pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta-i ciudatenia, lumina asta nu vindeca suporterii, ci prosteste adversarii.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
base rullz...
ce e barfa cu boala???? se pare ca are acelasi lucru ca si dan iosif..... bautura asta.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
de la bautura nu faci Parkinson
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Luati mah autostrazi, sa va saturati! Cacanarii astia n-au platit nici aia 42 de km pompos inaugurati anul trecut, înainte de alegeri. Ei cica "modernizeaza Romania". Modernizeaza o poola. Totul e demagogie ieftina.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Bani nu au avut niciodata, dar se putea lua credite comerciale.
Problema este ca anul asta nu mai e voie. FMI & UE know better ![]() LE Prostanacu strikes again! Geoană: Îmi cer scuze pesediștilor pentru vizita la Vîntu http://www.realitatea.net/geoana--imi-cer-...ntu_698510.html This post has been edited by vijelie: 4 Feb 2010, 13:09 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Stiu ca nu sunt bani, eu ma refeream doar la partea cu mancatul kktului, gen "vom aloca 15% din PIB pentru modernizarea infrastructurii" si altele asemenea. Pinguisme
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de e parkinson...inseamna ca e naspa...
oare e constitutional sa exerciti functia de presedinte cu o asemenea boala????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vijelie |
![]()
|
Niciodata nu am sa inteleg de ce lumea intelege prin infrastructura doar autostrazile. Mai exista si cai ferate, drumuri judetene, comunale, porturi, aeroporturi, cai de comunicatie care nu sunt deschise traficului public (deservite de armata adica), gradinite, scoli, reabilitarea termica a blocurilor etc. Si astea necesita bani. Ca din bani se face banul pt campanie, amin!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 4 Feb 2010, 13:12) Mai exista si cai ferate, drumuri judetene, comunale, porturi, aeroporturi Ai dreptate, fix acolo se duc banii gramada ![]() Pinguinul se referea anul trecut la infrastructura pentru transport, lasa tu scolile, gradinitele si scîrtîietoarea de pe blocuri. Pinguinu le zice din filme, e clar. Ia uite una mai noua: QUOTE Premierul Emil Boc, aflat la Sibiu, a declarat ca anul 2010 va fi "mult mai bun" decat anul precedent, aducand argumentul celor mai recente rapoarte de tara. Boc a spus ca Romania isi va reveni din recesiune pe parcursul acestui an. "Anul 2010 se arata a fi mult mai bun decat 2009. Doar ieri, ati vazut ca agentia Fitch a imbunatatit ratingul de tara la "stabil", in conditiile in care, in 2008, in toamna, l-a retrogradat la "junk", adica "negativ". Asta inseamna ca am reusit in doar un an sa stabilizam drumul pe care ne-am angajat", a declarat Emil Boc. Super rationament, nu? Tu îl crezi? Sau poate Madhawk? Crede cineva ca anul 2010 va fi mai bun decat 2009? Am rugamintea sa o zica aici, daca este cazul, e o curiozitate de-a mea ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Greu cu verbele reflexive la Braila, asa-i?
Oricum, ai prins ideea: Base e de vina ![]() Markos Boc e un papagal, a sustine contrariul e ca si cum ai nega ca afara e iarna. Dar e prim ministru. Asta e. This post has been edited by vijelie: 4 Feb 2010, 13:28 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Mircea Geoana: Voi fi lider in PSD si in viata politica romaneasca in urmatorii ani, asta este destinul meu
![]() QUOTE Presedintele social-democrat Mircea Geoana se declara convins ca va fi lider atat in partidul sau, cat si in viata politica romaneasca, in urmatorii ani. "Asta este destinul meu", a afirmat Geoana miercuri seara, la Realitatea Tv, citat de Mediafax. El mai spune ca nu ia in calcul posibilitatea de a pierde sefia PSD. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-687210...estinul-meu.htm ![]() ![]() ![]() QUOTE(Markos @ 4 Feb 2010, 14:03) Luati mah autostrazi, sa va saturati! Cacanarii astia n-au platit nici aia 42 de km pompos inaugurati anul trecut, înainte de alegeri. Ei cica "modernizeaza Romania". Modernizeaza o poola. Totul e demagogie ieftina. http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-...a-colectiva.htm stai ca se prinde si don' doctor in hora: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-68706...anul-acesta.htm This post has been edited by george_scala_2004: 4 Feb 2010, 15:47 |
--------------------
...
...
...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mai deschide si tu niste topicuri ca sa vada toata lumea
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 4 Feb 2010, 13:26) Greu cu verbele reflexive la Braila, asa-i? Oricum, ai prins ideea: Base e de vina ![]() Greu neicusorule, greu. Da' și mai greu pe la Bucale, că de excepții nu prea s-a auzit pe acolo. Hint: persoana a 3-a plural. Dacă nu știi ce și cum, te meditez gratis, așa, ca pentru un coleg de forum. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
De la Băsel citire:
http://www.mediafax.ro/politic/basescu-hot...e-tarii-5475022 Să-si bage rusu gheara-n gât și trupele-n Moldova la granița cu noi. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
vijelie |
![]()
|
Care referendum?
Eu nu imi mai amintesc de niciun referendum. Voi stiti ceva? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Parca a fost unul cu "sunteti de acord sa-l pun iar pe Pinguin prim-ministru?"
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
mileoane.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
fara numar pentru flacarile violete ale prostanacului
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
Cel mai destept cedeaza. Eu am cedat. Pa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
va face Baselu si scut, v-ati scos, bravo
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 15:31 |