pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Raspunsul lui Guta la declaratia presedintelui ca "99% dintre români apreciază manelele":
QUOTE Manelele, la ora actuală, a cucerit toate vârstele, de la copil până la omul care se poate mișca, pentru că manelele e un gen de muzică foarte dansant, bazat, ca sound, foarte mult pe partea de percuție și un argument e faptul că eu cel puțin am cântat la diferite genuri de oameni, de la omul de rând la omul sărac, la omul bogat, la omul care s-a considerat intelectual. După părerea mea, având în vedere că domnul președinte, din ce am văzut eu la televizor, am văzut că se pricepe la dans, am văzut că le are cu dansul. Avându-le cu dansul, înseamnă că domnul președinte are și ureche muzicală, pentru că nu te poți apuca să dansezi dacă nu știi(…)Dacă manele au reușit, în ciuda faptului că se spune că suntem fără școală, fără cultură, într-un cuvânt, că suntem inculți, am reușit, prin textele noastre, să cântăm viața de zi cu zi așa cum e ea și să ne adresăm oamenilor pe înțelesul lor. Manelele are linii melodice foarte melodioase și foarte bine gândite ca și conținut pe linie melodică. Adica mai pe scurt http://www.youtube.com/watch?v=OunST_w9oiM Restul pe http://www.mediafax.ro/life-inedit/nicolae...ritatii-5603433 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sau pe rromaneste: "La toti romanii care este ei le place manelele care este ele"
![]() 26 Feb 2010, 12:53: Din categoria bancuri cu pinguini: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-69624...a-constanta.htm ![]() This post has been edited by Garett: 26 Feb 2010, 12:53 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pinguinul este de-o prostie si de-o naivitate dezarmante. Este exact opusul lui Zeus - un politician destept, smecher si uns cu toate alifiile. Si cu priza la manelisti. Boc este premierul-marioneta ideal pentru Basescu.
Un articol interesant, macar prin prisma faptului ca este destul de obiectiv si acceptabil scris. Doua citate: QUOTE In prima saptamana de la alegerea sa in fruntea PSD, Victor Ponta s-a confruntat cu un val de plecari, insa hemoragia din PSD n-a inceput sub Ponta. La randul sau, liderul PNL, Crin Antonescu, ar face bine sa se ocupe de proprii dezertori, in loc sa consoleze la telefon pesedisti. Din ambele partide au demisionat, de anul trecut pana astazi, aproape 30 de parlamentari. S-au inrolat in armata tradatorilor, condusa de generalul-fanfaron, Gabriel Oprea. Cu ei si cu alte vechituri din debaraua politicii, PDL spera sa construiasca o majoritate confortabila in Parlament, sa reformeze statul, sa modifice Constitutia si, culmea, sa reduca numarul de senatori si deputati. QUOTE Noul partid ar urma sa fie botezat Uniunea Nationala pentru Progres desi, la cum arata pe dinlauntru, cu Miki Spaga, Culita Tarata, Nicolicea, Gabi Oprea si alti demoni, s-ar putea numi la fel de bine Uniunea Nationala pentru Regres. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Feb 2010, 13:27) Chirurgul loveste din nou: Asta a trecut pe droguri sintetice, e clar.. Pariu ca se viseaza salvatorul neamului? As zice ca, mai degraba, se viseaza seful unui neam care asteapta salvarea. Aia cu girofaR. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
spitalul clinic pentru copii?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A... Deci ești și tu de părere că nu-i, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
E un fals ordinar!
Dovada: vezi motivul eliberarii certificatului. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Romania lui Zeus, versiunea imbunatatita, cu a 2-a centura de siguranta:
Președintele Traian Băsescu a avertizat, astăzi, că, dacă guvernul nu va reuși "să țină lucrurile sub control", România s-ar putea trezi în situația de a mai face un împrumut la sfârșitul lui 2010, pe lângă cel contractat deja cu FMI. http://www.realitatea.net/traian-basescu--...lui_703269.html |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bă, să mor eu dacă înțeleg cine-s ăia de-i împiedică să ia măsurile care trebuie...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum cine? Viteanu, Berceanu, Nuti si ceilalti pd-l-isti.
|
--------------------
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Ce mi se pare mie aiurea , el sta ascuns undeva(el stie pe unde sta ) . Si apare la televizor si declara ca e nevoie de un nou imprumut de la fmi , de care celelalte state au fugit ca de drac. Multi prosti l-au votat ca face reforma (face parlament unicameral OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ,scaderea numarului de parlamentari) si cand a semnat pentru aderarea in Ue , a semnat si pentru faptul ca pana in 2014 trebuie sa avem parlament bicameral(mirobolant) . Asteptam cu drag vremuri noi , si sa avem un nou presedinte , nu presedinte , dictachior : Basescu dictachiorul Romaniei!.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Jos, de acord, dar cum? Ca se pierd acte, tu'i mama ma'sii...
QUOTE Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat din nou, vineri, dosarul Rompetrol, in care omul de afaceri Dinu Patriciu este judecat pentru infractiuni de natura economica, deoarece a fost pierdut un rechizitoriu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
intrebare, de ce nu vorbeste nimeni si de alegerile de la pnl?
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vijelie |
![]()
|
Despre ce poti vorbi la priveghiul unui partid cu traditie care a esuat in fesenism?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
la ce circ e acolo, n'am chef sa comentez
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
IA bijti daici pa topicu' vostru, aici vorbim de Super-Base!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Mar 2010, 14:03) Romania lui Zeus, versiunea imbunatatita, cu a 2-a centura de siguranta: Președintele Traian Băsescu a avertizat, astăzi, că, dacă guvernul nu va reuși "să țină lucrurile sub control"... Mai nea Vijelie, Boc este obedientul perfect, nu merge nici sa se pise fara aprobarea lui Zeus. De cca. un an si jumatate Zeus conduce Romania dupa cum vor muschii lui. Prin declaratia lui, cea legata de incapacitatea guvernului si necesitatea unor noi imprumuturi, din punctul meu de vedere Zeus isi face autocritica. A depasit faza cu plansul online si cerutul de scuze? Comunismul de dreapta... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
super-basina, exact..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Mar 2010, 22:19) pai pe acelasi principiu putem sa spunem la fel si de pdl si de psd! nu crezi? pe mine personal ma intereseaza ce se intampla si la psd si la pdl si de la pnl, deoarece de3 acolo sunt sanse foarte mari sa apara viitorul presedinte al tarii! |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@kato: Mare lucru nu e de comentat, Antonescu e prea puternic in partid ca sa apara surprize.
@all: Mie declaratia lui basescu imi suna ca un anunt ca ne vom ingloda si mai tare in datorii. Oare cine spunea candva ca n-avem nevoie de imprumut la FMI? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 5 Mar 2010, 22:49) @kato: Mare lucru nu e de comentat, Antonescu e prea puternic in partid ca sa apara surprize. @all: Mie declaratia lui basescu imi suna ca un anunt ca ne vom ingloda si mai tare in datorii. Oare cine spunea candva ca n-avem nevoie de imprumut la FMI? e foarte mult de comentat in viziunea mea, pentru ca ce se intampla acolo nu e chiar corect. adica oamenii care strigau jos dictatura(lui basescu) si vorbeau frumos de principii democratice tocmai au votat o dictatura, puterea concentrat la un singur om. adica fac exact ce face basescu numai ca la nivel de partid. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
Kato a te interesa ce se intampla acolo e una, si a le canta prohodul este un pic altceva...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Feb 2010, 12:27) Chirurgul loveste din nou: Asta a trecut pe droguri sintetice, e clar.. Pariu ca se viseaza salvatorul neamului? Da, asa-i, bravo bravo! Prost Boc asta, n-are dreptate deloc, niciodata. Sigur se crede salvator ca doar daca noi ne consideram salvatorii tarii pe forumuri si el trebuie sa aiba o mentalitate identica. ![]() kato> Lasa ca si-asa orice ai zice si orice ar face Crin, pt. ei nu conteaza. Cand spuneam noi prin campanie ce fel de om e si cand incercam eu sa aflu de ce a fost votat de intelectuali, au inceput aceiasi experti sa il prezinte ca presedintele Salvator, net superior si diferit, si ziceau ca eu nu sunt intelectual si de asta nu inteleg de ce e atat de "optim" Crin si ca sunt prea imatur pentru a intelege viitorul roz alaturi de Crin/Geoana. Acum le-a aratat si lor ce fel de om e, la fel si Geoana cu flacarile, doar ca nu pot ei recunoaste asta. Tot Basescu e de vina ca micul Crin ieri facea sex electoral cu Orban, iar azi se porcesc, in timp ce il critica pe Basescu pt. ca s-a certat cu Tariceanu. Cat despre tendintele dictatoriale, inca astept dictatura Basescu, ca cea a lui Crin e la fel de penibila ca el. This post has been edited by eXtenSion: 6 Mar 2010, 13:36 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 12:28 |