pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dar de gafa lu Vaca referitoare la interventiile facute la dir. de banca sa-l primesca pe cutarica ca sa-i dea un imprumut, ce ziceti?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 27 Apr 2007, 11:12) si de ce n-ar fi odios sa-l vezi pe basescu codamnand comunismul? Bunicuta n-a fost pe strada, ci numai la televiziune ![]() ![]() ![]() cum sa stie? doar el n-a fost comunist; nici securist ![]() - cel putin base nu se bate cu pumnul in piept ca a fost la revolutie .... - nu trebuia sa fi securist (comunist) sa intelegi anumite lucruri din perioada '90 ... toata europa de este era in revolutie ![]() - iliescu este vinovat de ce sa intamplat in RO in perioada revolutiei, el a chemat cetatenii in strada ... pt. " teroristi ", el a omorat pe ceasca in ziua de craciun , el este vinovat de mineriade , el este vinovat de situatia in care se gaseste RO in ziua de azi ( in '90 alta situatie economica era in RO decat era in 2004) Flota , cine era presedintele RO in perioada aia ? ![]() S-a vandut cu acceptul lui si a parlamentului FSN(PDSR;PSD) Normal ca nu o sa iasa la iveala adevarul despre flota ca atunci cad toti nu numai base ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 27 Apr 2007, 11:22) 1. EU INSUMI l-am vaziut pe Iliescu la TV (si, ghinion, mai si tin minte) cum a spus in decembrie 1989 ca a luat legatura cu ambasada sovietica, al carei sprijin il are. desi nu-mi place bunicuta, esti sigur ca textul exact a fost cel mentionat de tine sau asta: "am fost contactat de ambasada sovietica"?! ....nu ca ar schimba ceva...dar macar contextul ![]() sunt cu totul de acord cu taxarea.....o mineriada am simtit-o pe propria piele....dar nici cu base' nu mi-e rusine.... ceea ce am incercat sa sugerez e ca suntem intr-un mare kkt politic, si ca m-am saturat sa sprijin HOTI!...ca e comunist, ca e PD...etc....NU MAI VREAU HOTI PE NICAIERI! ce a fost a fost....nimeni nu aduce trecutul inapoi......am vazut ca multi au opinii gen: bai io' aleg pe ala care mi s-a parut ca fura mai putin....asta e o alegere corecta?! sa sustii un hot?! un om corupt?! mie personal imi repugna.....o sa astept pana o sa pice toti si la urma se va vedea cine si cum....pana atunci sunt satul de lozinci electorale! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@anpop: desigur memoria imi poate juca feste - dar sunt destul de sigur ca textul a fost "am luat legatura" sau "am vorbit" sau "am intrebat" - si nu "am fost contactat".
La fel de adevarat este ca in vremea mineriadei Basescu era ministru al transporturilor, si trenurile alea au ajuns totusi la Bucuresti. Aici nu se poate sti insa cu certitudine ce s-a intimplat; daca intr-adevar nu s-ar fi dorit ca ortacii sa ajunga la Bucuresti, acestia ar fi trebuit plimbati (cu un tren electric) vreo saptamina pe un circuit inchis prin Baragan, pina lesinau de foame. Sau de sete. Alternativ se pregatea undeva in cimp unul, doua, zece, o suta de batalioane de politie/armata si se opreau trenurile intre ele. Se aresta tot, se astepta sa se racoreasca, se transporta inapoi si gata. Iata deci ca solutii ar fi existat; dar ele toate presupuneau un stat puternic, in care autoritatea chiar vrea sa faca ordine. Ar mai fi presupus ca institutiile statului sa coopereze - dar in vremea aia daca nu ma insel ministru de interne era Iulian Vlad... Da, ala de pe vremea lui Ceausescu. Vezi dar ca-i dificil sa stim ce s- aintimplat cu adevarat. Repet: in disputa- si in situatia actuala, dreptatea este de partea lui Basescu. Parlamentarii sunt in opinia mea oripilati de faptul ca cineva (ar fi putut sa fie oricare altul) indrazneste sa se amestece in manevrele lor. |
--------------------
.
.
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Dupa emisiunea de aseara de pe National Tv, sustin tot mai mult ideea ca votul sa se faca pe baza coeficientului de inteligenta. Prostu nu tre sa voteze, pentru ca habar n-are ce voteaza. Pensionaru curului care singurul lucru pe care care-l stia era: Basescu nu ne-a marit pensiile. Asta e tot ce vede pensionaru. Basescu trebuia sa-i mareasca pensia. Nu Guvernu, nu Parlamentu.
Si noi ne dam de ceasu cenzurat ca nu vrem republica prezidentiala. Asta e efectul anilor de iliescu. Tatuca are grija de noi. Gijania si cristozania... ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 27 Apr 2007, 11:55) La fel de adevarat este ca in vremea mineriadei Basescu era ministru al transporturilor, si trenurile alea au ajuns totusi la Bucuresti. ........ Repet: in disputa- si in situatia actuala, dreptatea este de partea lui Basescu. Parlamentarii sunt in opinia mea oripilati de faptul ca cineva (ar fi putut sa fie oricare altul) indrazneste sa se amestece in manevrele lor. si tot pe vremea aia era dobre mahar la craiova la cfr....ca de pe acolo au plecat garniturile....nu am chef sa-mi aduc aminte cum erau comandate bate la fabricile de mobila din craiova si rm. valcea...sa fim seriosi... iar despre base'....tu zici ca dreptatea e de partea lui.....parerea mea e ca NU....nici a parlamentarilor...... toti sunt o apa si-un pamant.....ANTICIPATE!!! VOT UNINOMINAL!!! asta putea sa o faca base de era in stare, dar nu a vrut! te intreb, daca dreptatea e de partea lui, de ce nu a facut-o pana acum?! raman la opinia mea: inca mai trage de ciolan.... ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
os |
![]()
|
Hai sa reformulez: deocamdata parlamentarii vor sa faca o demonstratie de forta - DE AIA ei trebuiesc sanctionati de poulatie, deocamdata prin contrazicerea masurii pe care in mod arogant incearca s-o impuna.
Ca sa nu mai zic de Vacaroiu, co-artizanul foamei in vremea lui Ceausescu. |
--------------------
.
.
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(anpop @ 27 Apr 2007, 11:09) toti sunt o apa si-un pamant.....ANTICIPATE!!! VOT UNINOMINAL!!! asta putea sa o faca base de era in stare, dar nu a vrut! te intreb, daca dreptatea e de partea lui, de ce nu a facut-o pana acum?! ![]() ![]() ![]() Numele Tariceanu si expresia "imi voi prezenta demisia pt a convoca alegerile anticipate" iti spune ceva? Dar razgandirea lui si incelstarea de scaun? A stai...Base e de vina! De ce? Uite asa! Vot uninominal? Pe Base l-am auzit vb despre votul uninominal si chiar voia sa faca un referendum pe tema asta. Parlamentarii nostri dragi se pare insa ca au uitat de subiectul asta dupa ce se laudau ca exact asta vor. Intr-adevar, marinaru' n-a vrut! De unde le scoateti neica? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
ramonici |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 27 April 07 ![]() |
Sunt PRO BASE si nimic nu ma va face sa ma razgandesc. De ce Tariceanu tot insista sa isi respecte Base promisiunea de a demisiona? Ii e frica de ceva? Se stie cu musca pe caciula? Sau a uitat ca si el a promis ca demisioneaza si s-a razgandit? nu cumva cei 322 care au votat suspendarea sunt cei corupti carora deja li se apropia sfarsitul si le-a fost frica?
Am mai auzit ceva de genul ca iliescu macar dadea ceva la pensie. Pai e de tot rasul! Dadea pe o parte si lua dublu pe alta. Ati uitat cand se scumpea painea si alimentele din 2 in 2 luni? Si inca ceva. Presedintele are datoria de a observa ce merge si ce nu in tara si are obligatia de a informa primul ministru, iar primul ministru trebuie sa ia hotararile necesare pt a merge totul bine. Deci... cel care trebuia in primul rand demis este TARICEANU. Ganditi-va bine ca Iliescu nu a facut nimic. Iliescu i-a lasat pe parlamentari sa fure cum si cat pot ei de mult din banii nostrii. S-au facut oameni pe munca noastra. Cate fabrici si uzine a vandut Iliescu? Si ganditi in viitor domnilor. Ganditi-va la binele copiilor vostri. |
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Declaratia zilei...de ieri
QUOTE Vicepresedintele PSD Victor Po(a)nta a declarat, joi, ca Traian Basescu ar trebui sa demisioneze daca la referendum nu va obtine macar tot atitea voturi cite a avut la alegerile din decembrie 2004, transmite corespondentul MEDIAFAX. Vicepresedintele PSD a declarat, intr-o conferinta de presa la Tirgu Jiu, ca Traian Basescu nu va avea legitimitate in cazul in care la votul din 19 mai nu ar mai fi confirmat in functie de tot atitia alegatori ca si in 2004. Ponta afirma ca, in caz contrar, Romania ar trebui sa il aiba in fruntea sa pe Adrian Nastase, care este, dupa Basescu, cel mai votat roman in 2004. Parlamentarul afirma insa ca, indiferent de rezultatul votului, PSD va respecta decizia alegatorilor, Ponta mentionind ca social-democratii ii indeamna pe oameni sa vina la vot. Mediafax ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
chestia asta cu "condamnarea comunismului" suna a praf in ochi. cum naiba sa condamni comunismul daca comunistii sunt la putere? cine condamna comunismul, cei care s-au imbogatit de pe urma lui? sau care au fost privilegiatii regimului, inclusiv basescu, care era un element bine ancorat in sistem. stolojan- la fel. de iliescu sau de voiculescu, ce sa mai vorbim? si acum, toti astia sunt mari democrati..
![]() ca sa nu ne mai dam noi cu capul de pereti degeaba. ma intreb eu, de ce naiba nu apar vestitele condamnari ale oligarhilor si altor hoti? de ce nu prezinta basescu vestitele dovezi ca sa intelegem si noi ce vrea sa spuna? oare nu pt.ca e santajabil si el? uite, ma asteptam ca, macar pe nastase sa-l vad condamnat pt.hotii, etc. in schimb, am vazut o mascarada penibila cu termopane, homosexuali, etc. si basescu asta mai si declara (la ultimul miting): "in curand, o sa va spun adevarul despre aceasta guvernare.." pai, spune-l, mai nene! ca noi de-abia asteptam. de 17 ani tot asteptam- adevarul. ca de povesti si de papagali, ne-am saturat. n-am incredere mai mare in basescu decat in iliescu sau stolojan. pt.ca au fost impreuna la putere si au facut lucruri dubioase. tot impreuna. iar faptul ca acum se mananca intre ei, chiar nu ma impresioneaza. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(os @ 27 Apr 2007, 12:18) Hai sa reformulez: deocamdata parlamentarii vor sa faca o demonstratie de forta - DE AIA ei trebuiesc sanctionati de poulatie, deocamdata prin contrazicerea masurii pe care in mod arogant incearca s-o impuna. ok, sunt de acord cu demonstratia de forta! nimic nou sub soare...cine a putut si-a etalat muschii cum i-a convenit....cand a fost cazul... faptul ca trebuie sanctionati e un lucru cu care io's de aceeasi parere cu tine! dar!!! si baselu' trebuie un pic tras de urechi'.... este aproape evident ca va fi re-numit presedinte! after that, what?! ce crezi ca va face?! ce ar putea sa faca?! trebuia sa recunoastem ca este un om imoral (lucru demonstrat) si cam ilicit...un pic corupt....sau mai mult...si ca sustinere parlamentara nu are suficiente partide...iara: aia naspa il inseala si-el mai fura cat mai poate......tot la ciolan se ajunge ![]() ma uimeste faptul ca nu mi-a raspuns nimeni la intrebarile legate de coruptie..... eurocontruct?! ....nobody?!... ubrarescu?! sa sara ailati ca e in spatele lui hrebe'....tot cu oamenii lui base a lucrat.... ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect, nici Base nu e bun de presedinte dar uite nu ii vreau nici pe Gigi si nici pe Geoana.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
paulp |
![]()
|
Cica se duc Geoana, Vadim si Tariceanu la fintina dorintelor. Sare Geoana in fintina, sare repede dupa el si Vadim, hop si Tariceanu dupa ei... si gata, s-a terminat bancu
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
tare bancul. am ris 2 ore
![]() lasand gluma la o parte, problema mare este ciolanul si impartirea lui, la care iau parte toti: in 2004 in primavara s-a impartit viitorul ciolan intre PD si PNL (1:1,3). in 2004 in toamna, PD s-a prins ca partea lor de ciolan este cam mica (1 ala e mai mic decat 1,3, iar majoritatea de ciolan pe cae o impart ei este insuficienta) si au incercat sa faca cumva sa schimbe treaba asta. Singurele variante erau cresterea majoritatii (prin anticipate) si cresterea acelui 1:1,3 (prin remanieri si alte manevre). PNL si-au dat si ei ptrin 2005 seama ca nu merge sa dea din ciolanul lor la PD, pentru ca e al lor si tot mic e. PSD au prins si ei ciolan, prin presedintia senatului, insa insuficient pentru burtile lor. Si de atunci toata viata politica din Romania se invarte in jurul acestui ciolan. Intre timp, Basescu a reaalizat situatia si s-a prins ca si ciolanul lui e cam mic si a incercat sa smulga mai mult, impreuna cu PD, de la PNL. PSD au propus o metoda prin care sa-i scoata pe PD de la ciolan, astfel incat sa se imparta ciolanul intre PNL si PNL (nu e greseala), iar o parte din al doilea ciolan de PNL sa ajunga la PSD. PNL au agreat ideea si s-a ajuns unde s-a ajuns. Probabil dupa 20 mai se va relua aceasta joaca de-a ciolanul... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(2dor @ 27 Apr 2007, 13:21) exact asta e si parerea mea! dar nu uita ca RO mai are ceva oameni....nu se limiteaza la 3~4 optiuni.....si sper sa iasa unul bun in fata si romanu' sa nu faca ceea ce a facut pana acu': sa-i dea in cap!!! tot incerc sa scap de imaginea coruptiei....e un vis frumos...dar daca nu speri in ceva mai bun si te complaci in rahatu' existent, te desfiintezi ca persoana.....vb la modul general... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
va recomand melodia (daca i se poate spune asa): Trepadusi - Cheloo.
aveti aici versurile. se potriveste de minune acestui topic. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE(paulp @ 27 Apr 2007, 12:02) Dupa emisiunea de aseara de pe National Tv, sustin tot mai mult ideea ca votul sa se faca pe baza coeficientului de inteligenta. Prostu nu tre sa voteze, pentru ca habar n-are ce voteaza. Pensionaru curului care singurul lucru pe care care-l stia era: Basescu nu ne-a marit pensiile. Asta e tot ce vede pensionaru. Basescu trebuia sa-i mareasca pensia. Nu Guvernu, nu Parlamentu. Si noi ne dam de ceasu cenzurat ca nu vrem republica prezidentiala. Asta e efectul anilor de iliescu. Tatuca are grija de noi. Gijania si cristozania... ![]() Pensionarii mor de foame,n-au bani de medicamente si tu faci misto de ei. In opinia ta probabil ar trebui sa-i intrebe la intrarea in sectia de vot:"votezi cu basescu?" iar daca nu sa nu le dea voie sa voteze,ca sunt prosti.Sincer o prostie mai mare chiar nu am vazut.Se vede ca ai fost/esti membru PD. Cand au facut pensionarii miting ,au iesit in strada,porcul de Basescu de ce nu s-a dus sa opreasca circulatia ca sa ii asculte?????A?Ca nu e treaba lui?Dar care *cenzurat* e treaba lui?sa isi bata joc de noi??sa iasa in multime numai atunci cand il sustine multimea? Hai ca m-ai facut sa merg la vot si sa dau un NU hotarat pentru Basescu!Daca asa gandesc cei care il sustin ,citez "pensionaru' curului",votez CONTRA Basescu! Auzi frate!Nu mai sunt oameni in tara asta buni de presedinte decat un prostanac,un cioban si un marinar ipocrit si nesimtit!Vai de capul nostru daca am ajuns sa depindem de LICHELELE astea!Huooooooo Basescu!Cei care au muncit o viata sunt prosti si sunt,citez "ai curului",ca nu sustin o panarama de politruc manipulator de 2 bani! This post has been edited by a4tech01: 27 Apr 2007, 13:08 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca oamenii care ar putea candida pentru presedentie si sunt competenti, nu sunt lasati de cei din posturi cheie, sa vina in fata, este cazul si la partide. Doar nu sunt toti din PSD, PNL, PD prosti, poate sunt unii care ar vrea sa faca ceva dar nu ii lasa nimeni sa avanseze atat timp cat sunt actualii smecheri. Cel mai bun exemplu e Ilici.
Domnu PSD-ist a4tech01, pensionarii sunt amarati dar din cauza lor a iesit PSD-ul si Iliescu atitia ani, ca maica domnul presedinte Iliescu este cel mai bun sa ne conduca. Nu toti pensionarii sunt prosti dar sunt naivi. This post has been edited by 2dor: 27 Apr 2007, 13:12 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E clar ca parerile sint impartite pe acest topic.
"Trageti" o pipă si fiti calmi. Ar trebui (zic eu) sa analizam ce e mai bine pentru noi. Ce conteaza cine va fi presedinte/parlamentar, etc.? Intrebarea e: ce ar trebui sa alegem ca sa ne fie NOUA mai bine si nu sa luam parte la razboiul lor. Personal ii urasc pe toti politicienii pentru ca si-au batut joc de tara asta (au trecut 20 de ani de la "revolutie" si n-am vazut un "terorist" nici macar unul. De aia Ilici/PSD si "emanatii" ar trebui sa tacă). Se cearta pentru ciolan,si nici nu le pasa de popor pe care il considera prost si pe care il manipuleaza cum vor ei. Eu nu am fost multumit de regimul Nastase in care totul era prezentat ca fiind OK desi omul obisnuit vedea cum se ascundea gunoiul sub preș si totul era o minciuna si am vrut mai mult de atit si anume: politie ca lumea, functionari/parlamentari care sa nu-si mai bata joc de noi, sistem sanitar fara spagi, invatamint ca lumea ca de aia mi se baga mina in buzunar platind impozite ca sa avem toate astea. De aia am iesit la vot in 2004 si am stat la o coada de 300 persoane ca sa votez. Nu zic ca Base si ai lui sint buni pentru RO, dar nu pot si nu voi fi niciodata de acord cu mizerabilii din parlament (nu toti..., dar cei care merita sa fie acolo sint acoperiti de numarul porcilor gusati) care-si voteaza salarii/pensii/excursii PE BANII NOSTRI!!! Sint PRO Base pentru ca e singurul care vrea sa zdruncine "linistea" clasei politice. Vrea ca si mine vot uninominal, eu vreau si mai putini parlamentari si nu pot sa-i sufar pe Vadim (care-i recita/compunea poezii lu Ceasca, pe Felix care pe toate posturile (lui) ne da lectii, el si cu "partidul Antena1234" cite or mai fi... Sint de prere ca actualul sistem politic nu poate fi schimbat decit tot de unul "al dracu" care sa se bata cu gușații "invincibili" din parlament. Toti striga tare ca asa incep dictaturile, pai la ce putere au avut grija sa-i dea Presedintelui... de-l suspenda cind vor ei... Multi nu concep ca in parlament e o clica de nenorociti care-si vad numai de interesele lor, intrebindu-se "hai dom'le cum asa, chiar toti, nu se poate" si nu pot concepe ca SE POATE. In situatia de fata zic ca ar fi binevenita o palma data Parlamentului prin votul pro Base la referendum, iar la alegeri (uninominale), sa dam cu ei de pamant, cu toti nenorocitii si sa-i alegem pe cei ce sint dati tot timpul la o parte de "eminenții" clasei politice actuale. Ghicitoare: băbuța la țară, în ziua referendumului: - Ce se voteaza maica? - Matușă tre' sa votezi daca îl mai vrei pe Basescu sau nu. Vrând să voteze cu Base...unde pune stampila băbuța? ![]() ![]() Imi doresc ca oamenii sa vina in numar mare la referendum, acesta sa fie validat si indiferent de rezultat pro/contra sa stim cu adevarat "ce vrea poporul". |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 27 Apr 2007, 12:10) Sint PRO Base pentru ca e singurul care vrea sa zdruncine "linistea" clasei politice. Vrea ca si mine vot uninominal, Esti chiar asa sigur ca vrea? sau te bazezi doar pe ce declara ca vrea? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
A'propos de Iliescu
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/n...220_142801.html |
--------------------
-
-
-
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu ar fi vrut, vorba cuiva de pe aici, ar fi stat linistit ca bunicuta la Cotroceni. Iar din oferta electorala actuala altul mai bun si cu sanse reale nu vad si traiesc cu speranta ca macar dupa el sa avem un presedinte "adevarat".
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
os |
![]()
|
@a4tech01: daca esti tu insuti pensionar, sau daca ai persoane apropiate in aceasta situatie, iti inteleg furia.
Cu toate astea, o sa-ti spun din cauza cui sunt pensionarii in situatia (de acord, foarte grava) in care sunt. Vinovatul numarul 1 este regimul comunist, care a instituit un regim de pensii defectuos economiceste. Ca sa punem si un nume (din cele actuale azi) Vacaroiu - fost director in comitetul de stat pentru planificare. Mergi si voteaza-l! Nu conteaza ca votezi impotriva propriilor interese, valul de pe ochi e mai dens. Asa-i? Vinovatul nr. 2 este regimul de imediat dupa Revolutie, care a produs pensionari pe banda rulanta, sporind presiunea asupra sistemului de pensii. Ca sa le punem nume: Iliescu, Vacaroiu, Nastase, Roman - mergi si voteaza-i! Vinovatul nr. 3 - guvernele de dupa Revolutie, in vremea carora inflatia a ajuns la cotele la care a ajuns. Sa fie limpede: (si asta ti-o spune cineva care a fost consilier la realizarea unui software de salarizare) NICIODATA asa-zisele "compensari" si "indexari" nu au compensat inföatia. Venitul real al pensionarilor A FOST IN CONTINUA SCADERE, desi pensiile cresteau aparent. Ca sa le punem nume: Vacaroiu (ciudat cum revine mereu), Roman, guvernul Conventiei. Voteaza-i! NEVINOVATI sunt Presedintii (cu exceptia primelor mandate ale lui Iliescu). Dar asta nu ne impresioneaza, asa-i? Hai la Vot cu 3 trabdafiri! Gindeste, stimabile - gindeste! ------ adaugare: ... sau mai pune mina pe-o carte - si ca sa nu ma exprim ambiguu, precizez: NU ca sa faci cornete. |
--------------------
.
.
|
2dor |
![]()
|
Deci sa mai spun ceva la adresa celor care sunt impotriva lui Basescu, nu spun toti ca nu e asa si as minti dar cred ca 80% cel putin din cei care nu il plac sunt fani PSD, PNL, PRM. Eu am recunoscut si chiar si ceilalti care suntem pro Basescu ca TOTI sunt o apa si un pamant dar cu toate astea ne place de el ca e gura mare si nu tace ca restul lumii.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
da, bine, ramane basescu presedinte. si? o sa intre hotii in puscarii? o sa traim mai bine? o sa apara "marile adevaruri" la iveala? hai sa fim seriosi.. o sa continuam cu acelasi rahat cu apa rece. parerea mea.
iar dragutul de basescu o sa continue sa "joace" in politica, ca si pana acum. cu demagogia. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(mariuscond @ 27 Apr 2007, 12:33) Pai daca nu ar fi vrut, vorba cuiva de pe aici, ar fi stat linistit ca bunicuta la Cotroceni. Iar din oferta electorala actuala altul mai bun si cu sanse reale nu vad si traiesc cu speranta ca macar dupa el sa avem un presedinte "adevarat". A, deci daca n-ar fi vrut, n-ar fi folosit acest subiect extrem de nevralgicin scopuri populiste, nu? ![]() ![]() QUOTE(os @ 27 Apr 2007, 12:36) NEVINOVATI sunt Presedintii (cu exceptia primelor mandate ale lui Iliescu). de ce cu exceptia lui Iliescu? (nu il apar,doar vreau sa stiu de ce) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(C.C. @ 27 Apr 2007, 13:50) da, bine, ramane basescu presedinte. si? o sa intre hotii in puscarii? o sa traim mai bine? o sa apara "marile adevaruri" la iveala? Da QUOTE(C.C. @ 27 Apr 2007, 13:50) hai sa fim seriosi.. o sa continuam cu acelasi rahat cu apa rece. parerea mea. Si ce-ai de gand sa faci ca sa schimbi asta? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:41 |