DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 478 479 480 481 482 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

axabrt
post 1 Feb 2010, 15:47
Post #14371

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

pai Mihai Viteazul a aparut pe la 1600... acu suntem in 2010. Fa si tu socoteala. Cam 1000 de ani ?

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kato
post 1 Feb 2010, 15:54
Post #14372

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(vijelie @ 1 Feb 2010, 16:44)
Si cam cat crezi tu ca ai avea de asteptat pana cand o sa apara, dintr-o tara aflata in coada lumii din cam toate punctele de vedere, lideri "valorosi"?
Asa, cu aproximatie...
*

acu esti mai pesimist ca mine! radmasa.gif nu este relevant daca suntem in coada sau in top la clasamente pentru ca vorbim de exceptii wink.gif , conteaza sa apara valorile si sa se impuna.

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
vijelie
post 1 Feb 2010, 16:01
Post #14373

membru violet

From: Bucuresti

Cum nu e relevant?
In Tara Orbilor, Chiorul (ce coincidenta...) e imparat!

@axabrt
Mihai Viteazu a fost unul din cele mai mari rele care au ajuns la putere: dement, iresponsabil, lacom etc.
Nu ma lua cu unirea, nici macar nu a facut-o el.
In plus, a mai si legat taranii de glie, fapta care isi are efecte si in ziua de azi.

This post has been edited by vijelie: 1 Feb 2010, 16:03

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
kato
post 1 Feb 2010, 16:10
Post #14374

Membru autentic

QUOTE(vijelie @ 1 Feb 2010, 17:01)
Cum nu e relevant?
In Tara Orbilor, Chiorul (ce coincidenta...) e imparat!

@axabrt
Mihai Viteazu a fost unul din cele mai mari rele care au ajuns la putere: dement, iresponsabil, lacom etc.
Nu ma lua cu unirea, nici macar nu a facut-o el.
In plus, a mai si legat taranii de glie, fapta care isi are efecte si in ziua de azi.
*

nu este relevant pentru ca vorbim de exceptii. e ca si cum ai spune ca nu vom castiga niciodata o competitie de fotbal (sau oricare sport) pentru ca actualii sportivi sunt slabi.

--------------------
+
vi_escu
post 1 Feb 2010, 21:03
Post #14375

Membru somnambul

From: republica procurorilor

QUOTE(kato @ 1 Feb 2010, 15:29)
... stiti ca cel putin 2-3 ani nu o sa fie o miza, dar continuati ....
*

locuri de munca, salarii, pensii, piticu' atomic, fmi, investitii, borduri, bercea mondialul, invatamant, sanatate, taxa pe saorma si pe mai stiu eu ce, cna, sts, wtf.
chiar, ce miza sa mai fie? doar ca o sa se faca violet curul nostru dupa 2-3 ani de guvernare portocalie.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
kato
post 1 Feb 2010, 21:38
Post #14376

Membru autentic

QUOTE(vi_escu @ 1 Feb 2010, 22:03)
locuri de munca, salarii, pensii, piticu' atomic, fmi, investitii, borduri, bercea mondialul, invatamant, sanatate, taxa pe saorma si pe mai stiu eu ce, cna, sts, wtf.
chiar, ce miza sa mai fie? doar ca o sa se faca violet curul nostru dupa 2-3 ani de guvernare portocalie.
*

@colegu, treaba e nasoala peste tot in lume, daca ne raportam la locuri de munca si probleme economice. sunt de acord cu faptul ca astia (base, pdl) au facut greseli si sunt de acord cu faptul ca o sa mai faca. arata tu un guvern care nu a gresit si mai arata un guvern care nu putea sa faca mult mai mult pentru cetateni. asta ar fi una. a doua chestiune este ca oricum era vai de curul nostru, ca-ti place sa te complaci in ideea ca ar fi fost mai bine cu altii(geoana, antonescu, voiculescu, vadim si becali) este alta treaba.
la faza ca fratele lui base a facut un gest frumos ( in viziunea mea a boteza un copil este un gest foarte frumos si crestinesc) si a botezat un tigan ( asta nu a gasit un musulman tongue.gif ) nu inseamna ca base e responsabil de actiunile lu fratesu', bune sau rele. erai mai multumit si mai intelegator daca boteza copilu lu udrea sau videanu? ca putem si lor sa le punem eticheta de hoti icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Garett
post 1 Feb 2010, 21:38
Post #14377

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(vi_escu @ 1 Feb 2010, 21:03)
piticu' atomic,
*

Mai nou e "pinguinul atomic"! radmasa.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
vi_escu
post 1 Feb 2010, 22:15
Post #14378

Membru somnambul

"ca-ti place sa te complaci in ideea ca ar fi fost mai bine cu altii(geoana, antonescu, voiculescu, vadim si becali) este alta treaba."

Nu ma complac nicicum. Doar ca astia sunt acum la ciolan. Ce, vrei sa injur opozitia? Si am tot dreptul, ei se ingrasa din impozitul meu si nu invers.

"la faza ca fratele lui base a facut un gest frumos ( in viziunea mea a boteza un copil este un gest foarte frumos si crestinesc)"

Gest crestinesc si reciproc neinteresat. Ca nu erau destui amarati de botezat, ramasese doar purandelu lu' mondianu necrestinat. Asta da milostenie, ce sa zic!

This post has been edited by vi_escu: 1 Feb 2010, 22:18

--------------------
+
aphophis
post 1 Feb 2010, 22:26
Post #14379

Membru autentic

bre, o spuneti de parca pana acum am avut numai niste printese virgine la guvernare, si a venit boc si i-a manjit pe toti laugh.gif E usor sa zici: bah astia is de rahat. Bun is de rahat, dar ce punem in loc? Niste rahati mai mari?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
vi_escu
post 1 Feb 2010, 22:56
Post #14380

Membru somnambul

A zis cineva ca altii au fost mai buni? Stiu insa vreo doi care sustin ca ce fac astia este perfect.

--------------------
+
aphophis
post 1 Feb 2010, 22:59
Post #14381

Membru autentic

nope. Eu nu am zis ca ar fi astia mai buni, ci ca sigur prostanacul ne-ar fi dus intr-o kko mai mare decat suntem acum.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
daciafan
post 1 Feb 2010, 23:49
Post #14382

/

QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2010, 22:59)
sigur prostanacul ne-ar fi dus intr-o kko mai mare decat suntem acum.
*

suntem in kko la maxim

This post has been edited by daciafan: 1 Feb 2010, 23:49

--------------------
/ / /
+
aphophis
post 1 Feb 2010, 23:57
Post #14383

Membru autentic

din pacate asa e sad.gif sa speram ca poate anul asta iesim putin din kko. Deja e deprimant sa vezi atatia oameni care isi fac griji fata de ziua de maine.. Astea sunt vremurile, sa speram ca vor veni unele mai bune.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
DragosP
post 2 Feb 2010, 09:45
Post #14384

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2010, 23:57)
din pacate asa e sad.gif sa speram ca poate anul asta iesim putin din kko.

Nu e nici o șansă. Pur și simplu nu ai cum să ieși din kko, ca țară cel puțin. Ici-colo, punctual, bazat pe o conjunctură favorabilă, poate... Da' ca țară, n-ai cum. Pur și simplu. Tot ce face guvernul, și mai nou BNR, face cu curul. Asta e...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Garett
post 2 Feb 2010, 16:26
Post #14385

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2010, 22:59)
nope. Eu nu am zis ca ar fi astia mai buni, ci ca sigur prostanacul ne-ar fi dus intr-o kko mai mare decat suntem acum.
*

Probabilitatea sa existe oameni mai incompetenti decat pinguinul si gasca lui e mai mica decat sansele de a gasi apa in stare lichida pe suprafata Soarelui! Bine, e drept ca la noi totul e posibil si pdl are multe cadre...

--------------------
No Reno Forever
+
MadHawk1
post 2 Feb 2010, 16:57
Post #14386

Clona lu' Sony

From: localhost

QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 17:26)
Probabilitatea sa existe oameni mai incompetenti decat pinguinul si gasca lui e mai mica decat sansele de a gasi apa in stare lichida pe suprafata Soarelui! Bine, e drept ca la noi totul e posibil si pdl are multe cadre...
*

Repet intrebarea: ce alternativa ar fi, mai putin rea decat cea existenta acum ? rolleyes.gif

This post has been edited by MadHawk1: 2 Feb 2010, 20:19

--------------------
. . .
+
DragosP
post 2 Feb 2010, 17:37
Post #14387

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

In ciuda parerilor tale, chiar si bombo, in 2000...2004, cu cat s-a furat, si tot a miscat ceva.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
vi_escu
post 2 Feb 2010, 17:51
Post #14388

Membru somnambul

Am ascultat astazi discursul piticului din parlament despre prioritatile guvernului. La trei fraze aud expresia "acordul cu fondul". Cum fmi nu a scos pe nimeni din kko nu imi fac prea multe sperante pentru viitor. Din pacate.

--------------------
+
Markos
post 2 Feb 2010, 17:52
Post #14389

fost programator

From: Scursurești Vale

pinguinu se refera la fondul plastic.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
MadHawk1
post 2 Feb 2010, 20:20
Post #14390

Clona lu' Sony

QUOTE(DragosP @ 2 Feb 2010, 18:37)
In ciuda parerilor tale, chiar si bombo, in 2000...2004, cu cat s-a furat, si tot a miscat ceva.
*

Mda, si eu cand ziceam de "pesedei" voi nu si nu! Batman! Batman! sleep.gif
Ce a miscat? Ascunderea tranzactiilor ilegale in valuta? Intarirea baronilor si a coruptiei la nivele neatinse pana atunci? wacko.gif

This post has been edited by MadHawk1: 2 Feb 2010, 20:23

--------------------
. . .
+
Garett
post 2 Feb 2010, 20:27
Post #14391

Membru autentic

QUOTE(MadHawk1 @ 2 Feb 2010, 16:57)
Repet intrebarea: ce alternativa ar fi, mai putin rea decat cae existenta acum ?  rolleyes.gif
*

Oricare!
Nu e greu sa gasesti pe cineva mai competent decat pinguinul care sa conduca guvernul!
Incepand cu Johannis, cat de politica o fi fost ideea, am vazut ce a facut la Sibiu si terminand cu Tariceanu desi am o parere extrem de proasta despre el.

--------------------
No Reno Forever
+
MadHawk1
post 2 Feb 2010, 20:48
Post #14392

Clona lu' Sony

QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 21:27)
Oricare!
Nu e greu sa gasesti pe cineva mai competent decat pinguinul care sa conduca guvernul!
Incepand cu Johannis, cat de politica o fi fost ideea, am vazut ce a facut la Sibiu si terminand cu Tariceanu desi am o parere extrem de proasta despre el.
*

Macar DragosP a recunoscut deschis si nu s-a "ascuns dupa deget" ca tine! sleep.gif

--------------------
. . .
+
Garett
post 2 Feb 2010, 20:59
Post #14393

Membru autentic

Ok, uite un exemplu concret!
Tariceanu.
Crestere economica de 8%, transformata de pinguin in scadere economica de 4% si 30 mld datorie externa intr-un an de zile!

--------------------
No Reno Forever
+
MadHawk1
post 2 Feb 2010, 21:40
Post #14394

Clona lu' Sony

QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 21:59)
Tariceanu.
Crestere economica de 8%, transformata de pinguin in scadere economica de 4% si 30 mld datorie externa intr-un an de zile!
*

Daca nu ar fi fost rahatul asta de criza si daca Romania nu s-ar fi bazat in cresterea sa economica pe consum, ti-as fi dat dreptate! Oricine ar fi venit la guvernare s-ar fi izbit de aceleasi probleme! Iar fara banii de la "femei" iti dai seama, sper, ca Romania ar fi intrat in "faliment"!
In rest si eu regret primii doi ani de "mariaj" fericit intre PNL si PD-L si oricand as avea de ales intre PSD+PC+PRM si orice altceva, nu as alege PSD-ul & acolitii!

--------------------
. . .
+
aphophis
post 2 Feb 2010, 22:11
Post #14395

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 16:26)
*

radmasa.gif ma lesi. Da de prostanacul ala de vosganian nu zici nimic? Dar de ala de la educatie de la pnl.. de la iasi, cum naiba ii zicea? Dar de ministrul liberal al justitiei , tot de la iasi ce parere ai? Dar de pacurariu, ala care parca se masturba cu nu stiu ce fel de poze ? Dar de dobitocul ala de cremes, ce ne-a facut de rahat cu carnatii lui cu tot? Dar de stanoiu iti aduci aminte? Sau de manivela aka miron mitrea.. Mai continuam?

QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 20:27)
Oricare!
*

care Iohanis bre? Ala care a parasit corabia ca un sobolan la cateva ore dupa ce s-a anuntat victoria marinarului, fara sa se consulte cu partenerii lui? Care coalitie? Aia dintre pnl si psd, care mai nou a inceput sa arunce cu kko unul in altul? Nu de alta dar deja peneleii considera ca in 2009 am dus-o rau datorita guvernarii pdl-psd radmasa.gif Asta dupa ce in campania electorala ne spuneau ca ce buni is pesedeii. Sau cand zicea prostanacul (sau antonescu nu mai stiu care) ca intotdeauna va avea un prieten in persoana celuilalt? radmasa.gif

QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 20:59)
Tariceanu.
*

Cresterea aia economica i se datoreaza lui tariceanu, cum mie mi se datoreaza primul pas al omului pe luna. A fost sustinuta de banii capsunarilor (vreo 10 miliarde de euro intrati in 2008), pe speculatii imobiliare (adica caritas imobiliar) si pe creditul pe consum intr-o tara care nu producea prea multe. Ajungandu-se la situatia de acum. Vad ca nu spui nimic de felul cum tariceanu a aruncat ca un manelist cu miliardele de euro in cheltuieli tampite cu tot felul de slugi peneliste si pesediste, pitite prin tot felul de agentii, prefecturi, consilii judetene, ministere.. wink.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady77
post 2 Feb 2010, 22:44
Post #14396

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(MadHawk1 @ 2 Feb 2010, 20:20)
Mda, si eu cand ziceam de "pesedei" voi nu si nu! Batman! Batman!  sleep.gif
Ce a miscat? Ascunderea tranzactiilor ilegale in valuta? Intarirea baronilor si a coruptiei la nivele neatinse pana atunciwacko.gif
*

Corect rolleyes.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
Garett
post 2 Feb 2010, 22:47
Post #14397

Membru autentic

@Apophis: Ai dreptate. Atunci cand erau in functie eram convins ca sunt incompetenti si ca nu se poate sa existe unii mai prosti. pinguinul si ciracii sai mi-au demonstrat ca se poate sa existe si mai multa prostie incompetenta si servilism, asa ca prin comparatie clica lui tariceanu par mai competenti. Cat despre imprumutul de la FMI da-mi exemple de chestii utile, nu iti cer exemple de investitii stiu ca nu exista, dar ceva cu adevarat util facut cu banii din imprumut.

--------------------
No Reno Forever
+
aphophis
post 2 Feb 2010, 22:56
Post #14398

Membru autentic

au platit pensiile marite ca tampitii de aia de la pnl, psd, pdl. Au platit salariile nesimtite fixate de tariceanu , pnl si psd. De restul nu au mai fost bani, deci.. stii cui sa ii multumesti. Btw stiai ca in 2009 bugetul de stat a "donat" inspre bugetul pensiilor aproximativ 5,54 miliarde RON? Si ca in 2010 statul va mai "dona" inca 1,5 miliarde de euro?

http://www.financiarul.ro/2009/12/24/buget...e-euro-in-2010/

This post has been edited by aphophis: 2 Feb 2010, 22:57

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 2 Feb 2010, 23:13
Post #14399

fost programator

From: Scursurești Vale

tu si cu Madhawk lucrati în schimburi? huh.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vi_escu
post 3 Feb 2010, 00:09
Post #14400

Membru somnambul

Ei da, asta performanta a guvernului: au reusit sa plateasca pensiile (celor care au muncit si contribuit o viata la fondul de pensii) si salariile (pentru care, probabil, s-a muncit deasemenea). Restul, report la categoria I, .....

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 478 479 480 481 482 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 11:12
Forum Renault