pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.067 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vijelie @ 1 Feb 2010, 16:44) Si cam cat crezi tu ca ai avea de asteptat pana cand o sa apara, dintr-o tara aflata in coada lumii din cam toate punctele de vedere, lideri "valorosi"? Asa, cu aproximatie... acu esti mai pesimist ca mine! ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum nu e relevant?
In Tara Orbilor, Chiorul (ce coincidenta...) e imparat! @axabrt Mihai Viteazu a fost unul din cele mai mari rele care au ajuns la putere: dement, iresponsabil, lacom etc. Nu ma lua cu unirea, nici macar nu a facut-o el. In plus, a mai si legat taranii de glie, fapta care isi are efecte si in ziua de azi. This post has been edited by vijelie: 1 Feb 2010, 16:03 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vijelie @ 1 Feb 2010, 17:01) Cum nu e relevant? In Tara Orbilor, Chiorul (ce coincidenta...) e imparat! @axabrt Mihai Viteazu a fost unul din cele mai mari rele care au ajuns la putere: dement, iresponsabil, lacom etc. Nu ma lua cu unirea, nici macar nu a facut-o el. In plus, a mai si legat taranii de glie, fapta care isi are efecte si in ziua de azi. nu este relevant pentru ca vorbim de exceptii. e ca si cum ai spune ca nu vom castiga niciodata o competitie de fotbal (sau oricare sport) pentru ca actualii sportivi sunt slabi. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(kato @ 1 Feb 2010, 15:29) locuri de munca, salarii, pensii, piticu' atomic, fmi, investitii, borduri, bercea mondialul, invatamant, sanatate, taxa pe saorma si pe mai stiu eu ce, cna, sts, wtf. chiar, ce miza sa mai fie? doar ca o sa se faca violet curul nostru dupa 2-3 ani de guvernare portocalie. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 1 Feb 2010, 22:03) locuri de munca, salarii, pensii, piticu' atomic, fmi, investitii, borduri, bercea mondialul, invatamant, sanatate, taxa pe saorma si pe mai stiu eu ce, cna, sts, wtf. chiar, ce miza sa mai fie? doar ca o sa se faca violet curul nostru dupa 2-3 ani de guvernare portocalie. @colegu, treaba e nasoala peste tot in lume, daca ne raportam la locuri de munca si probleme economice. sunt de acord cu faptul ca astia (base, pdl) au facut greseli si sunt de acord cu faptul ca o sa mai faca. arata tu un guvern care nu a gresit si mai arata un guvern care nu putea sa faca mult mai mult pentru cetateni. asta ar fi una. a doua chestiune este ca oricum era vai de curul nostru, ca-ti place sa te complaci in ideea ca ar fi fost mai bine cu altii(geoana, antonescu, voiculescu, vadim si becali) este alta treaba. la faza ca fratele lui base a facut un gest frumos ( in viziunea mea a boteza un copil este un gest foarte frumos si crestinesc) si a botezat un tigan ( asta nu a gasit un musulman ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
"ca-ti place sa te complaci in ideea ca ar fi fost mai bine cu altii(geoana, antonescu, voiculescu, vadim si becali) este alta treaba."
Nu ma complac nicicum. Doar ca astia sunt acum la ciolan. Ce, vrei sa injur opozitia? Si am tot dreptul, ei se ingrasa din impozitul meu si nu invers. "la faza ca fratele lui base a facut un gest frumos ( in viziunea mea a boteza un copil este un gest foarte frumos si crestinesc)" Gest crestinesc si reciproc neinteresat. Ca nu erau destui amarati de botezat, ramasese doar purandelu lu' mondianu necrestinat. Asta da milostenie, ce sa zic! This post has been edited by vi_escu: 1 Feb 2010, 22:18 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
bre, o spuneti de parca pana acum am avut numai niste printese virgine la guvernare, si a venit boc si i-a manjit pe toti
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
A zis cineva ca altii au fost mai buni? Stiu insa vreo doi care sustin ca ce fac astia este perfect.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
aphophis |
![]()
|
nope. Eu nu am zis ca ar fi astia mai buni, ci ca sigur prostanacul ne-ar fi dus intr-o kko mai mare decat suntem acum.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
din pacate asa e
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2010, 23:57) din pacate asa e ![]() Nu e nici o șansă. Pur și simplu nu ai cum să ieși din kko, ca țară cel puțin. Ici-colo, punctual, bazat pe o conjunctură favorabilă, poate... Da' ca țară, n-ai cum. Pur și simplu. Tot ce face guvernul, și mai nou BNR, face cu curul. Asta e... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2010, 22:59) nope. Eu nu am zis ca ar fi astia mai buni, ci ca sigur prostanacul ne-ar fi dus intr-o kko mai mare decat suntem acum. Probabilitatea sa existe oameni mai incompetenti decat pinguinul si gasca lui e mai mica decat sansele de a gasi apa in stare lichida pe suprafata Soarelui! Bine, e drept ca la noi totul e posibil si pdl are multe cadre... |
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 17:26) Probabilitatea sa existe oameni mai incompetenti decat pinguinul si gasca lui e mai mica decat sansele de a gasi apa in stare lichida pe suprafata Soarelui! Bine, e drept ca la noi totul e posibil si pdl are multe cadre... Repet intrebarea: ce alternativa ar fi, mai putin rea decat cea existenta acum ? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 2 Feb 2010, 20:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
In ciuda parerilor tale, chiar si bombo, in 2000...2004, cu cat s-a furat, si tot a miscat ceva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vi_escu |
![]()
|
Am ascultat astazi discursul piticului din parlament despre prioritatile guvernului. La trei fraze aud expresia "acordul cu fondul". Cum fmi nu a scos pe nimeni din kko nu imi fac prea multe sperante pentru viitor. Din pacate.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pinguinu se refera la fondul plastic.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Feb 2010, 18:37) Mda, si eu cand ziceam de "pesedei" voi nu si nu! Batman! Batman! ![]() Ce a miscat? Ascunderea tranzactiilor ilegale in valuta? Intarirea baronilor si a coruptiei la nivele neatinse pana atunci? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 2 Feb 2010, 20:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 2 Feb 2010, 16:57) Oricare! Nu e greu sa gasesti pe cineva mai competent decat pinguinul care sa conduca guvernul! Incepand cu Johannis, cat de politica o fi fost ideea, am vazut ce a facut la Sibiu si terminand cu Tariceanu desi am o parere extrem de proasta despre el. |
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 21:27) Oricare! Nu e greu sa gasesti pe cineva mai competent decat pinguinul care sa conduca guvernul! Incepand cu Johannis, cat de politica o fi fost ideea, am vazut ce a facut la Sibiu si terminand cu Tariceanu desi am o parere extrem de proasta despre el. Macar DragosP a recunoscut deschis si nu s-a "ascuns dupa deget" ca tine! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
Ok, uite un exemplu concret!
Tariceanu. Crestere economica de 8%, transformata de pinguin in scadere economica de 4% si 30 mld datorie externa intr-un an de zile! |
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 21:59) Ok, uite un exemplu concret! Tariceanu. Crestere economica de 8%, transformata de pinguin in scadere economica de 4% si 30 mld datorie externa intr-un an de zile! Daca nu ar fi fost rahatul asta de criza si daca Romania nu s-ar fi bazat in cresterea sa economica pe consum, ti-as fi dat dreptate! Oricine ar fi venit la guvernare s-ar fi izbit de aceleasi probleme! Iar fara banii de la "femei" iti dai seama, sper, ca Romania ar fi intrat in "faliment"! In rest si eu regret primii doi ani de "mariaj" fericit intre PNL si PD-L si oricand as avea de ales intre PSD+PC+PRM si orice altceva, nu as alege PSD-ul & acolitii! |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 16:26) Probabilitatea sa existe oameni mai incompetenti decat pinguinul si gasca lui e mai mica decat sansele de a gasi apa in stare lichida pe suprafata Soarelui! Bine, e drept ca la noi totul e posibil si pdl are multe cadre... ![]() QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 20:27) Oricare! Nu e greu sa gasesti pe cineva mai competent decat pinguinul care sa conduca guvernul! Incepand cu Johannis, cat de politica o fi fost ideea, am vazut ce a facut la Sibiu si terminand cu Tariceanu desi am o parere extrem de proasta despre el. care Iohanis bre? Ala care a parasit corabia ca un sobolan la cateva ore dupa ce s-a anuntat victoria marinarului, fara sa se consulte cu partenerii lui? Care coalitie? Aia dintre pnl si psd, care mai nou a inceput sa arunce cu kko unul in altul? Nu de alta dar deja peneleii considera ca in 2009 am dus-o rau datorita guvernarii pdl-psd ![]() ![]() QUOTE(Garett @ 2 Feb 2010, 20:59) Ok, uite un exemplu concret! Tariceanu. Crestere economica de 8%, transformata de pinguin in scadere economica de 4% si 30 mld datorie externa intr-un an de zile! Cresterea aia economica i se datoreaza lui tariceanu, cum mie mi se datoreaza primul pas al omului pe luna. A fost sustinuta de banii capsunarilor (vreo 10 miliarde de euro intrati in 2008), pe speculatii imobiliare (adica caritas imobiliar) si pe creditul pe consum intr-o tara care nu producea prea multe. Ajungandu-se la situatia de acum. Vad ca nu spui nimic de felul cum tariceanu a aruncat ca un manelist cu miliardele de euro in cheltuieli tampite cu tot felul de slugi peneliste si pesediste, pitite prin tot felul de agentii, prefecturi, consilii judetene, ministere.. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
@Apophis: Ai dreptate. Atunci cand erau in functie eram convins ca sunt incompetenti si ca nu se poate sa existe unii mai prosti. pinguinul si ciracii sai mi-au demonstrat ca se poate sa existe si mai multa prostie incompetenta si servilism, asa ca prin comparatie clica lui tariceanu par mai competenti. Cat despre imprumutul de la FMI da-mi exemple de chestii utile, nu iti cer exemple de investitii stiu ca nu exista, dar ceva cu adevarat util facut cu banii din imprumut.
|
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
au platit pensiile marite ca tampitii de aia de la pnl, psd, pdl. Au platit salariile nesimtite fixate de tariceanu , pnl si psd. De restul nu au mai fost bani, deci.. stii cui sa ii multumesti. Btw stiai ca in 2009 bugetul de stat a "donat" inspre bugetul pensiilor aproximativ 5,54 miliarde RON? Si ca in 2010 statul va mai "dona" inca 1,5 miliarde de euro?
http://www.financiarul.ro/2009/12/24/buget...e-euro-in-2010/ This post has been edited by aphophis: 2 Feb 2010, 22:57 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu si cu Madhawk lucrati în schimburi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
Ei da, asta performanta a guvernului: au reusit sa plateasca pensiile (celor care au muncit si contribuit o viata la fondul de pensii) si salariile (pentru care, probabil, s-a muncit deasemenea). Restul, report la categoria I, .....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 11:12 |