pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Faptul ca a reusit sa treaca Guvernul prin Parlament, nu inseamna ca parlamentarii care au votat DA atunci vor vota DA la orice viseaza Boc. Au fost 276 voturi "pentru" si 135 voturi "impotriva", minimul necesar fiind de 236 "pentru".
Gandeste-te, de exemplu la sarmanul domn parlamentar PSD & lider sindical Radoi. Asta ce sa faca? Sa actioneze ca un om responsabil (ma rog, in sensul descris de Boc) si sa voteze taierea sporurilor unor categorii de bugetari printre care se afla si sindicalistii lui? Exemplele se regasesc in toate taberele, asta imi e la indemana fiindca la 2 saptamani simte nevoia sa ameninte bucurestenii cu greva generala din diverse motive. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ma baieti, de la alegeri si pana azi au trecut o gramada de parlamentari din opozitie la "independenti", ce naiba..
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Exact asta spuneam si eu, in plus, mai e institutia asumarii raspunderii de care am vazut ca stie a abuza... De ce n-o faca in continuare? Nu cumva din cauza demagogiei ieftine?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 6 Mar 2010, 13:34) ... cand incercam eu sa aflu de ce a fost votat de intelectuali... A trecut atata timp si tot n-ai reusit sa afli? QUOTE(eXtenSion @ 6 Mar 2010, 13:34) ...Tot Basescu e de vina ca micul Crin ieri facea sex electoral cu Orban... Mai nene, mic e alalaltu, si nu vad ce ti se pare deplasat ca la alegerile din PNL sa candideze mai multe persoane? Doar n-o fi PDLul unde Zeus decide ce si cum... Nu retin ca Antonescu si Orban sa si-o fi tras unul celuilalt pe la spate, ai tu ceva example? S-o mai bagat in seama si Catarama care a vrut sa anexeze PNLul la coada PDL, dar teoria sa nu a fost foarte agreata asa ca a avut bunul simt sa se retraga inainte de a se face de cenzurat in congres. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Am reusit sa aflu, stai linistit.
![]() Nu era vorba ca de ce candideaza Orban la presedentia PNL. Era vorba de caracterul lor, de prietenia lor bazata doar pe interes si nimic mai mult, asemanatoare cu cea dintre Basescu si Tariceanu, pentru care Basescu era atacat in campanie fix de Crin. Si nu, eu nu vad "nevazute". Ca ei se porcesc prin cuvinte alese nu o face o discutie/ o diferenta de opinie. Ca sa iti exprimi diferenta de opinie nu iti iei la misto adversarul. Ce fac ei sunt mistocarii mai ieftine decat ale lui Basescu -ale lui macar nu sunt venite dintr-o aroganta atat de mare ca a celor doi Deosebiti PNL-isti. Orban: "nu sunt de acord cu acest sistem antiliberal, colectivist, care restrange drepturi si care pune pe umerii unui singur om raspunderea Partidului National Liberal de acum inainte[antiDictatorul de Crin]. Al doilea motiv pentru care voi candida domnule Crin Antonescu este acela ca in cazul in care colegii mei nu ma vor alege presedinte al PNL vreau sa aveti intotdeauna termen de comparatie, o oglinda in care sa va uitati si sa va intrebati precum in basm " Oglinda oglinjoara cine este cel mai frumnos, cel mai puternic, cel mai luptator si cel mai harnic liberal din tara", mentiona Ludovic Orban. Replica lui Crin Antonescu nu a intarziat sa apara" Domnule Orban nu ne spuneti maine de ce candidati? Azi avem cu statutul... Daca aveti sa ne spuneti ceva cu statutul, va ascult cu placere. La chestia aia, cu oglinda, nu ma puteti constrange nici cu politia dar in rest, statut" . Sursa: irelevanta, gasiti pe google si mai multe replici interesante. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mda, adevarul e ca prin raportare la subtilitatile lui Basescu de genul 99% din romani sunt manelisti, orice confruntare de idei mai mult sau mai putin pigmentata cu putina ironie devine mistocareala ieftina.
Mai, ideea este ca pana si PSDul a ajuns un partid mai democratic decat PDLul. Si in PSD si in PNL exista mai multe idei, mai multe curente de opinii, ceea ce mi se pare o situatie absolut normala, a existat o competitie reala pentru functiile din partid, spre deosebire de PDL unde obedienta fata de Zeus a ajuns la rang de virtute. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(radian @ 6 Mar 2010, 20:22) Mda, adevarul e ca prin raportare la subtilitatile lui Basescu de genul 99% din romani sunt manelisti, orice confruntare de idei mai mult sau mai putin pigmentata cu putina ironie devine mistocareala ieftina. Mai, ideea este ca pana si PSDul a ajuns un partid mai democratic decat PDLul. Si in PSD si in PNL exista mai multe idei, mai multe curente de opinii, ceea ce mi se pare o situatie absolut normala, a existat o competitie reala pentru functiile din partid, spre deosebire de PDL unde obedienta fata de Zeus a ajuns la rang de virtute. colegu, nu te supara pe mine, dar crin antonescu face exact ce a facut basescu. a devenit tradator, nesimtit si avid de putere. restul e gargara frumoasa cu echipa, idealuri, guverne si minuni de genul. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
Nu ma supar bre, ar fi monoton sa avem toti aceeasi parere...
Este dreptul tau consfintit de Constitutia RO sa ai absolut ce parere doresti atat despre Anontescu cat si despre oricare alt politician mai la moda sau mai prafuit. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 6 Mar 2010, 19:01) Si nu, eu nu vad "nevazute". Ca ei se porcesc prin cuvinte alese nu o face o discutie/ o diferenta de opinie. Studiază un pic istoria "ieșirilor la rampă" a diverșilor lideri sau mai puțin lideri PNL și ai să vezi că ce a zis Orban acum e nimic față de alte luări de opinie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si asa-i mai garett ca la fel ca un deontolog renumit, nu te deranjeaza ca antonescu e o copie proasta a baselului, desi pe asta din urma il critici de numa?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Man, eu ti-am mai zis, tu ai doi zei: basescu si renault, cu tine oricum nu se poate purta o discutie constructiva!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai e o intrebare.Cum de te deranjeaza base si tot ce face el si nu te deranjeaza antonescu, care e la fel ca marinarul, la o calitate mult mai proasta?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
De unde ai dedus tu ca face tot ce face basescu? Ba chiar la o calitate mai proasta? A sfidat parlamentul, a numit marionete pe post de prim-ministru, a spus ca 99% din romani sunt manelisti?
L.E.@apophis: Acum cine e cel fara raspunsuri, care "s-a topit in peisaj"? ![]() This post has been edited by Garett: 9 Mar 2010, 06:00 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Udrea s-a aratat deranjata de faptul lumea inca se mai refera la ea ca fiind ministru doar al Turismului, in conditiile in care acum detine si portofoliul Dezvoltarii. 'Inca, foarte multa lume spune Elena Udrea, ministrul Turismului. Probabil ca dupa anul trecut au ramas cu aceasta impresie, ca nu pot fi decat ministrul Turismului. Acum, vor invata sa spuna Elena Udrea, ministrul santierelor', a spus Elena Udrea. Deci va rog frumos sa folositi titulatura corecta, daa? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Markos |
![]()
|
apropo, vesti bune, se apuca pedeleul de reforma adevarata, suntem salvati.
QUOTE Un deputat PD-L a reusit sa-si puna vrajitoarele 'in cap'. Alin Popoviciu vrea sa interzica magia, ba mai mult, propune pedeapsa cu inchisoarea de la 5 luni la 3 ani pentru practicantele ei. Vrajitoarele din Romaria risca se devina somere. Deputatul PD-L Alin Popoviciu vrea sa le ia painea de la gura. 'Saptamanal aveam 1, 2, 3 cazuri de oameni care au fost inselati de vrajitoare', a declarat deputatul. 'Sunt oameni disperati care au incercat sa isi rezolve problemele in alte feluri si nu au reusit si ultima varianta pe care o au este reprezentata de aceste vrajitoare care se pare ca nu fac altceva decat sa minta', a explicat Alin Popoviciu. bravo! deci se poate! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Astia meritau amendati cu dublul sumei pierdute. Scoteau tara din criza.
LE. Stai putin. Ce sa interzica? Magia? S-ar duce-n strainatate... ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Mar 2010, 14:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Markos |
![]()
|
Revenind la coana Udrea, la care orgoliul si ambitia sunt pe masura bustului: a început fata mai piano, cu turismul, de încalzire asa, sa-si intre-n mana. L-a terminat rapid, floare la ureche, totul e gata si merge uns, au mai ramas de montat indicatoarele alea de 33 de euro si le-am tras-o grecilor, le-am furat painea de la gura.
Acum a trecut la lucruri mai serioase: santierele de locuinte. Unde-i de munca vîrtos si e banu gros. Mai pe masura capacitatilor si aptitudinilor personale adica. Douazeci de ani am avut parte numai de afoni în domeniu, era si timpul pentru o schimbare adevarata! "Acum, vor invata sa spuna Elena Udrea, ministrul santierelor". |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De cand "orgoliul si ambitia" au devenit trasaturi negative?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
n-ai fost atent: "orgoliul si ambitia pe masura bustului". Acum, spune si tu, pina la ce marime se intinde un orgoliu de bun simt?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 9 Mar 2010, 16:47) Ba da, sunt foarte atent la campania de discreditare a Elenei Udrea. Cati dintre oameni insa stiu cum s-a finalizat "revolta" dnei Andronescu (ministru PSD) impotriva fabricii de diplome numita pompos "Unive. Spiru Haret"? Aia care a umplut tara de diplome de juristi gen Gabriel Oprea. Cum e mai nasol: cu tupeu cat decolteul sau cu un sistem plin de bugetari cu diploma cumparata de la tov Bordea? Cati dintre oameni stiu ca o astfel de diploma da dreptul, in sistemul bugetar, la majorari importante de salariu & sporuri? This post has been edited by vijelie: 9 Mar 2010, 19:15 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Garett @ 8 Mar 2010, 10:06) te pomenesti ca am zis io ca base e vreun monument de bun simt. insa tu poti sa fii destul de corect si sa vezi cum este antonescu si ce face? antonescu se batea cu pumnul in piept ca e bun, ca e telectul, ca e cu bun simt, ca nu avem nevoie de tradatori, ca nu avem nevoie de dictatura. e fix ca in copilarie, "cine spune ala e"!!! ![]() p.s. se lauda ca are voturile a 2 milioane de romani in buzunar! ceva mai fals nu am auzit, a avut 2 milioane de voturi doar pentru ca nu era comunist, ca nu era psdi-st si ca nu era basescu. nu a avut merite deosebite, sa fim seriosi ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 9 Mar 2010, 19:09) Sa inteleg ca abureala cu presedintele Norvegiei si povestea cu statutul de membru UE a fost doar o campanie a sistemului ticalosit... Du-te bre, ce campanie de discreditare? Fufa aia se pricepe de minune sa se discrediteze singura... Ce merit are ea in afara de faptul ca i-o suge lu' Zeus? Da-mi un singur exemplu de "chestie desteapta" pe care a facut-o de cand detine functii oficiale in stat. A futut un sac de bani prin aberatia aia de program cu tichetele de concediu. Fix pix... This post has been edited by radian: 9 Mar 2010, 20:45 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
N-am zis ca e si proasta.
![]() Despre copilul batut "cu pumnii" de Basescu ce se mai aude? Scena (trucata sau nu) a fost difuzata de mii de ori in cateva zile. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 9 Mar 2010, 20:46) ...Despre copilul batut "cu pumnii" de Basescu ce se mai aude?... Pai matale ai probleme cu memoria? La vreo luna dupa alegeri la B1 a aparut Zeus, si dupa hahaielile de rigoare a zis ca l-a impins p-ala, da' nu era s-o recunoasca, si ca ce fraieri au fost astia ca s-ai grabit cu clipu, ca daca-l lansau cu 2-3 zile inainte de alegeri il terminau, ca nu mai avea timp sa contracareze efectul... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 15:46 |