pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Markos> Ba da, si iar ai uitat sa imi ceri voie. Sper ca data viitoare sa fii mai atent.
![]() Ideea era ca ar fi o atitudine mai constructiva sa facem ce putem face si sa nu blamam tot si pe oricine, de la politie pana la dumnezeu, pentru ce ni se intampla. "UNDE am zis eu ca asa avea competentele superioare si solutiile pentru a scoate tara din criza?" - ma bucur ca recunosti ca judeci fara sa te pricepi. Nici mie nu imi convine ca exista someri samd, dar daca nu ma pricep nu pot sa spun ca solutiile luate de ei sunt cele mai proaste. Nici acces la informatii nemodificate, netriate nu avem. Daca erau ceilalti credeai ca nu existau probleme, nimic? Din fericire 90% dintre romani fac asta, in toate domeniile posibile, asa ca e ok. ![]() FLP> Crezi ca PSD iti facea viata o cascada de fericire, nu? sigur ca da. ![]() QUOTE(vi_escu @ 20 Feb 2010, 23:16) N-ai prins ideea! Nu pana trece criza! Definitiv! De ce nu face base asta pe care-l laudati atat (ca sa nu zic altfel) un referendum vis-a-vis de comisioane, sinecuri, consilii de administratie la stat? Ca tot il fu!e grija de modernizarea statului? Pai ca "solutie finala" da, dar temporar, pana se rezolva problema, nu au niciun interes sa nu ia masurile spuse de voi. This post has been edited by eXtenSion: 21 Feb 2010, 00:34 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 21 Feb 2010, 00:28) Ideea era ca ar fi o atitudine mai constructiva sa facem ce putem face si sa nu blamam tot de la politie pana la dumnezeu pentru ce ni se intampla. du-te ba si te culca, ca esti praf zdrente! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Asa-i? Mai bine as fi frustrat care comenteaza incontinuu si vede doar partea goala a paharului, referitor la orice. Daca urmaresti obiectiv topicul, ceea ce vad ca nu poti, sunt curios cate lucruri bune ati remarcat ca ar fi facut cineva. In 5 ani e cam improbabil ca efectiv nimic sa nu fie bun, dar uite ca se poate.
Acum din nou, va intreb, ce interes au sa nu ia masurile voastre un anumit timp, pana la relansare, si dupa sa continue la vile? E foarte greu sa modifice niste legi, tinand cont ca fac asta pentru fiecare "afacere", cand au nevoie? In plus, la cate afaceri au samd, credeti ca li se mai rupe de salarii, comisioane samd? Poate mai sunt cei de la "baza" in situatia asta, dar nu ar muri nici ei de foame 2-3 ani. Cat despre atacuri ilogice, succes cu ele in continuare. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 21 Feb 2010, 00:50 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 21 Feb 2010, 00:38) Acum din nou, va intreb, ce interes au sa nu ia super masurile voastre un anumit timp, pana la relansare, si dupa sa continue la vile? E foarte greu sa modifice niste legi, tinand cont ca fac asta pentru fiecare "afacere", cand au nevoie? Pentru ca au frecat duda 2 ani degeaba, de-aia!! Cu batalia pentru putere, cu intrigi tipic balcanice, cu jmenuri, cu scene a la Ridzi, cu ce vrei tu! Si acum s-au trezit în curul gol. Pentru ca e CEL MAI INCOMPETENT GUVERN POSTDECEMBRIST, de-aia! Ca sa iei niste masuri viabile, trebuie: a. sa existe vointa politica (NU A FOST CAZUL) b. sa te duca capul, sa ai cu cine (IAR NU A FOST CAZUL) Pupa-i tu în fund cat vrei, ca tot de rasul lumii esti. Si frustrat sa-ti numesti fratii (daca ai), copile, dar nu pe mine, ca nu ma cunosti. QUOTE Eu recunosc ca nu am citit prea multe carti beletristice -aproape deloc-, iar acum oferta e atat de mare ca nici nu stiu ce merita citit ce nu... Am înteles, te-a ametit oferta. Politica ai prins-o din zbor, ne înveti cum stau lucrurile, acum treci la carti! This post has been edited by Markos: 21 Feb 2010, 00:57 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 21 Feb 2010, 00:28) Pai ca "solutie finala" da, dar temporar, pana se rezolva problema, nu au niciun interes sa nu ia masurile spuse de voi. Fratele meu alb, cum adica temporar? Cat de portocaliu la minte poti fi ca sa accepti ca impozitul tau sa se duca in buzunarul unor nenorociti care chiar nu fac nimic! La ce bun consiliu de administratie in dublu la fondul proprietatea? Sau la loteria romana? Sau la fel de fel de comisii de supraveghere a pouli mele? Intra tata in pedele si da-ti toata leafa cotizatie sa aiba de unde sa se imbuibe. Din impozitul si contributiile mele vreau pensie, asistenta medicala, educatie, cultura, sosele, siguranta, justitie. Nu sa-i vad bucile lui udrea, mustata lui pogea, coada lui seitan, golaniile lui bergovici si cate altele. Daca eu as avea la munca performantele, sa zicem, ale lui berceanu la transporturi nu m-ar mai primi nici daca vin cu bani de-acasa. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Markos > Dar tu ma poti face praf/zdremte, ca ma cunosti, nu? evident.
Practic dupa ce ai zis cu gura ta ca nu ai competentele necesare, acum deduci ca e cel mai incapabil guvern samd. Ok, fie, whatever. Tot nu inteleg ce ii impiedica sa ia niste solutii date de altii, pe care orice om le poate verifica, daca are datele necesare, sa vada daca sunt bune. Nu e nevoie sa fie omul ce ia decizia cel mai competent, e nevoie doar sa aiba de unde se inspira. Iar la cate idei salvatoare sunt pe metru patrat, nu cred ca e o problema asta. Si unde ii pup eu in fund, mai exact? Ati devenit atat de obsedati de critica ca daca eu nu ii critic incontinuu inseamna ca ii laud/ador? Nu cred. Si nu cred ca gasesti vreun reply de-al meu unde am zis ca PDL e o solutie buna, ca Base e o solutie buna. Asa ca nu inteleg unde bati, mosule. vi_escu> Am zis eu ca imi convine asta? Unde? Crezi ca daca era PSD la guvernare nu era la fel? De ce tot confundati "urasc mai putin PDL decat restul partidelor" cu "am o erectie orice ar face PDL + Basescu"? This post has been edited by eXtenSion: 21 Feb 2010, 01:01 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 21 Feb 2010, 00:55) Intra tata in pedele si da-ti toata leafa cotizatie sa aiba de unde sa se imbuibe. Ce leafa ma? Tu chiar crezi ca a muncit baiatul asta macar o zi, pe bune? Lasa-l întai sa mai creasca, sa citeasca Baltagul si Morometii si ce-o mai fi sarit, si mai vorbim peste vreo cativa ani. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Da? Eu n-am muncit ca altfel era ocupatia mea continua sa injur statul si sa zic ca nimic din ce face nu e bun. "Mi scuzi"
Cat despre ce am citit si ce nu am citit, nu stiu cu ce te afecteaza. Eu am incercat sa pun niste intrebari la care si-asa neavand raspuns ai sarit cu atacuri. Din nefericire pentru tine la beletristica nu intra carti de specialitate, deci crede-ma ca stiu mai multe despre tine, dupa cum te comporti, decat tu despre mine. ![]() Nici nu stiu unde v-am "invatat" eu ceva. Rareori am avut pareri convinse, fara sa las loc de posibile greseli. Spre deosebire de altii, printre care evident ca te numeri, care aveti impresia ca daca maine ati fi in guvern poimaine Romania ar fi cel putin la nivelul Poloniei. Apropo, mai o intrebare, nu pentru tine, nu te speria: Oare daca ar incerca, ca o solutie pe termen lung, sa faca tot posibil pentru eliminarea coruptie, cat timp ar rezista ca si guvern? Cred ca ar fi ros de pe interior pana la colaps. De aici nu trageti concluzia ca iau apararea nu stiu cui ca nu face nu stiu ce. E doar o intrebare, oare cum ar putea sa "taie in carne vie", fara sa fie apoi afectati de razbunarea celor care au avut de suferit din cauza asta? Acestia fiind persoane influente, oameni de afaceri, de partid samd. This post has been edited by eXtenSion: 21 Feb 2010, 01:23 |
--------------------
facebook
groups
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Bun, din nefericire pentru mine nu faceam nici una nici alta. In plus, daca voiam, criticam pana vomitam pe forum, iar in viata reala laudam pentru "castig". Asa ca nu vad ce as putea sa am de castigat de pe un forum, unde am cont de 5 ani si unde nu am postat pe vreun topic legat de politica pana in 2009.
This post has been edited by eXtenSion: 21 Feb 2010, 01:37 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 21 Feb 2010, 00:38) Da-mi te rog un exemplu de actiune pozitiva, pentru "reformarea statului" sau "lupta impotriva coruptiei", intreprinsa de basescu in ultimii 5 ani. Si te rog nu-mi da exemplul unui referendum facut exclusiv cu rol electoral! This post has been edited by Garett: 21 Feb 2010, 08:11 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
dorinta pentru vot uninominal pur asa cum se voteaza la primari. Oricum unii au cazut in propria capcana. Ia sa vedem. DIn astia 5 ani, cine a fost prim ministru 4 ani? Pai daca nu are realizari..
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
Așa o fi dar parcă începusem să mai respirăm puțin. Acum iar ne-a pus lațu' de gât.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
aphophis |
![]()
|
respiram pe dracu. Respiram intr-o punga ce era legata direct la fund. Practic ne amageam ca inspiram aer nou, cand de fapt..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tariceanu crestere economica 8%, pinguinul, care de fapt e doar marioneta de ventriloc a lui basescu, scaderea economiei cu 5%, 1 milion de someri si 30.000.000.000 euro datorie externa!
Mda, comparatia clar e favorabila lui basescu! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Comparatie obiectiva, pe cand toate tarile infloresc, doar romania "pinguinului" e in regresie.
![]() Tariceanu a fost premier in aceleasi conditii. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 21 Feb 2010, 14:55 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Garett |
![]()
|
Nu, pe cand toate tarile ies usor-usor din recesiune, Romania lui basescu cel atat de iubit de voi, pentru ca repet, pinguinul este doar o marioneta, se prabuseste din ce in ce mai tare!
Cine a declarat sus si tare ca Romania nu va fi afectata de criza, ca nju avem nevoie de banii de la FMI, ca avem nevoie de banii de la FMI, ca nu sunt probleme cu asigurarea platii salariiolr si pensiilor, ca nu mai sunt bani pentru salarii si pensii, etc. ? Ring a bell? This post has been edited by Garett: 21 Feb 2010, 15:06 |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 21 Feb 2010, 14:46) Tariceanu crestere economica 8%, pinguinul, care de fapt e doar marioneta de ventriloc a lui basescu, scaderea economiei cu 5%, 1 milion de someri si 30.000.000.000 euro datorie externa! Mda, comparatia clar e favorabila lui basescu! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
colegu garret fugi colegu si te inscrie in pnl!! adica tu compari mere cu pere? cum poti sa compari perioadele? si ma refer la conjuctura economica globala. e ca si cum ai spune ca tariceanu a alergat 100 de metri in 25 de secunde si ai rade ca boc a scos 5 minute, da fara sa spui ca tariceanu a alergat pe loc drept si boc prin mlastina. sunt de acord ca boc face tampenii dar nu poti sa pretinzi sa ai crestere economica de 8% in conditiile in care in toata lumea e naspa treaba. si situatia putea fi si mai maro(vezi grecia).
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kato @ 21 Feb 2010, 15:05) Stai linistit ajungem si acolo! Nu contest ca Tariceanu a avut avantajul conjuncturii pe de alta parte nu stiu cum poate sa apere cineva, in mod onest nu orbeste, toate tampeniile lui boc, lipsa oricarei strategii de iesire din criza, etc. |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
pai tocmai asta ca pe langa ca guverneaza prost, trebuie sa plateasca si oalele sparte de tariceanu, nastase.. Si nu e chiar asa usor, cand trebuie sa platesti pensii si bani nu sunt (care pensii au fost marite electoral de psd si pnl) , cand trebuie sa platesti un fond de salarii marit enorm de catre tariceanu , cand nu ai infrastructura.. This post has been edited by aphophis: 21 Feb 2010, 15:12 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 21 Feb 2010, 15:04) Vorba aia sa tot cresti pe credit si pe banii celor plecati la munca inafara. ![]() De acord, pe de alta parte orice crestere este preferabila prabusirii! ![]() A, ca nu s-a facut nimic pentru restructurarea economica, adevarat! Dar boc ce a facut, in toate cele 4 guverne pe care le-a condus? Avea ocazia sa demonstreze cat de bun conducator este, cum reformeaza el tara, etc. Ce-a facut din toate astea? Land of choice? ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
garet o dai in demagogie. Adica e bine sa traiesti pe datorie, desi nu muncesti deloc ca sa faci rost sa iti platesti datoria? Ca asa a fost pe vremea lui tariceanu. Ne spunea dobitocu ca economia duduie, cand de fapt traiam tot mai mult pe datorie. A carei scadenta a venit odata cu criza asta economica. Si zici de boc cu 4 guverne, uitand ca a avut vreun an de guvernare. Dobitocul ala de tariceanu ce a facut in 4 ani cat a fost prim ministru?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 21 Feb 2010, 15:11) cand trebuie sa platesti un fond de salarii marit enorm de catre tariceanu , cand nu ai infrastructura.. Cine s-a batut cu caramida in pieppt ca va majora salariile profesorilor cu 50%? Cine a promulgat legea? Cine a declarat public ca romania nu are nevoie de autostrazi? This post has been edited by Garett: 21 Feb 2010, 15:22 |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu contesti dar faci comparatii! oare boc daca beneficia de conjuctura lui tariceanu ar mai fi fost asa de blamat? situatia asta nasoala in care se gaseste boc, nu i se datoreaza in mare masura si lui tariceanu? poti sa gandesti si din alt punct de vedere?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kato @ 21 Feb 2010, 15:15) situatia asta nasoala in care se gaseste boc, nu i se datoreaza in mare masura si lui tariceanu? poti sa gandesti si din alt punct de vedere? Nu compara creditarea privata care a explodat pe timpul lui Tariceanu cu imprumutul angajat de stat de la FMI! Pana una alta Tariceanu, despre care nu contest ca a fost prost conducator, nu s-a imprumutat la FMI, ci boc. Asta e, bafta lui tariceanu ca a aparut unul mai prost decat el si-l face sa para mai destept prin comparatie! BTW, pe vremea lui Tariceanu ziceam ca-i cel mai prost guvern, m-am inselat! |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 21 Feb 2010, 15:14) Cine s-a battut cu caramida in pieppt ca va majora salariile profesorilor cu 50%? Cine a promulgat legea? Cine a declarat public ca romania nu are nevoie de autostrazi? vad ca celelalte puncte nici nu le mai contesti, pesemne am dreptate. Legea aia a fost votata de pnl, psd si pdl. Deci toti au contribuit la nasterea ei. Si a fost initiatia de o pesedista, cred ca ai auzit de ea : abramburica. Legea a fost promulgata, din ratiuni populiste, da oricum marinarul nu avea mare control asupra situatiei. Putea intoarce legea o singura data, ceea ce nu obliga pe aia sa o modifice. A doua oare vroia nu vroia trebuia sa o promulge. Ideea e insa alta. Efortul financiar pt a mari salariilor profesorilor (pt ca era vorba doar de salariile profesorilor din preuniversitar) ca suma anuala, ar fi fost mult mai mica decat suma necesara pensiilor marite sau fondului de salarii din sistemul bugetar marit in mod manelist de tariceanu. later-edit cat despre creditarea privata ![]() This post has been edited by aphophis: 21 Feb 2010, 15:22 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Feb 2010, 15:14) garet o dai in demagogie. Adica e bine sa traiesti pe datorie, desi nu muncesti deloc ca sa faci rost sa iti platesti datoria? Ca asa a fost pe vremea lui tariceanu. Ne spunea dobitocu ca economia duduie, cand de fapt traiam tot mai mult pe datorie. A carei scadenta a venit odata cu criza asta economica. Si zici de boc cu 4 guverne, uitand ca a avut vreun an de guvernare. Dobitocul ala de tariceanu ce a facut in 4 ani cat a fost prim ministru? ![]() Eu nu stiu daca pe vremea lui Tariceanu aveam datorii mai mari ca acum. Apropo de Basescu, gurile rele vorbesc ca ar avea cancer, o fi adevarat? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Garett |
![]()
|
Sunt absolut convins ca bugetul este dat peste cap de acele pensii sau salarii de 1000 de ron si nu are nici o problema in a acoperi salariile "bugetarilor de lux" de cateva mii de euro! Wake up!
Iar pe langa creditarea privata care "ne-a bagat in rahat" impozitul forfetar sau taierea fara discermanat a creditarii au fost adevarate binefaceri! This post has been edited by Garett: 21 Feb 2010, 15:27 |
--------------------
No
Reno
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:25 |