pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am gasit ceva ce o sa-l bucure pe nene FireChief. http://www.basescu.geenza.com/
Presupun ca n-am trecut testul? ![]() This post has been edited by ady77: 25 Apr 2007, 20:12 |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ai sti cit sunt de calm
![]() eu am o deontologie profesionala,nu conteaza cine e la necaz...si ce legatura are una cu alta??? parca spunea-i ca nu te intereseaza subiectul...sau iti place sa tot aduci discutia asta in derizoriu....nu te intereseaza ...lasa-ne frate...eu unul n-am chef de mistouri pe teme atit de grave.... ady nu ma mai bucura nimic...stiu ca ala e adevarul,dar s-a ajuns atit de departe cu nesimtirea politica a unora care cred ca pot face in tara asta ce vor... dar ,sa nu disperam....va veni si momentul adevarului.... nu era nici un test...erau niste intrebari de clarificare a unor situatii tulburi....erau retorice intrebarile... This post has been edited by FireChief: 25 Apr 2007, 20:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Interesant ar fii un sondaj cu intrebarea : "Veti merge la vot ?".
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 25 Apr 2007, 20:14) domnu e servit: http://www.daciaclub.ro/Veti-merge-la-refe...are-t72627.html ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
FireChief: In legatura cu magariile pe care le tot incearca parlamentul pentru a il impiedica pe Basescu sa revina la Cotroceni sunt de acord cu tine, dar cu toate astea consider ca Basescu trebuia suspendat(nu neaparat si demis).
|
--------------------
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 25 Apr 2007, 19:47) l.e. ULUITOR!!!!! EXTRAORDINAAAAARRRRR....comisia parlamentara care imparte timpii de antena a hotarit ca alocarea timpilor de antena in functie de numarul de locuri din parlament....lasind presedintele fara posibilitatea de a se exprima.... incredibil ,cita bataie de joc... Uluitor? ![]() QUOTE Comisia de stabilire si monitorizare a timpilor de antena pentru campania pentru referendum condusa de Adrian Paunescu a adoptat propunerea PSD de a nu-i acorda timpi de antena in aceasta campanie lui Traian Basescu in conditiile in care referendumul vizeaza tocmai persoana sa. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
@paulp
Ala e "closed" ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
base 62,34%
![]() ceilalti26,62% HAIDE BASE HAIDE BASE HAIDEEE! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 26 Apr 2007, 05:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incerc sa-i inteleg pe astia mai inclinati spre respectabilii parlamentari.. deci serios nu inteleg cum accepta unii dintre noi atata abureala si minciuna.. Ma simt mintit, scuipat in bot, prostit fara numar fara numar de 300 si ceva de gunoaie.. Cica democratie.. bai mai lesi? ce-i aia? Eu nu simt nici o democratie cat timp aia care teoretic ar trebui sa ma reprezinte ma calca in picioare si isi bat joc de mine si de parerile mele.. si ii doare in cot de ce zic eu si x si y.. adica poporu.
Dupa parerea mea.. i-as pune la zid.. democratic.. dupa modelul Ceausescu SAU as vrea sa-i sechestram in parlament(o zi, doua.. o saptamana.. o luna..) pana in momentul in care isi voteaza ei o lege prin care cineva sa poata dizolva parlamentul. Vreau sa va anunt cu o deosebita placere ca alesii nostri in frunte cu cel mai ales.. Votcaroiu.. o sa aiba si o importanta realizare.. ieftinirea alcoolului si transferul taxelor de pe votca pe paine ![]() This post has been edited by jaf: 26 Apr 2007, 06:08 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deja au inceput cu smecheriile ... minivacanta, reducerea taxei de prima-inmatriculare.
Asta cu taxa chiar e misto, euro 5 = ZERO, parca am intelesc ca nu exista masini de serie cu euro 5. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bula merge pe strada. Un amic il striga:
- Bai Bula, am auzit ca ai intrat in partid. La care Bula ridica pe rand cate un picior, si privind cu atentie talpa intreaba: - In ce-am intrat ? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pierderea de credibilitate, prin aceasta schimbare de macaz, ar putea avea consecinte ireparabile in relatiile Romaniei cu SUA si Marea Britanie, in primul rand. Romania, speciala, particularista, centrifugala si nepredictibila, in timp de pace si razboi, in capitalism, comunism si iar in capitalism, se pregateste sa va invite la cea mai spectaculoasa campanie de antipromovare din istoria sa recenta! Sa fie acesta motivul pentru care Bush jr ocoleste Romania in viitorul sau turneu european din iunie, care include Polonia, Cehia, Bulgaria si Albania, chiar in momentul cand primii militari americani ar trebui sa aterizeze la Constanta? Aceasta sa fie explicatia pentru care Condoleezza Rice nu mai vrea sa-l vada la Oslo, la reuniunea NATO, pe ministrul de Externe Cioroianu, tocmai desprins din imbratisarea lui Serghei Lavrov la Belgrad? Asa sa intelegem amanarea comunicarii deciziei ca viitorul summit NATO sa se desfasoare totusi la Bucuresti in 2008? Sau poate insusi presedintele rus Vladimir Putin si-a amintit sa critice, in aceste zile, deschiderea bazelor americane din Romania, nu doar pentru ca vorbea cu seful Pentagonului la Moscova, ci mai ales pentru ca stia ca la Bucuresti comanda a devenit nesigura in interior si rezervata fata de SUA? Sunt prea multe coincidentele, in mai putin de o saptamana, ca sa le discreditam rapid, drept variante scremute ale teoriei conspiratiei.(Emil Hurezeanu) Pana si in Albania ajunge...wtf!!! L.E. Ohhhh yeahhhhhhhhh! imgzoom_72262.jpg This post has been edited by TMihai: 26 Apr 2007, 09:34 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
poza rupe tot...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
![]() HotNews.ro: Paunescu "s-a trezit" sef de comisie |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de Paunescu, cica ar avea asistenta personala care il sterge la fund, ca nu ajunge. Si cica e pe bune.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
In parlament se doarme.Noutati?
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
paulp |
![]()
|
Noutati, da.
Parlamentarii si-au luat frigidere mai mari sa le incapa tot salamul livrat de romani ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Da,si Base si-a luat ochelari mai mari sa citeasca mai bine constitutia(ca sa n-o mai incalce "putin grav",sa n-o mai incalce deloc,ca sa nu mai aiba cei 3-2-2 motiv de a-l suspenda).
Haide Base!Pune totul pe o singura carte! This post has been edited by a4tech01: 26 Apr 2007, 12:07 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(a4tech01 @ 26 Apr 2007, 11:39) In parlament se doarme.Noutati? Poftiti, va rog: QUOTE Parlamentul a violat toate recomandarile Europei! Parlamentul a adoptat o hotarare ce permite prelungirea suspendarii lui Basescu. Decizia contravine normelor Comisiei de la Venetia. Hotararea parlamentului privind obiectul si data referendumului pentru demiterea presedintelui, adoptata marti, contravine normelor europene in materie de referendum. Comisia Europeana pentru democratie prin lege de la Venetia a promovat in noiembrie 2006, ca urmare a Recomandarii 1704/2005 a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, un ghid de buna practica pentru referendum. Consiliul a stabilit ca este nevoie de un ghid in conditiile in care referendumurile pot fi utilizate ca instrumente pentru a submina legalitatea sau legitimitatea unor institutii reprezentative. Comisia de la Venetia a fost consultata de Romania cu privire la proiectul de lege privind minoritatile nationale. Conditiile referendumului: prin lege si controlate constitutional In ghidul de buna practica al Comisiei de la Venetia se prevede explicit ca, exceptand normele tehnice si de detaliu, regulile privind referendumul trebuie sa aiba rang de lege. Ca acestea nu ar trebui sa fie modificate cu cel putin un an inaintea referendumului. Ca trebuie sa fie in acord cu Constitutia si supuse aceluiasi control judiciar ca toate celelalte legi. Parlamentul a schimbat conditiile referendumului cu cateva zile inainte de sustinerea acestuia si si-a acordat dreptul exclusiv de a decide asupra procedurii de urmat in cazul invalidarii, printr-o hotarare si nu prin lege, ce nu poate fi supusa controlului constitutional. Neutralitatea autoritatilor si a media „Iluminarea prin discutii” este cruciala pentru ameliorarea procesului decizional intr-un referendum, stabilesc stiintele politice. Informarea cetatenilor asupra temei si consecintelor referendumului face si obiectul Ghidului. Cuvantul-cheie este „neutralitatea”, a autoritatilor si a media. Posturile publice sunt chemate sa asigure reprezentare egala partizanilor si oponentilor temei suspuse referendumului, atat in emisiunile dedicate, cat si in cele informative. Ceea ce stabilise deja si Consiliul National al Audiovizualului (CNA). Prin aceeasi hotarare insa, parlamentul a intervenit peste CNA si a hotarat ca repartizarea si monitorizarea timpilor de antena revine unei comisii parlamentare, dominata de politicieni. Ghidul insista si asupra modului in care este formulata intrebarea: clar, fara echivoc si fara sugerarea raspunsului. Comisia de la Venetia sugereaza, intr-o recomandare facuta Consiliului Europei, ca intrebarea sa nu contina numele unei persoane. Or, parlamentul a personalizat intrebarea incluzand numele lui Traian Basescu. Comisia recomanda ca procesul referendumului, nu numai votul in sine, ci si organizarea lui, sa fie supravegheat de o autoritate independenta. In Romania aceasta ar fi Autoritatea electorala permanenta, care nu are nici macar un regulament de functionare. „Romania, bolnavul Europei” Ignorarea acestor norme de buna practica stabilite de Comisia de la Venetia nu atrage asupra Romaniei sanctiuni. Dar, potrivit politologului Cristian Parvulescu, arata ca nu suntem o democratie europeana: „Romania a devenit bolnavul Europei. Parlamentarismul exacerbat nu este o forma de protectie a libertatilor cetateanului, ca intr-o democratie autentica, ci duce la practici care incalca libertatile cetateanului”. Da' stai...noi nu suntem in Europa! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
Vreti sa traiti bineeeeeeeeeeee????????????? Sigur!!!!!!!!!!!!! Votati....... DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha .
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
"Fiecare tara are conducatorii pe care ii merita".Adevarat au ba?
Sa traiti bine!Ghici unde?Numai in Romania nu... This post has been edited by a4tech01: 26 Apr 2007, 12:15 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum posturile publice sunt ale lui X, Y, Z e clar si de fapt se vede cui tin partea. Ne indreptam incet incet spre o dictatura parlamentara. Maine poimaine vedem ca nu o sa mai fie alegeri decat pentru presedinte, parlamentul o sa fie forever acelasi.
This post has been edited by 2dor: 26 Apr 2007, 12:14 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Trebuie schimbat ceva,astfel incat sa nu se mai poata ajunge la astfel de situatii,in care sa paseze "vina" dintr-o curte in alta(presedinte,parlament,guvern),gen "eu vreau sa fac ... dar n-am cum ptr ca vedeti voi parlamentul e plin de *cenzurat*,guvernul la fel etc etc.
Si in definitiv nu e atat de important cine e presedinte,el are un simplu rol decorativ,adevaratele "puteri" in stat sunt altele. |
--------------------
nu am
**
**
|
|
paulp |
![]()
|
QUOTE(a4tech01 @ 26 Apr 2007, 12:22) Trebuie schimbat ceva,astfel incat sa nu se mai poata ajunge la astfel de situatii,in care sa paseze "vina" dintr-o curte in alta(presedinte,parlament,guvern),gen "eu vreau sa fac ... dar n-am cum ptr ca vedeti voi parlamentul e plin de *cenzurat*,guvernul la fel etc etc. Si in definitiv nu e atat de important cine e presedinte,el are un simplu rol decorativ,adevaratele "puteri" in stat sunt altele. Pai si atunci de ce sa mai tinem presedinte? Punem Primu Ministru sa conduca tot si gata. ![]() Parlamentu il poate demite prim motiuni de cenzura, si buf, alegem alt prim-ministru. A, stai ca asta e dictatura parlamentara, tot nu e bine. Of, of, mai, mai... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
a4tech01 |
![]()
|
In orice caz,suspendarea nu face decat sa-i creasca popularitatea lui Basescu.Atat.Singurul care are de castigat este el,in timp ce noi platim referendumul din banii nostri...
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
paulp |
![]()
|
Base, se ruga de parlamentari sa-l suspende ca sa faca referendum, si aia nimic, cu greu s-au lasat induplecati
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
a4tech01 |
![]()
|
pai aia sunt idioti...pai ei nu au decat de pierdut pe plan politic din chestia asta.
Asa ca eu zic sa nu-l mai victimizam pe Basescu,ptr ca el este de fapt cel care are de castigat. |
--------------------
nu am
**
**
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mai bine cu un singur partid peste tot
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 08:02 |