pentru ca absolut toti au facut la fel cand au ajuns la guvernare. Inclusiv peneleii impreuna cu pesedeii au facut o epurare politica in toate structurile statului (centrale si din teritoriu) inlocuind persoane cu indivizi de la psd si pnl. Btw, nu zic ca e corect ce se intampla, ar trebui sa se termine cu rahaturile astea (desi sunt constient ca acest lucru e... iluzoriu), dar ma distrez cum unii doar acuma descopera chestii care se faceau de o gramada de timp, de toate partidele. Dar doar pdl-ul e de condamnat nu? ![]() 31 Jan 2010, 14:31: QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 11:24) Nu ma obsedeaza, pur si simplu in urmatorii 5 ani mi-am propus sa evidentiez orice greseala a lui basescu si a camarilei sale poate asa macar 0.5% dintre romani se vor trezi din visarea portocalie! Si da, stiu ca-i frat-su dar stii tu vorba aia "cine se aseamana se aduna". Daca nu e in stare sa-si controleze propria familie sa-i impiedice sa se asocieze cu persoane din lumea interlopa ce sa mai vorbim de reformarea statului si alte "prostii"! Si o dedicatie pentru marioneta lui de la guvern: http://www.radiozu.ro/guvernarea-pinguinului.html ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 31 Jan 2010, 14:31 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 14:35) Says who! ![]() QUOTE(aphophis @ 31 Jan 2010, 15:25) ... ![]() ![]() Nu bre, n-ai inteles! Este "independent politic"! ![]() Nu-i asa, Garett? ![]() QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 14:35) Putea fi si mai rea! ![]() QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 14:35) ... Sute de mii de someri, 30 mld. datorie externa si in crestere, impozite peste impozite peste impozite peste impozite, numiri strict pe criterii de camarila, de "tare-n tata" dar tu continui sa-i tot dai cu "pesedei", "prostanac" & co! Nu stiu, pe bune parca va face spalare de creier la partid, nu mai ganditi decat portocaliu si atat, nu mai aveti nici o farama de obiectivitate! Nici cei mai inversunati comunisti nu erau atat de fanatici. Eu te-am intrebat ceva dar ai preferat sa eviti sa formulezi un raspuns! QUOTE(MadHawk1 @ 31 Jan 2010, 14:22) Eu inca mai astept un raspuns! QUOTE(aphophis @ 31 Jan 2010, 15:25) Asta intrebam si eu! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 31 Jan 2010, 14:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 31 Jan 2010, 14:32) N-am fost intotdeauna independent politic, carnetul meu de membru PD cred ca mai e inca valabil, chiar daca ar trebui sa platesc cotizatia pe ultimii 3 ani! Daca tu chiar crezi sincer ca asta-i cea mai buna guvernare posibila te compatimesc, ori esti extrem de indoctrinat ori nu stii ce inseamna o guvernare buna. Daca tie ti se pare ca o guvernare buna este aceea care indatoreaza tara cu 30 de miliarde si care da afara sute de mii de oameni chiar ca discutia nu-si are rostul! Cat despre critici la adresa psd si pnl stati voi linistiti ca i-am criticat destul. Diferenta este ca nici psd si nici pnl nu au ajuns la acel exagerat cult al personalitatii asa cum s-a ajuns in pdl, asta fiind si motivul pentru care m-am distantat de ei. Si hai sa-ti dau exemplu de alternativa, ca tot m-ai intrebat: guvernarea pd - pnl din 2005 pana si-a bagat nasul basescu. This post has been edited by Garett: 31 Jan 2010, 16:03 |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() QUOTE -am fost intotdeauna independent politic, carnetul meu de membru PD cred ca mai e inca valabil, chiar daca ar trebui sa platesc cotizatia pe ultimii 3 ani! ![]() QUOTE Daca tu chiar crezi sincer ca asta-i cea mai buna guvernare posibila te compatimesc, ori esti extrem de indoctrinat ori nu stii ce inseamna o guvernare buna. Nu e cea mai buna, nu exista asa ceva, toate guvernarile au fost si sunt o apa si pamant. Incepand cu tariceanu, continuand cu nastase, trecand prin cele de dinaintea lor si terminand cu boc poc ![]() QUOTE Daca tie ti se pare ca o guvernare buna este aceea care indatoreaza tara cu 30 de miliarde si care da afara sute de mii de oameni chiar ca discutia nu-si are rostul! pai hai sa vedem.. de ce s-au luat creditul asta? pentru ca trebuiau platite greselile guvernelor anterioare. Pentru ca trebuiau platite pensiile marite ca tampitii de pnl, psd, pdl, pentur ca trebuiau platiti bugetarii, a caror fond de salarii a crescut enorm de mult in perioada lui tariceanu ( si daca vrei ma pun si caut si cifre), pentru ca am avut numai guvernari de rahat, care au aruncat cu banii ca ultimul manelist. cat despre datul afara, nenea suntem in criza, in sistemul bugetar oricum ar trebui facute reduceri, pentru ca sunt prea multi acolo. Si nu ma refer la profesori, medici ci la altii QUOTE Cat despre critici la adresa psd si pnl stati voi linistiti ca i-am criticat destul. sigur ca da ![]() QUOTE Diferenta este ca nici psd si nici pnl nu au ajuns la acel exagerat cult al personalitatii asa cum s-a ajuns in pdl, asta fiind si motivul pentru care m-am distantat de ei. cult al personalitatii? Mane, esti adevarat? cand trei sferturi din presa (aservita ce e drept) il injura pe marinar, inseamna ca el isi facea cultul personalitatii? Da de perioada nastasiana iiti aduci aminte? ![]() cat despre guvernarea buna si pana sa isi bage marinarul nasu, nu cumva tariceanu era ala cu biletelul prin care cerea favoruri pentru patriciu? ![]() This post has been edited by aphophis: 31 Jan 2010, 16:08 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
Stiu, tu ai doi zei basescu si Renault!
![]() Btw, total off-topic recunosc, dar chiar am vrut sa te intreb: tu de ce ai un BMW in avatar? This post has been edited by Garett: 31 Jan 2010, 16:25 |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
pentru ca l-am castigat cinstit facandu-i propaganda marinarului
![]() btw, observa ca ai inceput sa o dai cotita cand a fost vorba de chestii mai concrete ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 17:24) Stiu, tu ai doi zei basescu si Renault! ![]() Btw, total off-topic recunosc, dar chiar am vrut sa te intreb: tu de ce ai un BMW in avatar? Bre, cand nu-ti convine raspunsul primit, "o dai in diverse"? ![]() QUOTE(aphophis @ 31 Jan 2010, 17:27) Scuze, nu-ti observasem postarea! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 31 Jan 2010, 16:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 31 Jan 2010, 16:27) In sfarsit ai inteles! Bravo! ![]() Nu o dau in diverse, pur si simplu n-are rost sa-mi bat capul incercand sa va explic ca albul e alb si negrul e negru cand voi doi vedeti doar portocaliu. Btw, ce ti se pare asa de greu de crezut ca am fost membru PD si ca acum sunt impotriva lui basescu si a camarilei lui din pdl? Pe vremea cand eram membru adoratia fata de marele conducator nu era in statut, si nici nu era interzis prin statut sa ai un creier propriu . ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
haide bre ma lasi.. fara suparare dar orice intra in politica... nu vreau sa continui. Nu-mi predica despre bunele intentii ale partidelor
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 31 Jan 2010, 14:11) ... cred ca ma abtin a mai posta aici ca cine stie ce inpatimit politic mai spune vre-o aberatie , nu vreau sa intru in interminabile contraziceri cu astfel de persoane ca nu ajung la nici-un rezultat . Va doresc numai bine indiferent de culoarea politica (eu nu am culoare politica ) . Nu trebuie sa te superi pe Madhawk1, el este exemplul perfect al expresiei "fericiti cei saraci cu duhul". Practic el isi ghideaza viata si implicit relatiile interumane dupa un principiu foarte simplu: daca esti pro-basel esti de-a lui, din pdl sau daca esti contra-basel esti psd-ist si implicit comunist. Deci cand tu ai venit si ai zis ceva impotriva marelui carmaci, practic tu si prietenul tau bugetar ati intrat automat in psd... Deci inca o data, nu te supara pe el, ca e fericit saracul... ![]() This post has been edited by MihaiD: 31 Jan 2010, 16:55 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 31 Jan 2010, 16:44) Am fost membru PD my friend, e o oaresice diferenta! Gata, am terminat cu "lupta politica" pe ziua de azi va las sa plutiti fericiti intr-o ceata portocalie, eu ma uit la film! ![]() P.S. ne vedem la urmatoarea prostie a lui basescu & co! ![]() This post has been edited by Garett: 31 Jan 2010, 16:58 |
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(MihaiD @ 31 Jan 2010, 17:52) Nu trebuie sa te superi pe Madhawk1, el este exemplul perfect al expresiei "fericiti cei saraci cu duhul". Practic el isi ghideaza viata si implicit relatiile interumane dupa un principiu foarte simplu: daca esti pro-basel esti de-a lui, din pdl sau daca esti contra-basel esti psd-ist si implicit comunist. Deci cand tu ai venit si ai zis ceva impotriva marelui carmaci, practic tu si prietenul tau bugetar ati intrat automat in psd... Deci inca o data, nu te supara pe el, ca e fericit saracul... ![]() Iertati-l ca el atat a inteles, saracul "reisar"! Ii place sa muste .... dar nu reuseste decat sa fie grobian! ![]() QUOTE(Garett @ 31 Jan 2010, 17:56) Am fost membru PD my friend, e o oaresice diferenta! Gata, am terminat cu "lupta politica" pe ziua de azi va las sa plutiti fericiti intr-o ceata portocalie, eu ma uit la film! ![]() P.S. ne vedem la urmatoarea prostie a lui basescu & co! ![]() Bre, te afunzi in "blabologie", si cand ai primit raspunsuri nefavorabile tie, te acoperi "cu perdele de fum"! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 31 Jan 2010, 17:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(MihaiD @ 31 Jan 2010, 16:52) Nu trebuie sa te superi pe Madhawk1, el este exemplul perfect al expresiei "fericiti cei saraci cu duhul". Mai mult, trebuie sa-l ajutam, asa am convenit. E si el o fiinta pe pamant. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Castrarea poate fi o formă de ajutor.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aha, buna idee. Ma interesez ce si cum.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cu flacara violeta?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Markos |
![]()
|
Cu autogenu', nu stiu daca e chiar violeta flacara.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cum ma, vreti sa-l castrati cu autogenu'?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
aphophis |
![]()
|
iarasi ati luat-o pe langa, cu chestii care bineinteles nu sunt jigniri sau atacuri la persoana
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dap, niste gaozari.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 03:11 |